Irida_msg
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 8.147
- Πόντοι
- 1.046
Κάπως περιπου έτσιΤα φτυνεις δηλαδη παλι πανω στοοοοο…. και το παιζεις παραλληλα ?
![]()
Κάπως περιπου έτσιΤα φτυνεις δηλαδη παλι πανω στοοοοο…. και το παιζεις παραλληλα ?
![]()
ντροπή? τιμη σου και καμαρι σουΌταν μου φύγει η ντροπή![]()
Δεν τα καταπινω...τα φτύνω....![]()
Να μπεις στο προφίλ της να το διαβάσεις δεν παίζει ε;Καλησπερα ιριδα θα μπορουσες να ανευασεις το προγραμμα σου;
Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε!!Πρόσφατη δοκιμή με το κορίτσι!
Άψογη. Πετίτ, όμορφη, ίδρωσε την μασαζοφανέλα και με το παραπάνω, και καλό μασάζ, όχι από αυτά που σε αφήνουν πιο πιασμένο. Το λάδι της μύριζε υπέροχα, το μουνί της ονειρεμένο, και για όποιον ενδιαφέρεται, πατουσάκια για πολύ γλύψιμο. Ορμάτε πριν κουραστεί η κορασίδα
Καλησπέρα Κωστα , το έχω αναρτήσει στο προφίλ μου στην καρτέλα "Σχετικά"Καλησπερα ιριδα θα μπορουσες να ανευασεις το προγραμμα σου;
Δεν έχω σκοπό να παντρευτώ οπότε υποθέτω πως δεν πειράζει@Irida_msg γιατί δείχνεις το πρόσωπο σου δημόσια στο internet; Πώς θα σε παντρέψουμε εάν όλοι ξέρουν τι έκανες παλιά;
Νομίζεις αν ήθελε να παντρευτεί δεν θα έβρισκε...Ασχέτως με την δουλειά τής..χαμός θα γινόταν..@Irida_msg γιατί δείχνεις το πρόσωπο σου δημόσια στο internet; Πώς θα σε παντρέψουμε εάν όλοι ξέρουν τι έκανες παλιά;
Τρέλανε μας τώρα!!! Μωροοο
Εκτυφλωτικη ομορφη !!! Καλο μηνα !!!![]()
Καλό μήνα με αγάπη και φως!!
![]()
ΚαλησπέραΚαλησπέρα όμορφη! Με την πρώτη ευκαιρία, θα ερθω από Λάρισα να με μασαζάρεις!!! Σούζα τ'αλογάκι!!!
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!Εκτυφλωτικη ομορφη !!! Καλο μηνα !!!