Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 16.705
- Πόντοι
- 3.656
Το χοντραινειςΛάκαρε μην ξεχάσεις τον ΕΦΚΑ είναι μέχρι τις 28 πρόσεχε μετά πάει ΚΕΑΟ![]()
Το χοντραινειςΛάκαρε μην ξεχάσεις τον ΕΦΚΑ είναι μέχρι τις 28 πρόσεχε μετά πάει ΚΕΑΟ![]()
Το έχω ψάξει ως backup plan να έχω ένα αποκούμπιΒλέπω μιλάς σαν να ξέρεις κάτι παραπάνω, σαν να έχεις γνώση επί του θέματος![]()
Εγώ το λέω για να βοηθήσω τώρα πλέον πληρώνεται και με iris δεν υπάρχουν δικαιολογίες δεν είχα 0,60 για την προμήθεια της τράπεζαςΤο χοντραινεις
Δεν τον απασχολουν αυτα τον λακη...στο ενοικιο ειναι..Εγώ το λέω για να βοηθήσω τώρα πλέον πληρώνεται και με iris δεν υπάρχουν δικαιολογίες δεν είχα 0,60 για την προμήθεια της τράπεζας
Αν στην ηλικία του δεν πληρώνει εφκα δεν είναι καλό οι ουρές στο λαικό είναι τεράστιες εγώ από τώρα έχω ιδιωτική για νοσοκομειακή κάλυψηΔεν τον απασχολουν αυτα τον λακη...στο ενοικιο ειναι..
Σε εμένα τον ΚΚΕ Μ λ δεν έχει καλήνυχτα ;;;Περιμένω Isabelle και Meri. Καληνύχτα στους δεξιούς και ακροδεξιους
ουτε αυτο τον απασχολει..απο πεινα θα παει...Αν στην ηλικία του δεν πληρώνει εφκα δεν είναι καλό οι ουρές στο λαικό είναι τεράστιες εγώ από τώρα έχω ιδιωτική για νοσοκομειακή κάλυψη![]()
Καληνύχτα και καλό σεξΣε εμένα τον ΚΚΕ Μ λ δεν έχει καλήνυχτα ;;;
Πάω να παίξω στο καζίνο royale,,,k οι κυβέρνηση του Κούλη σάμπως στη ρουλέτα δεν παίζει τις ζωές των πολιτών;; Προβολή συνημμένου 1326822
Εκτός και αν.................................ουτε αυτο τον απασχολει..απο πεινα θα παει...
Η αληθεια ειναι αυτη...τετοιο φασιστακι να παει χαμενο...!!???Εκτός και αν.................................
γίνει κανένα πραξικόπημα.......και το καθεστώς του δώσει την θέση που του αξίζει στην κοινωνία....επιφανής επιστήμων κουμουνιστοφάγος![]()
Όλά καλά αρκεί να μην μάθει το καινούριο καθεστώς ότι ψήφισε ΣΥΡΙΖΑΗ αληθεια ειναι αυτη...τετοιο φασιστακι να παει χαμενο...!!???
Ευχαριστώ συνοδοιπόρε μου ...μαζί θα φάνε όλα τα κομμουνια εκτός από τα κομμουνια Μ λΚαληνύχτα και καλό σεξ
Συριζα ψηφισε γιατι εκεινη την εποχη απ'οτι εμαθα περνουσε την ωρα του σε κατι περιεργα μπαρακια....εξερευνουσε την σεξουαλικοτητα του..........Όλά καλά αρκεί να μην μάθει το καινούριο καθεστώς ότι ψήφισε ΣΥΡΙΖΑγια να γλιτώσει από τον φόρο....
και τον στείλει σε καμιά Αφρική να σπάει πέτρες![]()
Έχω ακούσει τις φήμες....Συριζα ψηφισε γιατι εκεινη την εποχη απ'οτι εμαθα περνουσε την ωρα του σε κατι περιεργα μπαρακια....εξερευνουσε την σεξουαλικοτητα του..........
Συ ειπαςΈχω ακούσει τις φήμες....
αλλά ΔΕΝ θέλω να τις πιστέψω
ο Κόμης των Αχαρνών, ο Δούκας του Μενιδίου σε τραβελάδικο????
Oχι εγγλεζικα βρε παπαρα,τοσες φορες το ειπε ο ΝιπληςΣυ ειπας