Καταλαβα φιλε μου.ρωτησα γιατι θα παω απογευμα και υπεθεσα οτι θα δουλευουν λιγοτερες κοπελες καθως πλησιαζει το κλεισιμο.απλα δεν προλαβαινω να παω πρωι.ευχαριστω παντως.Ανάλογα ποια μέρα θά πάς καί ποιες θά δουλεύουν εκεί θά βρεις.
Ή βλέπεις ποια σού αρέσει καί κλείνεις ραντεβού για άλλη μέρα εφόσον καί αν.
Συνήθως σταθερά στο ρόστερ καθημερινές είναι Βίκυ, Μαρίνα, Έλενα, Πάολα, Τζούλια, Αλεσια,
Λίγες εμφάνισης Αλεξάνδρα καί πρόσφατα κάποιες προσθήκες που έγιναν αν είναι ακόμα από Γκαμπριέλα, Λίζα , καί Γιάννα από Λαγουμιτζή.
Καλή τύχη![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Απο την εμπειρια σου φιλε διπλο Ελενη Παολα ειναι εφικτο η δυσκολο?Καταλαβα φιλε μου.ρωτησα γιατι θα παω απογευμα και υπεθεσα οτι θα δουλευουν λιγοτερες κοπελες καθως πλησιαζει το κλεισιμο.απλα δεν προλαβαινω να παω πρωι.ευχαριστω παντως.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 46
- Like
- 34.331
- Πόντοι
- 11.096
Όλα είναι εφικτά αλλά θά πρέπει νά είναι διαθέσιμες καί όι δύο θά πρέπει νά ταιριάζουν μέσα σέ διπλό για νά περάσεις καλά, αυτό αφορά για όσες σέ ενδιαφέρουν σέ διπλό.Απο την εμπειρια σου φιλε διπλο Ελενη Παολα ειναι εφικτο η δυσκολο?
Έλενα μιλφ με σλαβικό dna ενώ ή Πάολα Βενεζουέλα μεριά καί ποίο μικρή σέ ηλικία με άλλον σωματότυπο.
Σέ κάθε περίπτωση ή ότι άλλο θες πάς ρωτάς καί βλέπεις.
Αυτά.
καταλαβα φιλε μου.εχεις δικιο.ελπιζω να τις πετυχω ελευθερες.εχω διαβασει κριτικες και για τις δυο.φαινεται να ειναι καλες και να προσεχουν την υγεια τους.ευχαριστω για τις πληροφοριες.Όλα είναι εφικτά αλλά θά πρέπει νά είναι διαθέσιμες καί όι δύο θά πρέπει νά ταιριάζουν μέσα σέ διπλό για νά περάσεις καλά, αυτό αφορά για όσες σέ ενδιαφέρουν σέ διπλό.
Έλενα μιλφ με σλαβικό dna ενώ ή Πάολα Βενεζουέλα μεριά καί ποίο μικρή σέ ηλικία με άλλον σωματότυπο.
Σέ κάθε περίπτωση ή ότι άλλο θες πάς ρωτάς καί βλέπεις.
Αυτά.
καταλαβα φιλε.για μια ωρα θα πρεπει να ειμαι το αργοτερο 19:30 εκειΠάρε τηλέφωνο και ζήτα ραντεβού με την κοπέλα ή τις κοπέλες που θες.Θα σε περιμένουν.Να θυμάσαι 20.30 συνήθως κλείνουν.Η Μαρίνα για 15 μέρες θα λείπει.
κλεινουν ομως τηλεφωνικα ραντεβου η θα με κραξουν?καταλαβα φιλε.για μια ωρα θα πρεπει να ειμαι το αργοτερο 19:30 εκει
Βεβαίως και κλείνουν.Παρε τηλέφωνο.
Χρηματα να έχεις και όλα γίνονται.
Εγω ειμαι πελάτης της Μαρίνας και την παίρνω μαζί με την Βίκυ για δυο ώρες.Δινω 400 ευρώ και αφήνω και μπουρμπουάρ 50 ευρώ στην κάθε μια.Να κάνεις και εσύ το ίδιο.
