πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.805
- Πόντοι
- 16.131
εχουν αρχισει τις αλλαξοκωλιες ποιος θα βγει πρωτος να φαει την χλαπατσα στη μαπαΠου ειναι ολα τα μουνοσκυλα?!?
εχουν αρχισει τις αλλαξοκωλιες ποιος θα βγει πρωτος να φαει την χλαπατσα στη μαπαΠου ειναι ολα τα μουνοσκυλα?!?
Απαλειφαδι του Χότζα,είχατε κ στο μπερατι τηλεδιοικηση ..ς;Από ότι άκουσα λίγα για το πόρισμα της επιτροπής καταλαβαίνω ότι
ρίνχουν το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για το δυστύχημα στις κυβερνήσεις που ασχολήθηκαν με την 717 καθώς δεν υπήρχε τηλε διοίκηση
παραδέχεται ότι υπάρχουν ενδείξεις για άγνωστο καύσιμο....μάλλον πρέπει να είνα ψέκι οπαδός του βελόπουλου και αυτός....
και δεν λέει και πολλά παραπάνω διότι τι να πει??? η επιτροπή αυτή δεν έχει σκοπό να εκφράσει αυτά που σκέφτεται όλος ο κόσμος έχει κάποια όρια.
Νομίζω ότι αρκεί το ότι παραδέχεται ότι αν υπήρχαν συστήματ αασφαλείας δεν θα είχε γίνει το συμβάν και ότι φαίνεται να υπάρχει άγνωστο καύσιμο.
Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να ακουστεί για να προχωρήσει η δικαιοσύνη σε έλεγχο πολιτικών προσώπων και υψηλά ιστάμενων από την πλευρά του ΟΣΕ και της Ιταλικής Εταιρείας.
Αυτά είναι τα δεδομένα πιστεύω....τα οποία οι γαλαζο-ταλιμπάν θα τα μεταφράσουν όπως θέλουν αλλά δεν αλλάζει η πραγματικότητα.
Περιμενουν τον κομματικο μηχανισμο να τους δωσει οδηγιες.....Που ειναι ολα τα μουνοσκυλα?!?
Και καπως ετσι δεν στεκεσαι σε κανενα δικαστηριο......Τοσο απλα..Από ότι άκουσα λίγα για το πόρισμα της επιτροπής καταλαβαίνω ότι
ρίνχουν το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για το δυστύχημα στις κυβερνήσεις που ασχολήθηκαν με την 717 καθώς δεν υπήρχε τηλε διοίκηση
παραδέχεται ότι υπάρχουν ενδείξεις για άγνωστο καύσιμο....μάλλον πρέπει να είνα ψέκι οπαδός του βελόπουλου και αυτός....
και δεν λέει και πολλά παραπάνω διότι τι να πει??? η επιτροπή αυτή δεν έχει σκοπό να εκφράσει αυτά που σκέφτεται όλος ο κόσμος έχει κάποια όρια.
Νομίζω ότι αρκεί το ότι παραδέχεται ότι αν υπήρχαν συστήματ αασφαλείας δεν θα είχε γίνει το συμβάν και ότι φαίνεται να υπάρχει άγνωστο καύσιμο.
Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να ακουστεί για να προχωρήσει η δικαιοσύνη σε έλεγχο πολιτικών προσώπων και υψηλά ιστάμενων από την πλευρά του ΟΣΕ και της Ιταλικής Εταιρείας.
Αυτά είναι τα δεδομένα πιστεύω....τα οποία οι γαλαζο-ταλιμπάν θα τα μεταφράσουν όπως θέλουν αλλά δεν αλλάζει η πραγματικότητα.
Δεν είμαι εγώ ο εχθρός σουΑπαλειφαδι του Χότζα,είχατε κ στο μπερατι τηλεδιοικηση ..ς;
Μού έλλειψε ο πιξι![]()
Εμ τι περίμενες να το προσδιορίσουν?Και καπως ετσι δεν στεκεσαι σε κανενα δικαστηριο......Τοσο απλα..
Εμ τι περίμενες να το προσδιορίσουν?
Για να βλέπεις αυτή την επιτροπή να μην το αποκλείει πιστεύω ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις που άλλοι που θα ασχοληθούν θα τις βρουν.
Να προσθέσω επίσης ότι θα πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στην 717 από ότι της δίνουμε μέχρι τώρα.
Λαθρεμπόριο και 717 είναι το ίδιο σημαντικά.
Πιο δικαστήριο? εδώ δεν δέχονται ούτε να ελεγχθούν...θα δικαστούν και για το παράνομο υλικό?
Το μετσοβειο εχει στειλει και ζητησει βοηθεια-γνωμες απο 4 ή 5 πανεπιστημια του εξωτερικου...και υπαρχουν πολλοι λογοι που το κανει αυτο..Ο προφανεστατος ειναι οτι δεν θελει να αναλαβει την αποκλειστικη ευθυνη...οπως επισης οτι τα πορισματα μπορει να συμφωνησουν σε ενα γενικο πλαισιο αλλα θα υπαρχουν και ασαφειες που θα εξυπηρετουν διαφορους.
Τα πορισματα αυτα μπορει να τα ερμηνευσει ο καθενας οπως τον βολευει και τον εξυπηρετει.Θα ειναι ετσι δομημενα που ολοι θα εχουν δικιο.
Ισως να ειναι και "φτιαγμενα" με αυτον τον τροπο,ωστε να μην μπορουν ουσιαστικα να βοηθησουν στο οποιο δικαστηριο.
Καλα ενταξει περιμενει να δικαστουν αυτοι που διορισαν τους δικαστες....τρια πουλακια καθονταν.Το θεμα ειναι να ξυπνησουν οι ραγιαδες οι Ελληναραδες και να τους δικασουν στις επομενες εκλογες....Εμ τι περίμενες να το προσδιορίσουν?
Για να βλέπεις αυτή την επιτροπή να μην το αποκλείει πιστεύω ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις που άλλοι που θα ασχοληθούν θα τις βρουν.
Να προσθέσω επίσης ότι θα πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στην 717 από ότι της δίνουμε μέχρι τώρα.
Λαθρεμπόριο και 717 είναι το ίδιο σημαντικά.
Πιο δικαστήριο? εδώ δεν δέχονται ούτε να ελεγχθούν...θα δικαστούν και για το παράνομο υλικό?
Τους δικαζουμε αυριο στις 12Καλα ενταξει περιμενει να δικαστουν αυτοι που διορισαν τους δικαστες....τρια πουλακια καθονταν.Το θεμα ειναι να ξυπνησουν οι ραγιαδες οι Ελληναραδες και να τους δικασουν στις επομενες εκλογες....
ίδια παρεούλα είναι όλοι οι καρεκλοκένταυροι. Στα ίδια σχολεία, στα ίδια θρανία, στα ίδια σκατά βουτηγμένοι.Εκει στην αντιπολίτευση ποσο ΑΧΡΗΣΤΟΙ είστε ρε μαλακες μου!!! Ποσο ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΤΧΣ!!!! Κάνουν αντιπολίτευση ο Κανάκης και ο Δουσης ρε πουστη μου.. τι κατάντια είναι αυτή για την χώρα.
Αφαντοι ολοι, μικροί μεγάλοι. Αλλά φυσικά και κάνουν μοκο. Ποιος θα τολμησει να ψηφίσει υπέρ της κατάργησης του νομού περί ευθύνης υπουργών.
Στις 11.00...οσοι δεν ειμαστε ραγιαδες θα ειμαστε εκει.Τους δικαζουμε αυριο στις 12
Και τους 300
και τους 10 κοτζαμπάσηδες εργοδότες τους.Τους δικαζουμε αυριο στις 12
Και τους 300
Αν δεν βγαλει κασσετουλα το κομμα μην περιμενεις να εμφανιστει ο τρυπιος και οι ομοιοι του.....στραπονιαρη βγες την σκατοψυχουλα σου θα πηδηξουμε οχι τον κωλο σου
Ακριβώς αυτό που γράφεις από το 12:20 με 13:30 του παρακάτω βίντεο είναι όλο το ζουμί.στο 18 ,,,που κρυφτηκες μαρη μελιτζανα μαζι με τα αλλα κοριτσα
18. Βάσει των παρατηρήσεων που μπορούσαν να γίνουν, δεν υπάρχει ένδειξη ότι ο τεχνικός εξοπλισμός του εμπλεκόμενου τροχαίου υλικού προκάλεσε το σχηματισμό και την επέκταση της τεράστιας πυρόσφαιρας που προέκυψε μετά την σύγκρουση, η οποία στη συνέχεια προκάλεσε δευτερεύουσες πυρκαγιές. Με τα υπάρχοντα στοιχεία είναι αδύνατο να προσδιοριστεί τι ακριβώς προκάλεσε αυτό το φαινόμενο, αλλά προσομοιώσεις και εκθέσεις ειδικών υποδεικνύουν την πιθανή παρουσία ενός άγνωστου μέχρι στιγμής καυσίμου.![]()
Ολόκληρο το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για τα Τέμπη - Οι αιτίες, οι συνέπειες, οι ελεγκτικές αρχές και οι συστάσεις ασφαλείας
Δημοσιεύθηκε το πρωί της Πέμπτης 27/2 το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για τα Τέμπη. Δείτε τη Σύνοψη: 1.1. Το ατύχημα της 28ης Φεβρουαρίου 2023 1. Το βράδυ τηςwww.ertnews.gr
Και στις 9 δε θα τα χαλασουμε για την ωρα.Στις 11.00...οσοι δεν ειμαστε ραγιαδες θα ειμαστε εκει.