Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 119 29,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 45 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 167 40,9%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 30 7,4%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 31 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 18 4,4%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 28 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    408

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.115
Πόντοι
3.556
Μα δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι Μπορεί να μην το ξέρω μπορεί και να το ξέρω εγώ θέλω να φτάσω να εξοργίσω τον άλλον αυτός είναι ο σκοπός μου αν τσιμπάει καλά να πάθει τα αθλητικά έτσι είναι καζούρα μέχρι εσχάτων
οπως είπα και στο νούμερο τη μαγκι που ψαρεύει φωτό από νετ για να πουλάει μούρη, θέλει πιο ταπεινά τυπε.

εδώ μέσα δεν είναι το τιφο παλας που γράφανε λαηβ μετάδοση από τα τσουγκρίσματα.

εδώ μέσα είναι ένα γαμω σαητ της πλάκας.

με μέτρο τη λεζάντα κλπ. επειδή μπορεί να τύχει κάποιος που μιλάς εδώ πέρα να έχει βιογραφικό , μη τα λες τόσο άγρια και βάζεις κουίζ για λαγούς.

αλλιώς θα πρέπει να παίρνεις τηλέφωνα μετά να ρωτάς κάνα γνωστό σου για να μάθεις τι έγινε στα σκηνικά αυτά.

και αυτό θα είναι χάσιμο χρόνου τυπε στάνταρ

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
10.014
Πόντοι
3.296
οπως είπα και στο νούμερο τη μαγκι που ψαρεύει φωτό από νετ για να πουλάει μούρη, θέλει πιο ταπεινά τυπε.

εδώ μέσα δεν είναι το τιφο παλας που γράφανε λαηβ μετάδοση από τα τσουγκρίσματα.

με μέτρο τη λεζάντα κλπ. επειδή μπορεί να τύχει κάποιος που μιλάς εδώ πέρα να έχει βιογραφικό , μη τα λες τόσο άγρια και βάζεις κουίζ για λαγούς.

αλλιώς θα πρέπει να παίρνεις τηλέφωνα μετά να ρωτάς κάνα γνωστό σου για να μάθεις τι έγινε στα σκηνικά αυτά.

ποια μουρη ρε κακομοιρη ..με τη φωτο? ξύσου παρα περα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.107
Πόντοι
2.606

Αφού το προσωποποιείς εγώ θα στα απαντώ σε ζωντανό χρόνο χωρίς υποβολέα ξεκινά τις ερωτήσεις

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.107
Πόντοι
2.606
Αφού το προσωποποιείς εγώ θα στα απαντώ σε ζωντανό χρόνο χωρίς υποβολέα ξεκινά τις ερωτήσεις την φωτό ασφαλώς την πήρα από το ίντερνετ αλλά ήμουνα μέσα νομίζω κάπου στο 1990 είναι ο αγώνας και μάλλον κύπελλο επαναληπτικός και σας είχαμε βγάλει έξω από τη θύρα σας και από λύπηση δεν σας πήραμε ούτε τα πανιά

Τελευταία τροποποίηση:

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.699
Πόντοι
456

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
9.047
Πόντοι
1.406
Tυπος Μπραμπους θυμιζει Ασλαμα οταν μιλαει για κατα φαντασιαν γαμησια με κατα φαντασιαν γκομενες :confused:

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.107
Πόντοι
2.606
Θα χαζεύω και λίγο τικ τοκ όσο τα λέμε :grin:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.115
Πόντοι
3.556
Αφού το προσωποποιείς εγώ θα στα απαντώ σε ζωντανό χρόνο χωρίς υποβολέα ξεκινά τις ερωτήσεις
μη μπερδεύεσαι . εγώ θα μορφώσω εσένα για το πότε γίνανε λαγοί οι δικοί σου, όχι εσύ εμένα. μπήκες με φωτό ασεα και υπονοούμενα για λαγους σωστά; ωραιοσ μέχρι εδώ. σου έγραψα αμέσως για τη λεζάντα που τιμωρείται στη λευκάδα. αν δεν γνωρίζεις ρώτα με τι έγινε να μάθεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα χαζεύω και λίγο τικ τοκ όσο τα λέμε :grin:
τικ τοκ είναι μόνο για σκληρους χούλιγκαν όπως ο ραοπαο :sad2::sad2::sad2:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.107
Πόντοι
2.606
μη μπερδεύεσαι . εγώ θα μορφώσω εσένα για το πότε γίνανε λαγοί οι δικοί σου, όχι εσύ εμένα. μπήκες με φωτό ασεα και υπονοούμενα για λαγους σωστά; ωραιοσ μέχρι εδώ. σου έγραψα αμέσως για τη λεζάντα που τιμωρείται στη λευκάδα. αν δεν γνωρίζεις ρώτα με τι έγινε να μάθεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τικ τοκ είναι μόνο για σκληρους χούλιγκαν όπως ο ραοπαο :sad2::sad2::sad2:
Λοιπόν είδα και λίγο Τάσο βάτραχο μπορείτε να με ρωτάτε και για τα ουκ νομίζω έμαθα
Στα δικά μας φωτό αφέντρα μαγκι με λάφυρα απαντάς εσύ και λες για λευκά δες γαμησανε γαύρους έχουμε φωτό με την ομπρέλα στον κωλο του γαύρου έχουμε και εμείς τέτοια βίντεο ξέρεις των αλλονών με την δεύτερη μηχανή στην Πειραιώς που δεν πρόλαβε να ξεφύγει και τον ρίξαν κάτω και ; Κούρδο έχετε κάπου εκεί κοντά αν ξέρεις

