Ο Αντισθένης είναι δικό του το μαγαζί και το κάνει ότι θέλει αν σ αρέσει μένεις αν δεν σ αρέσει φεύγεις να σου θυμίσω εγώ είχα μπαναριστει για ένα ολόκληρο χρόνο για ασήμαντη αφορμή οπότε δεν απολαμβάνω ασυλία και ούτε την θέλω θα γράφω ότι γουστάρω με οποιες συνέπειες για τα λεγόμενα μου
Εγώ μια που παραθέτεις εμένα έρχομαι και παίζω στην έδρα σας
Άστο ρε τύπε δεν το σώζεις. Μπες και δες αν και τι γράφεις στο νήμα του Θρύλου και μετά μίλα. Είσαι για μεγάλο κράξιμο όλοι γελάνε με τα χάλια σου. Εδώ προχθές δεν είχες τι να απαντήσεις στον @pastelios και του είπες για την Ιωάννα34. Τόση είναι η σοβαρότητά σου
Ρε τύπε γεννήθηκες ή έγινες στην πορεία; Όπως και να'χει κοίταξέ το άμεσα. Μην το καθυστερείς. Ο δικός σου έρχεται και κωλοτρίβεται στο νήμα μας. Άντε ξύπνα και ξεστραβώσου να δεις τι γίνεται
Άστο ρε τύπε δεν το σώζεις. Μπες και δες αν και τι γράφεις στο νήμα του Θρύλου και μετά μίλα. Είσαι για μεγάλο κράξιμο όλοι γελάνε με τα χάλια σου. Εδώ προχθές δεν είχες τι να απαντήσεις στον @pastelios και του είπες για την Ιωάννα34. Τόση είναι η σοβαρότητά σου