Διαγραμμένο μέλος 227688
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 13.425
- Πόντοι
- 4.496
Έλα Θεσσαλονίκη....Κατέβα Αθήνα για κάνα δυο μέρες
Επίσης Ίριδα
Εγώ πάντως δεν θα άντεχα το παραδέχομαι, αν παιρνούσε το μουνάκι σου τόσο κοντα απο την γλώσσα μου, θα το έγλυφα. Κι ας με μάλωνες μετα...
δουλεμενη πισω τρυπουλα ...σου αρεσει το πρωκτικο ???
.....αρχοντα , "απο πιτα που δεν τρως, τι σε μελλει αν καει" λεει ο θυμοσοφος λαος μαςδουλεμενη πισω τρυπουλα ...σου αρεσει το πρωκτικο ???
.....αρχοντα , "απο πιτα που δεν τρως, τι σε μελλει αν καει" λεει ο θυμοσοφος λαος μας![]()
Αναμενουμε για το 10 το καλο!!!
Σε ποιο επεισόδιο "μπαίνει το νερό στο αυλάκι" παίχτη μου;
...καλως την περηφανη αγροτια, τον αρχοντα του "πανω" καμπου!!!!Σε ποιο επεισόδιο "μπαίνει το νερό στο αυλάκι" παίχτη μου;![]()
Επιτελους ηρθε το ωραιο! Συγχαρητήρια!!! Το περίμενες ότι θα γινόσουν πρωταγωνιστής σε τσόντα? Τι σου είναι η ζωή ε?! Λογικα θα ακολουθήσει περιποιημένο τσιμπουκακι με η χωρίς κρέμα και επιδόρπιο μια γλυφοκωλαδα χορταστική....καλως την περηφανη αγροτια, τον αρχοντα του "πανω" καμπου!!!!
Κοιτα, 11 επεισοδια καναμε, οποτε κοντα-σιμα το βλεπω να'ρχετε
Ασε την βασιλισσα του καμπου @Amelie εκει κ κατηφορισε (ή ανηφορισε)![]()
![]()
Το εννιά το καλό, αυτό είναι Δώρο Πάσχα. Κατακαυλωσα!!!
Αδερφέ εγώ προσωπικά δεν θα άντεχα τέτοια περάσματα
Εγώ θέλω 50 λεπτά σεξ. Δεν αντέχω να εχω πάνω μου ενα Μούναρο όπως είναι η Ίριδα και να μου τρίβεται.Αδερφέ εγώ προσωπικά δεν θα άντεχα τέτοια περάσματα
Θα της δάγκωνα το μουνί
Τώρα για τον κύριο Πανούλη @Panos 1978 δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά
Είναι πατουσάκιας![]()
Σε ποιο επεισόδιο "μπαίνει το νερό στο αυλάκι" παίχτη μου;![]()
αρχοντα εχω την εντυπωση πως ο συναγωνιστης ρωτησε για την τρυπουλα της μανταμ ιριδας και οχι για την δικη σου.....αρχοντα , "απο πιτα που δεν τρως, τι σε μελλει αν καει" λεει ο θυμοσοφος λαος μας![]()
....αδελφε για το κωλαρακι της κυριας μιλουσαμε!! Ανησυχω που καταλαβες κατι αλλο, να αρχισω να παω τοιχο-τοιχοαρχοντα εχω την εντυπωση πως ο συναγωνιστης ρωτησε για την τρυπουλα της μανταμ ιριδας και οχι για την δικη σου![]()