Φίλε, δεν είναι έφηβη. Αν γούσταρε ή είναι πεινασμένη λόγω συζύγου, θα είχε ορμήξει ήδη.
Απλά γουστάρει να φτιάχνει τους άντρες.
Είχα μία τέτοια στη δουλειά, διαχυτική και μάλιστα της άρεσε να χαιδεύει κιόλας.
Μείνε μακριά...Και βγάλ' το απ' το μυαλό σου.
Μισο λεπτο! ζω την ιδια φαση με μια τυπισα στη δικη μου δουλεια . με χαιδευει με την 1η ευκαιρια ,στηθος , ωμους κλπ .... κ χτες μετα τη δευτερα του πασχα μαλιστα , με επιασε να με φιλησει ( στο μαγουλο) για τα χρονια πολλα , εγω δεν ανταποκρινομουν ευκολα στη διαχυτικοτητα της , αλλα χτες την χαιδεψα απο πλατη μεχρι μεση μετα απο τα μαγουλο-εορτο φιληματα και εδειχνε να το δεχεται. λες να φαω το κεφαλι μου , αν ανοιχτω περισοτερο ? το θεμα ειναι οτι με περνει και τηλεφωνα και δεν λεει να το κλεισει και ψαχνω προφασεις να τερματισω τη κουβεντα ,ειτε γιατι σκεφτομαι πως ειναι παντρεμενη ειτε γιατι μαρεσει να τη βλεπω κατα προσωπο καθε μερα και οχι να παιζω μονο απο το τηλεφωνο . τα βλεμματα της ειναι εντονα με χαμογελα ,
αυτη την συμπεριφορα την εχει μονο μαζι μου στη δουλεια , και απο συναδελφους ετσι οπως το βλεπουν το ζητημα σαν εξωτερικοι παρατηρητες και απο αυτα που διαρρεουν απο την ιδια , μου λενε πως δεν πρεπει να περναει καλα στο γαμο της .
εγω δεν εχω σοβαρες βλεψεις , απλα με ελκυει πολυ ερωτικα , και σαν χαρακτηρας και σαν προσωπικοτητα