Εγω ειμαι πελάτης της Μαρίνας και την παίρνω μαζί με την Βίκυ για δυο ώρες.Δινω 400 ευρώ και αφήνω και μπουρμπουάρ 50 ευρώ στην κάθε μια.Να κάνεις και εσύ το ίδιο.
Τελευταία τροποποίηση:
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.998
- Πόντοι
- 2.306
Εξαρταται τα κεφια... Βασικά σου λενε περνά από δω και βλέπουμε αν δε σε ξέρουν.κλεινουν ομως τηλεφωνικα ραντεβου η θα με κραξουν?
Καταλαβα.θα προσπαθησω τηλεφωνικα να κλεισω αλλιως απο κοντα.Εξαρταται τα κεφια... Βασικά σου λενε περνά από δω και βλέπουμε αν δε σε ξέρουν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πολλα τα λεφτα και σιγουρα τις συγκεκριμενες δεν τις κλεινεις τηλεφωνικα.Βεβαίως και κλείνουν.Παρε τηλέφωνο.
Ξερει κανεις ποιες απο τις κοπελες κανουν φουλ προγραμμα?
Ολες ειναι διαθεσιμες ,μην διαβάζεις και πολύ εδώ πηγαινε από εκει και όποια θέλεις θα πάρεις,όπως έγραψα για δυο εβδομάδες θα λείπει η Μαρίνα.
Ολες κάνουν ελεύθερο στοματικό,τώρα πρωκτικό κάνουν σίγουρα Μαρίνα,Βίκυ,Παολα,Αλέσια.Δωσε και μπουρμπουάρ μη εισαι γύφτος για να σε θέλουν και την επόμενη φορά τα κορίτσια,έτσι είναι αυτά.
Αμα πας και αφού φαίνεται ότι θέλεις την Παολα και την Ελένη να μας πεις άμα κάνει πρωκτικό και η Ελένη,εντάξει ?
Τελευταία τροποποίηση:
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.998
- Πόντοι
- 2.306
Διπλο Μαρινα Βικυ???Βεβαίως και κλείνουν.Παρε τηλέφωνο.
Και μετά τετελεσται.. Θελεις αποθεραπεία.
Βεβαίως και κλείνουν.Παρε τηλέφωνο.
Εγω ειμαι πελάτης της Μαρίνας και την παίρνω μαζί με την Βίκυ για δυο ώρες.Δινω 400 ευρώ και αφήνω και μπουρμπουάρ 50 ευρώ στην κάθε μια.Να κάνεις και εσύ
Σιγά με τα 500αρικα γιατί ζαλιστήκαμε . Από χτες που γράφτηκες στο σαιτ μέχρι σήμερα και ακόμα ζαλιζόμαστε .Βεβαίως και κλείνουν.Παρε τηλέφωνο.
Και ξέχασε να πει και το εικοσαρι που αφήνει στη reception....Σιγά με τα 500αρικα γιατί ζαλιστήκαμε . Από χτες που γράφτηκες στο σαιτ μέχρι σήμερα και ακόμα ζαλιζόμαστε .

Να αυτά δεν μπορώΚαι ξέχασε να πει και το εικοσαρι που αφήνει στη reception....![]()
fanarogomenofilakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2023
- Like
- 277
- Πόντοι
- 21
Διαφημιστικο τονωτικό , για να τσιμπάνε , μάρκετινγκ άλλες. Βάζουν φωτο !Σιγά με τα 500αρικα γιατί ζαλιστήκαμε . Από χτες που γράφτηκες στο σαιτ μέχρι σήμερα και ακόμα ζαλιζόμαστε .
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 46
- Like
- 34.331
- Πόντοι
- 11.096
Όλο μέλι μέλι καί από τηγανιτα τίποτα.Διαφημιστικο τονωτικό , για να τσιμπάνε , μάρκετινγκ άλλες. Βάζουν φωτο !
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 200
- Εμφανίσεις
- 53K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις