The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 49.225
- Πόντοι
- 33.405
Καλώς τον μουνοχαβιόλη.μπηκαν τα ραμολι ΟΛΑ μαζι![]()

Καλώς τον μουνοχαβιόλη.μπηκαν τα ραμολι ΟΛΑ μαζι![]()
Εις τους Αμπελόκηπους Αττικής δυστυχώς εδρεύει η ομάδα μου.Και ο κ. Αλαφούζος έχει πολλά υπ΄ όψιν του πλην όμως ουδέν πράττει υπέρ της εν τοις Αμπελοκήποις Αττικής εδρευούσης ομάδος!
ενα μικρο διαλειμματακι κανω ΠαππουΚαλώς τον μουνοχαβιόλη.![]()
Το σάπιο μήλο ήταν Τυρνάβου ή Τριπόλεως; Προσέχτε γιατί από το που είναι το μήλο εξαρτάται και η απόδοση του 7,5ποντου σας. (Σας ρίχνω μισό εκατοστό, το δικό μου είναι 8ποντο, δυστυχώς, για αυτό οι γυναίκες με χρεώνουν παραπάνω.)
Και ο κ. Αλαφούζος έχει πολλά υπ΄ όψιν του πλην όμως ουδέν πράττει υπέρ της εν τοις Αμπελοκήποις Αττικής εδρευούσης ομάδος!
Λίγο στόμα, λίγο μουνί και πολύ κώλο Lily's.
Μετά, σάντουιτς με καπνιστό σολωμό, τυρί κρέμα, ρόκα και τοματίνια, σε ξυνό ψωμί με ένα ποτήρι πινό νουάρ.![]()
Εγώ θα πρότεινα να παραγγείλει μια επιπλέον κασεροπιτα η σπανακόπιτα για συνοδευτικό του οσπριου.Φακές σκέτες ? πάρε και καμιά ρέγκα, λακέρδα, τσίρο κάτι τις τελοςπάντων.
Αιδοιοζωμό ως hors d' œuvre!
Μάλλον κάποια σαλάτα ... ίσως τονοσαλάτα στην συνέχεια.
Αν τρως ψητά και τηγανητές πατάτες κάθε μέρα θα χεζεις τσιμεντολιθους....
Γελάω με τις φακές...
Μπάμιες θα ήταν καλύτερα??![]()
με καπνόκαπνιστό με τι ;![]()
καπνιστό με τι ;![]()
και για μένα φακές λέει το αυριανό πρόγραμμα, κόκκινεςΑν τρως ψητά και τηγανητές πατάτες κάθε μέρα θα χεζεις τσιμεντολιθους....
και για μένα φακές λέει το αυριανό πρόγραμμα, κόκκινες![]()
θα κάνεις κριτική?ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :
ΔΕΝ είχε ρυζογκοφρέτες στο σούπερ μάρκετ και δοκίμασα ΚΑΛΑΜΠΟγκοφρέτες
Όλα κύλισαν ομαλά,
Τέλος ανακοίνωσης.
Επιβάλλεταιθα κάνεις κριτική?
Καμπανέλλια δεν παραγγείλατε ?Τυροκαυτερη, ταλαγανι, φέτα με μελι σε φύλλο κρούστας, σαλάτα λάχανο, πατάτα ψητή, ενάμιση κιλό παιδάκια αρνί, μεριδα αντικριστο, μερίδα κοντοσούβλι, Κάιζερ, δύο μπουκάλια αμέθυστο.
Μαζί. με Ατενεζο, Τζον Τζον.
Λαίλαπα.