Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 119 29,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 45 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 167 40,9%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 30 7,4%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 31 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 18 4,4%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 28 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    408

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
10.019
Πόντοι
3.296
έχει χιούμορ ο μαν μπραμπους. :tooth::tooth::tooth: απλα κάποιοι ρε μαν ;;; οποίος έχει προσπαθήσει να μπει έχει εκτελεστεί να πούμε. ένα καλημέρα να πούμε σε εσασ θα φάμε μπαν . τεσπα ξαναγυρνάω στη κοινωνικά θέματα του σάη και αφήνω το νήμα να κάνει κουμάντο η μαγκι . θα χορτάσετε χουλιγκανισμό νιαμου. δεν θέλατε μαξιμιλιεν κλπ. αραξτε με μαγκι.
α μαλιστα ..ε πες το απο την αρχη ...γαμημενε που να φανταστω .. ..

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.699
Πόντοι
456
έχει χιούμορ ο μαν μπραμπους. :tooth::tooth::tooth: απλα κάποιοι ρε μαν ;;; οποίος έχει προσπαθήσει να μπει έχει εκτελεστεί να πούμε. ένα καλημέρα να πούμε σε εσασ θα φάμε μπαν . τεσπα ξαναγυρνάω στη κοινωνικά θέματα του σάη και αφήνω το νήμα να κάνει κουμάντο η μαγκι . θα χορτάσετε χουλιγκανισμό νιαμου. δεν θέλατε μαξιμιλιεν κλπ. αραξτε με μαγκι.

:badair::badair::badair::badair::priest:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
10.019
Πόντοι
3.296
1741731321877.jpeg

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.107
Πόντοι
2.606
Αν αυτά που γράφεις ή γράφω περιμένω -εις να τα επιβραβεύσουν ομοϊδεάτες σου -μου δεν έχει πλάκα εγώ θέλω να ψαρεύω σε αχαρτογράφητα νερά δεν αρέσκομαι σε ασφαλή περιβάλλοντα δεν μου εξάπτουν το ενδιαφέρον

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
56.054
Πόντοι
47.917
Μάξι επέστρεψε ,,,,τον πήρε τον μάτι μου εχτές ....μαζί με τροβαδου αλλά αυτός είναι Ηρακληδης και μάς σνομπαρει:confused::cry:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.107
Πόντοι
2.606
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τάκη Φύσσα, ο οποίος αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς και πρέσβη του συλλόγου. Ο Τάκης Φύσσας επιστρέφει στον Παναθηναϊκό έπειτα από έξι χρόνια. Εκτός από ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, έχει υπηρετήσει τον σύλλογο ως διευθυντής ποδοσφαίρου και διευθυντής της ακαδημίας. Καλωσορίζουμε τον Τάκη στην ομάδα μας».

και εμεις :tooth:

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.940
Πόντοι
456
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τάκη Φύσσα, ο οποίος αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς και πρέσβη του συλλόγου. Ο Τάκης Φύσσας επιστρέφει στον Παναθηναϊκό έπειτα από έξι χρόνια. Εκτός από ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, έχει υπηρετήσει τον σύλλογο ως διευθυντής ποδοσφαίρου και διευθυντής της ακαδημίας. Καλωσορίζουμε τον Τάκη στην ομάδα μας».

και εμεις :tooth:
Βελούδινο διαζύγιο στο τέλος της χρονιάς για παπαδημητριου και σία οε

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
94.110
Πόντοι
16.131

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
94.110
Πόντοι
16.131
δεν βλεπω και τον αγαπητο φιλο @dimigoall να κανει την αυριανη προβλεψη :think: τελικα ο μπακαλιαρος ειναι ξαλμυρισμενος:headbaning1::headbaning2:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.107
Πόντοι
2.606
IMG_2209.jpeg
Σας φέρνει ο Αλαφούζος τσάμπα σαν δίνει εισιτήρια τσάμπα τώρα μπορείτε να φάτε και τσάμπα τι τσαμπατζήδες ρε είναι αυτοί

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.971
Πόντοι
4.696
Ρε τύπε στο ξαναλέω δεν με ενδιαφέρουν όλα αυτά δεν είναι ο σκοπός μου να μαχαιρώσω κανέναν μέσα από τα καλώδια καζούρα κάνω και αν με ρωτήσεις γιατί την κάνω εδώ είναι γιατί εδώ μπορείτε να απαντήσετε κάποιοι δεν μπορούν να γράψουν στο δικό μας νήμα
...κάποιους δεν τους αφήνετε να γράψουν στο δικό σας νήμα.
βασικά όλους όσους μιλάνε ΔΕΝ τους αφήνετε.
ξεφτίλα πράγματα δλδ καθώς ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι βρίσκετε στο να λιβανίζετε από το πρωί μέχρι το βράδυ τους εαυτούς σας και τον μαρινάκη (που μέχρι ΚΑΙ τον τελικό πέρυσι τον βρίζατε να σου θυμήσω).
κι επειδή πάλι θα ακούσω για τον αντισθένη - που αυτός τα κάνει όλα ο "τριςκατάρατος" - ακόμα κι αν είναι έτσι θα έπρεπε να έχετε τ'αρχίδια να βγείτε να του πείτε ότι το μιουτάρισμα στο νήμα σας είναι μαλακία...
τεςπα, λέω εγώ τώρα. αλλά δε γαμιέται, παντού παράγκα

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.940
Πόντοι
456

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.107
Πόντοι
2.606
...κάποιους δεν τους αφήνετε να γράψουν στο δικό σας νήμα.
βασικά όλους όσους μιλάνε ΔΕΝ τους αφήνετε.
ξεφτίλα πράγματα δλδ καθώς ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι βρίσκετε στο να λιβανίζετε από το πρωί μέχρι το βράδυ τους εαυτούς σας και τον μαρινάκη (που μέχρι ΚΑΙ τον τελικό πέρυσι τον βρίζατε να σου θυμήσω).
κι επειδή πάλι θα ακούσω για τον αντισθένη - που αυτός τα κάνει όλα ο "τριςκατάρατος" - ακόμα κι αν είναι έτσι θα έπρεπε να έχετε τ'αρχίδια να βγείτε να του πείτε ότι το μιουτάρισμα στο νήμα σας είναι μαλακία...
τεςπα, λέω εγώ τώρα. αλλά δε γαμιέται, παντού παράγκα
Ο Αντισθένης είναι δικό του το μαγαζί και το κάνει ότι θέλει αν σ αρέσει μένεις αν δεν σ αρέσει φεύγεις να σου θυμίσω εγώ είχα μπαναριστει για ένα ολόκληρο χρόνο για ασήμαντη αφορμή οπότε δεν απολαμβάνω ασυλία και ούτε την θέλω θα γράφω ότι γουστάρω με οποιες συνέπειες για τα λεγόμενα μου
Εγώ μια που παραθέτεις εμένα έρχομαι και παίζω στην έδρα σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom