Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Μηνύματα
- 33.751
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.162
- Πόντοι
- 28.246
Δεν ρίχνει ποσότητα τυριού. Η συγκεκριμένη παρασκευή είναι έτσι για την συγκεκριμένη συνταγή. Pasta di parmigiano λέγεται. Ρίχνει μεσα στο κεφάλι της παρμεζάνας μπράντι, βάζει φωτιά, λιώνει η παρμεζάνα και βουτάει τα σπαγγέτι όπως καίνε από το νερό. Γίνεται όλο μια μάζα και το σερβίρει.Η σωστη ποσοτητα τυριου στα μακαρονια! Αν και θα ριχνα και λιγο τριμμενο τυρι απο πανω, μη λιωμενο εχει αλλη χαρη!
*Παρακσευαζεται μπροστά στον πελάτη.