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.115
Πόντοι
3.556
ποια μουρη ρε κακομοιρη ..με τη φωτο? ξύσου παρα περα
κλείσε το ιντερνετ και τραβα σε κάνα σύνδεσμο να φτιάξεις κουλτούρα ρε κοπέλα που το παίζεις και ασχολισιμη για φερμες. καημένη να πούμε.

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
10.014
Πόντοι
3.296
κλείσε το ιντερνετ και τραβα σε κάνα σύνδεσμο να φτιάξεις κουλτούρα ρε κοπέλα που το παίζεις και ασχολισιμη για φερμες. καημένη να πούμε.
ρε αντε και γαμησου ...

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.115
Πόντοι
3.556
Λοιπόν είδα και λίγο Τάσο βάτραχο μπορείτε να με ρωτάτε και για τα ουκ νομίζω έμαθα
Στα δικά μας φωτό αφέντρα μαγκι με λάφυρα απαντάς εσύ και λες για λευκά δες γαμησανε γαύρους έχουμε φωτό με την ομπρέλα στον κωλο του γαύρου έχουμε και εμείς βίντεο ξέρεις των αλλονών με την δεύτερη μηχανή στην Πειραιώς που δεν πρόλαβε να ξεφύγει και τον ρίξαν κάτω
ετσιιιιι τώρα μιλάς ωραία . για αυτό λοιπόν επειδή είσαι ωραίος μη γίνεσαι σαν τους σαλιαρηδες που γαμανε με πλάτες αλλωνων. πχ μαγκι που το παίζει χούλιγκαν ανεβάζοντας φερμες για τις οποίες άλλοι παίξαν το κωλο τους , πχ τρουμπακης που γαμαει λαγούς από τα πλήκτρα βαροντας το εντερ με δύναμη κλπ .

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.107
Πόντοι
2.606
ετσιιιιι τώρα μιλάς ωραία . για αυτό λοιπόν επειδή είσαι ωραίος μη γίνεσαι σαν τους σαλιαρηδες που γαμανε με πλάτες αλλωνων. πχ μαγκι που το παίζει χούλιγκαν ανεβάζοντας φερμες για τις οποίες άλλοι παίξαν το κωλο τους , πχ τρουμπακης που γαμαει λαγούς από τα πλήκτρα βαροντας το εντερ με δύναμη κλπ .
Ρε τύπε στο ξαναλέω δεν με ενδιαφέρουν όλα αυτά δεν είναι ο σκοπός μου να μαχαιρώσω κανέναν μέσα από τα καλώδια καζούρα κάνω και αν με ρωτήσεις γιατί την κάνω εδώ είναι γιατί εδώ μπορείτε να απαντήσετε κάποιοι δεν μπορούν να γράψουν στο δικό μας νήμα

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.699
Πόντοι
456

παρακατω θελουμε να μαθουμε :coffee:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.115
Πόντοι
3.556
Ρε τύπε στο ξαναλέω δεν με ενδιαφέρουν όλα αυτά δεν είναι ο σκοπός μου να μαχαιρώσω κανέναν μέσα από τα καλώδια καζούρα κάνω και αν με ρωτήσεις γιατί την κάνω εδώ είναι γιατί εδώ μπορείτε να απαντήσετε κάποιοι δεν μπορούν να γράψουν στο δικό μας νήμα
έχει χιούμορ ο μαν μπραμπους. :tooth::tooth::tooth: απλα κάποιοι ρε μαν ;;; οποίος έχει προσπαθήσει να μπει έχει εκτελεστεί να πούμε. ένα καλημέρα να πούμε σε εσασ θα φάμε μπαν . τεσπα ξαναγυρνάω στη κοινωνικά θέματα του σάη και αφήνω το νήμα να κάνει κουμάντο η μαγκι . θα χορτάσετε χουλιγκανισμό νιαμου. δεν θέλατε μαξιμιλιεν κλπ. αραξτε με μαγκι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom