Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 421K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
Όσο μου εξηγησες εσύ τον ορισμό της λέξης εγκλημα σε οποιοδήποτε λεξικό ή το αν τα συστήματα πυρασφάλειας επιλέγουν ποια φωτιά θα σβήσουν.
Αμε μου στο διάολο σκουπίδι.
Άρα έγραψες ