Νέα

Γυναίκες που καυλαντίζουν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα captain77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.906
Πόντοι
456
Φίλε, δεν είναι έφηβη. Αν γούσταρε ή είναι πεινασμένη λόγω συζύγου, θα είχε ορμήξει ήδη.
Απλά γουστάρει να φτιάχνει τους άντρες.
Είχα μία τέτοια στη δουλειά, διαχυτική και μάλιστα της άρεσε να χαιδεύει κιόλας.
Μείνε μακριά...Και βγάλ' το απ' το μυαλό σου.

OP
OP
C

captain77

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
124
Πόντοι
0
Φίλε, δεν είναι έφηβη. Αν γούσταρε ή είναι πεινασμένη λόγω συζύγου, θα είχε ορμήξει ήδη.
Είχα μία τέτοια στη δουλειά, διαχυτική και μάλιστα της άρεσε να χαιδεύει κιόλας.
Το σίγουρο είναι ότι θα απαντάω πλέον στο ίδιο μήκος κύματος διότι μέχρι τώρα τα αφήνω να πέσουν όλα κάτω, θα κόψω κίνηση κ από αυτήν κ από τον σύζυγο ο οποίος είναι πολύ κουλ κ γενικά την έχει συνηθίσει να καυλαντιζει κ όλο χασκογελάει ! Ιδωμεν!

giannSL

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
612
Πόντοι
301
Μισο λεπτο! ζω την ιδια φαση με μια τυπισα στη δικη μου δουλεια . με χαιδευει με την 1η ευκαιρια ,στηθος , ωμους κλπ .... κ χτες μετα τη δευτερα του πασχα μαλιστα , με επιασε να με φιλησει ( στο μαγουλο) για τα χρονια πολλα , εγω δεν ανταποκρινομουν ευκολα στη διαχυτικοτητα της , αλλα χτες την χαιδεψα απο πλατη μεχρι μεση μετα απο τα μαγουλο-εορτο φιληματα και εδειχνε να το δεχεται. λες να φαω το κεφαλι μου , αν ανοιχτω περισοτερο ? το θεμα ειναι οτι με περνει και τηλεφωνα και δεν λεει να το κλεισει και ψαχνω προφασεις να τερματισω τη κουβεντα ,ειτε γιατι σκεφτομαι πως ειναι παντρεμενη ειτε γιατι μαρεσει να τη βλεπω κατα προσωπο καθε μερα και οχι να παιζω μονο απο το τηλεφωνο . τα βλεμματα της ειναι εντονα με χαμογελα ,
αυτη την συμπεριφορα την εχει μονο μαζι μου στη δουλεια , και απο συναδελφους ετσι οπως το βλεπουν το ζητημα σαν εξωτερικοι παρατηρητες και απο αυτα που διαρρεουν απο την ιδια , μου λενε πως δεν πρεπει να περναει καλα στο γαμο της .
εγω δεν εχω σοβαρες βλεψεις , απλα με ελκυει πολυ ερωτικα , και σαν χαρακτηρας και σαν προσωπικοτητα

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
C

captain77

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
124
Πόντοι
0
Αν δεν την καυλαντισεις εσύ θα το κανει κάποιος άλλος

Μισο λεπτο! ζω την ιδια φαση με μια τυπισα στη δικη μου δουλεια . με χαιδευει με την 1η ευκαιρια ,στηθος , ωμους κλπ .... κ χτες μετα τη δευτερα του πασχα μαλιστα , με επιασε να με φιλησει ( στο μαγουλο) για τα χρονια πολλα , εγω δεν ανταποκρινομουν ευκολα στη διαχυτικοτητα της , αλλα χτες την χαιδεψα απο πλατη μεχρι μεση μετα απο τα μαγουλο-εορτο φιληματα και εδειχνε να το δεχεται. λες να φαω το κεφαλι μου , αν ανοιχτω περισοτερο ? το θεμα ειναι οτι με περνει και τηλεφωνα και δεν λεει να το κλεισει και ψαχνω προφασεις να τερματισω τη κουβεντα ,ειτε γιατι σκεφτομαι πως ειναι παντρεμενη ειτε γιατι μαρεσει να τη βλεπω κατα προσωπο καθε μερα
Εσυ παντρεμένος;

