Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

GUS-1972

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2022
Like
78
Πόντοι
0
Ανάλογα ποια μέρα θά πάς καί ποιες θά δουλεύουν εκεί θά βρεις.
Ή βλέπεις ποια σού αρέσει καί κλείνεις ραντεβού για άλλη μέρα εφόσον καί αν.
Συνήθως σταθερά στο ρόστερ καθημερινές είναι Βίκυ, Μαρίνα, Έλενα, Πάολα, Τζούλια, Αλεσια,
Λίγες εμφάνισης Αλεξάνδρα καί πρόσφατα κάποιες προσθήκες που έγιναν αν είναι ακόμα από Γκαμπριέλα, Λίζα , καί Γιάννα από Λαγουμιτζή.

Καλή τύχη :grin::priest:
Καταλαβα φιλε μου.ρωτησα γιατι θα παω απογευμα και υπεθεσα οτι θα δουλευουν λιγοτερες κοπελες καθως πλησιαζει το κλεισιμο.απλα δεν προλαβαινω να παω πρωι.ευχαριστω παντως.

GUS-1972

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2022
Like
78
Πόντοι
0
Καταλαβα φιλε μου.ρωτησα γιατι θα παω απογευμα και υπεθεσα οτι θα δουλευουν λιγοτερες κοπελες καθως πλησιαζει το κλεισιμο.απλα δεν προλαβαινω να παω πρωι.ευχαριστω παντως.
Απο την εμπειρια σου φιλε διπλο Ελενη Παολα ειναι εφικτο η δυσκολο?

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
46
Like
34.331
Πόντοι
11.096
Απο την εμπειρια σου φιλε διπλο Ελενη Παολα ειναι εφικτο η δυσκολο?
Όλα είναι εφικτά αλλά θά πρέπει νά είναι διαθέσιμες καί όι δύο θά πρέπει νά ταιριάζουν μέσα σέ διπλό για νά περάσεις καλά, αυτό αφορά για όσες σέ ενδιαφέρουν σέ διπλό.
Έλενα μιλφ με σλαβικό dna ενώ ή Πάολα Βενεζουέλα μεριά καί ποίο μικρή σέ ηλικία με άλλον σωματότυπο.

Σέ κάθε περίπτωση ή ότι άλλο θες πάς ρωτάς καί βλέπεις.
Αυτά.

GUS-1972

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2022
Like
78
Πόντοι
0
Όλα είναι εφικτά αλλά θά πρέπει νά είναι διαθέσιμες καί όι δύο θά πρέπει νά ταιριάζουν μέσα σέ διπλό για νά περάσεις καλά, αυτό αφορά για όσες σέ ενδιαφέρουν σέ διπλό.
Έλενα μιλφ με σλαβικό dna ενώ ή Πάολα Βενεζουέλα μεριά καί ποίο μικρή σέ ηλικία με άλλον σωματότυπο.

Σέ κάθε περίπτωση ή ότι άλλο θες πάς ρωτάς καί βλέπεις.
Αυτά.
καταλαβα φιλε μου.εχεις δικιο.ελπιζω να τις πετυχω ελευθερες.εχω διαβασει κριτικες και για τις δυο.φαινεται να ειναι καλες και να προσεχουν την υγεια τους.ευχαριστω για τις πληροφοριες.

GUS-1972

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2022
Like
78
Πόντοι
0
Καλημερα σε ολους.θα ηθελα να ρωτησω αν μετα της 18:00 και μεχρι το κλεισιμο δουλευουν ολες οι κοπελες η μειωνεται το ροστερ?ευχαριστω

manos1974

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2025
Like
8
Πόντοι
0
Πάρε τηλέφωνο και ζήτα ραντεβού με την κοπέλα ή τις κοπέλες που θες.Θα σε περιμένουν.Να θυμάσαι 20.30 συνήθως κλείνουν.Η Μαρίνα για 15 μέρες θα λείπει.

GUS-1972

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2022
Like
78
Πόντοι
0
Πάρε τηλέφωνο και ζήτα ραντεβού με την κοπέλα ή τις κοπέλες που θες.Θα σε περιμένουν.Να θυμάσαι 20.30 συνήθως κλείνουν.Η Μαρίνα για 15 μέρες θα λείπει.
καταλαβα φιλε.για μια ωρα θα πρεπει να ειμαι το αργοτερο 19:30 εκει

manos1974

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2025
Like
8
Πόντοι
0
Βεβαίως και κλείνουν.Παρε τηλέφωνο.
Χρηματα να έχεις και όλα γίνονται.
Εγω ειμαι πελάτης της Μαρίνας και την παίρνω μαζί με την Βίκυ για δυο ώρες.Δινω 400 ευρώ και αφήνω και μπουρμπουάρ 50 ευρώ στην κάθε μια.Να κάνεις και εσύ το ίδιο.

Τελευταία τροποποίηση:

GUS-1972

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2022
Like
78
Πόντοι
0
Εξαρταται τα κεφια... Βασικά σου λενε περνά από δω και βλέπουμε αν δε σε ξέρουν.
Καταλαβα.θα προσπαθησω τηλεφωνικα να κλεισω αλλιως απο κοντα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγω ειμαι πελάτης της Μαρίνας και την παίρνω μαζί με την Βίκυ για δυο ώρες.Δινω 400 ευρώ και αφήνω και μπουρμπουάρ 50 ευρώ στην κάθε μια.Να κάνεις και εσύ το ίδιο.
Πολλα τα λεφτα και σιγουρα τις συγκεκριμενες δεν τις κλεινεις τηλεφωνικα.

GUS-1972

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2022
Like
78
Πόντοι
0
Ξερει κανεις ποιες απο τις κοπελες κανουν φουλ προγραμμα?

manos1974

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2025
Like
8
Πόντοι
0
Ξερει κανεις ποιες απο τις κοπελες κανουν φουλ προγραμμα?

Ολες ειναι διαθεσιμες ,μην διαβάζεις και πολύ εδώ πηγαινε από εκει και όποια θέλεις θα πάρεις,όπως έγραψα για δυο εβδομάδες θα λείπει η Μαρίνα.
Ολες κάνουν ελεύθερο στοματικό,τώρα πρωκτικό κάνουν σίγουρα Μαρίνα,Βίκυ,Παολα,Αλέσια.Δωσε και μπουρμπουάρ μη εισαι γύφτος για να σε θέλουν και την επόμενη φορά τα κορίτσια,έτσι είναι αυτά.
Αμα πας και αφού φαίνεται ότι θέλεις την Παολα και την Ελένη να μας πεις άμα κάνει πρωκτικό και η Ελένη,εντάξει ?

Τελευταία τροποποίηση:

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.998
Πόντοι
2.306
Διπλο Μαρινα Βικυ???
Και μετά τετελεσται.. Θελεις αποθεραπεία.

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
44
Like
2.697
Πόντοι
6.740
Εγω ειμαι πελάτης της Μαρίνας και την παίρνω μαζί με την Βίκυ για δυο ώρες.Δινω 400 ευρώ και αφήνω και μπουρμπουάρ 50 ευρώ στην κάθε μια.Να κάνεις και εσύ

Σιγά με τα 500αρικα γιατί ζαλιστήκαμε . Από χτες που γράφτηκες στο σαιτ μέχρι σήμερα και ακόμα ζαλιζόμαστε .

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
129
Like
21.554
Πόντοι
27.686
Σιγά με τα 500αρικα γιατί ζαλιστήκαμε . Από χτες που γράφτηκες στο σαιτ μέχρι σήμερα και ακόμα ζαλιζόμαστε .
Και ξέχασε να πει και το εικοσαρι που αφήνει στη reception....:tooth:

manos1974

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2025
Like
8
Πόντοι
0
Ενώ ο άλλος που για να πηδήξει έχει κάνει εδώ και ένα μήνα τις ίδιες ερωτήσεις δεν σας πείραξε…
Ούτε απ’έξω θα περάσει,

fanarogomenofilakas

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2023
Like
277
Πόντοι
21
Διαφημιστικο τονωτικό , για να τσιμπάνε , μάρκετινγκ άλλες. Βάζουν φωτο !

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
46
Like
34.331
Πόντοι
11.096

Stories

Νέο!