Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.404
- Πόντοι
- 6.256
γιατί δεν δουλεύεις 10.30 το πρωί?ισχυει απλα θελω 1 μερα (σημερινη)για να ισιωσω παλι
γιατί δεν δουλεύεις 10.30 το πρωί?ισχυει απλα θελω 1 μερα (σημερινη)για να ισιωσω παλι
δουλεια ειμαι...γιατί δεν δουλεύεις 10.30 το πρωί?
να ενημερώσεις να αφαιρεθεί από τον μισθό σουδουλεια ειμαι...
ΑΠΛΑ κανω το ολιγολεπτο διαλειμμα μου![]()
με την συμφωνη γνωμη της εργοδοσιας ΠΑΙΡΝΩ τα διαλειμματα μουνα ενημερώσεις να αφαιρεθεί από τον μισθό σου![]()
κάτι τέτοιοι εργοδότες χαλάνε την πιάτσαμε την συμφωνη γνωμη της εργοδοσιας ΠΑΙΡΝΩ τα διαλειμματα μου
Mην τρως πρόλογο...ψιλοσαπακια είναι οι πιο πολλοί εδώ μέσα.
Κανένας δεν πίνει τόσο νερό επειδή απλά...διψάει.
ΑΝ καποια στιγμη ανοιξεις κατι δικο σου θα ερθω για υπαλληλοςκάτι τέτοιοι εργοδότες χαλάνε την πιάτσα![]()
θα πρέπει να περάσεις από ΣΚΛΗΡΗ αλλά ΔΙΚΑΙΗ αξιολόγησηΑΝ καποια στιγμη ανοιξεις κατι δικο σου θα ερθω για υπαλληλος![]()
ενταξει οταν ειναι πες μουθα πρέπει να περάσεις από ΣΚΛΗΡΗ αλλά ΔΙΚΑΙΗ αξιολόγηση
επιλέγουμε με ΠΟΛΥ αυστηρά κριτήρια τους συνεργάτες μας
αλλά τους δίνουμε και την ευκαιρία να ανέβουν πολύ ψηλά![]()
θα πρέπει να περάσεις από ΣΚΛΗΡΗ αλλά ΔΙΚΑΙΗ αξιολόγηση
επιλέγουμε με ΠΟΛΥ αυστηρά κριτήρια τους συνεργάτες μας
αλλά τους δίνουμε και την ευκαιρία να ανέβουν πολύ ψηλά![]()
ΟΧΙ αυτά είναι μικρολαμογιέςθα του κανεις και μια δοκιμαστικη περιοδο 2 ετη , που δεν θα πληρωνεται , αλλα θα πληρωνει για να μαθει την δουλεια![]()
ορθή επανάληψη :για κατω απο 1500 δεν σηκωνω ΟΥΤΕ την φτερνα μου![]()
Περιμένω μήνυμα.Γράφτον στα αρχιδια σου θα πάμε ουρανια με τομαχοκ κτλ
Γαμιέται το σύμπαν σήμερα. Άλλαξα το ματσούκι και τώρα έφυγαν δύο νύχια από τον κουβά.![]()
ναι περιμενωορθή επανάληψη :
είναι καλό δείγμα που δεν ρώτησες πόσο ψηλά μπορείς να φτάσεις...δείχνει ότι δεν φοβάσαι την σκαλωσιά
θα σε ειδοποιήσουμε σίγουρα![]()
να τον πας στον μισθωτο που ειναι και νειλς αρτιστ τα βράδια για να συμπληρωσει μεροκάματο