OP
OP
C

captain77

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
124
Πόντοι
0
Αρα ρισκάρεις μόνο την δουλειά σου! Τα γκομενικά στην δουλειά είναι μεγάλο ρίσκο , ακόμα και να σκοράρεις μετά μπορεί να έχεις μεγάλο ζαλιδοπουτσι ! Κάνε το σύστημα μου καυλαντα μέχρι να σβήσει ο ήλιος !

giannSL

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
612
Πόντοι
301
οσον αφορα στο αρχικο σου ερωτημα αγαπητε , αν υπαρχει αρκετη οικειοτητα ισως ρωτουσα ευθεως μεταξι σοβαρου και αστειου αν ολη αυτη η καβλαντα ωφελει τους γαμους μας , ΄η αμεσα εμας τους 2
και για να βαλω και τον εαυτο μου στο ερωτημα σου , εγω δυστυχως ακομα δεν εχω αποκτησει αυτη την οικειοτητα με τη συγκεκριμενη στη δικη μου περιπτωση

giannSL

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
612
Πόντοι
301
Αρα ρισκάρεις μόνο την δουλειά σου! Τα γκομενικά στην δουλειά είναι μεγάλο ρίσκο , ακόμα και να σκοράρεις μετά μπορεί να έχεις μεγάλο ζαλιδοπουτσι ! Κάνε το σύστημα μου καυλαντα μέχρι να σβήσει ο ήλιος !
ναι κ εγω εκει κλεινω και να δουμε πως και που θα καταληξει . το ρισκο ειναι μικρο στο δικο μου χωρο δουλειας , δλδ τα ορια ειναι πιο διευρυμενα καπως ( σε αυτο το κοματι νιωθω λιγο safe)

Kostasperv

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2023
Like
154
Πόντοι
1
Αν η γυναίκα βάλει κάποιον στο μάτι δεν πρόκειται να μην πετύχει το στόχο της. Το να είναι διαχυτική από μόνο του δε λέει κάτι. Αν αφήνει υπονοούμενα ότι δεν περνάει καλά με τον άντρα της τότε αυτό είναι σημάδι . Μακριά από αυτές που ψάχνουν επιβεβαίωση. Χάσιμο χρόνου και μπορεί να οδηγήσουν σε μπερδέματα.

loveman24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
7
Like
1.374
Πόντοι
481
Ο δικός της είπες έχει κουλ αντιδράσεις στο καυλαντισμα της γυναίκας του, η δική σου γυναίκα πως αντιδρά στην κατάσταση;

OP
OP
C

captain77

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
124
Πόντοι
0
Ο δικός της είπες έχει κουλ αντιδράσεις στο καυλαντισμα της γυναίκας του, η δική σου γυναίκα πως αντιδρά στην κατάσταση;
Με την γυναίκα μου σχολιάζουμε το πόσο έντονη είναι στα σεξουαλικα αστεία κ γελάμε ! Αυτό!Δεν το έχει πάρει στραβά!

OP
OP
C

captain77

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
124
Πόντοι
0
Αν η γυναίκα βάλει κάποιον στο μάτι δεν πρόκειται να μην πετύχει το στόχο της. Το να είναι διαχυτική από μόνο του δε λέει κάτι. Αν αφήνει υπονοούμενα ότι δεν περνάει καλά με τον άντρα της τότε αυτό είναι σημάδι . Μακριά από αυτές που ψάχνουν επιβεβαίωση. Χάσιμο χρόνου και μπορεί να οδηγήσουν σε μπερδέματα.
Δεν αφήνει υπονοούμενα ότι δεν περνάει καλά, η μόνη γκρίνια της είναι αυτός δεν πάει καθόλου γυμναστήριο κ δείχνει σαν 50+ ενώ αυτή πλακώνεται στα γυμναστήρια κ στα μποτε κ είναι σαν 30+

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.744
Πόντοι
206
Δεν αφήνει υπονοούμενα ότι δεν περνάει καλά, η μόνη γκρίνια της είναι αυτός δεν πάει καθόλου γυμναστήριο κ δείχνει σαν 50+ ενώ αυτή πλακώνεται στα γυμναστήρια κ στα μποτε κ είναι σαν 30+
Και μόνο από αυτό που λέει δείχνει ότι παίζει το μάτι της.....

loveman24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
7
Like
1.374
Πόντοι
481

gejgi

Μέγας
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
14
Like
2.323
Πόντοι
4.655
Ο υπερτατος Charlie Sheen ειχε πει το εξης.Για καθε ωραια γκομενα εκει εξω,υπαρχει καποιος που εχει βαρεθει να την γαμαει!.Αλλα αν θες την συμβουλη μου,μην κανεις τιποτα.Ποτε να μην κανειις κατι με γκομενα που εχει οποιαδηποτε σχεση με την γυναικα σου.Εστω κ οπτικη.Πανε γαμα μια αλλη απο την αλλη ακρη της πολης.
αυτόν τον συναγωνιστή που γράφει ΄τα παραπάνω αν τον ακούτε...αν δεν θέλετε να μπλέξετε....

ας σε πει μαλάκα

αν δεν θες να σε σε μαλάκα και τραβάς ζόρι, τότε φρόντισε να μάθει ότι εισαι του σωματείου αλλά με αυτήν δεν γουστάρεις.

gejgi

Μέγας
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
14
Like
2.323
Πόντοι
4.655
ο γενικός κανόνας του σωστού παίκτη είναι ΄ότι δεν κυνηγάμε στην γειτονιά μας, στον επαγγελματικό χώρο και γενικά όπου μας ξέρουν...

ούτε και ο κολλητός μας αν είναι δυνατόν να μην γνωρίζει γιατί όταν τσακωθούμε θα μας δώσει

OP
OP
C

captain77

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
124
Πόντοι
0
Μόνο γελάτε, δεν την ανάβει η φάση της;
Μετά από κάθε καυλαντα η αλήθεια είναι ότι πηδιόμαστε πιο δυνατά αλλά δεν το έχουμε απόδοση εκεί!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ο γενικός κανόνας του σωστού παίκτη είναι ΄ότι δεν κυνηγάμε στην γειτονιά μας, στον επαγγελματικό χώρο και γενικά όπου μας ξέρουν...

ούτε και ο κολλητός μας αν είναι δυνατόν να μην γνωρίζει γιατί όταν τσακωθούμε θα μας δώσει
Respect!

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.917
Πόντοι
216
Κανόνισε να έρθει για καφέ στο σπίτι σας, και βγες από το ντουζ με τυχαία ανοιχτό το μπουρνουζι..

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.727
Πόντοι
3.846
Παίκτη θα μπορούσες να ξεκινήσεις εσύ μία κουβέντα "είδα τις προάλλες ένα φίλο μου απο στρατό που είχα να τον δω από τότε που απολυθήκαμε. Πήγαμε για καφέ και εκεί που τα λέγαμε για τους γάμους μου, μου έλεγε ότι κάνουν ανταλλαγές με ένα ζευγάρι φίλων τους στην επαρχία που ζούνε" - και περιμένεις να δεις αντιδράσεις της κυρίας. Αν στο παίξει "ναι, γιατί όχι, πού είναι το κακό;" μπορείς να της κάνεις κουβέντα να πάτε και οι τέσσερεις σε ένα σουιγκεράδικο από περιέργεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom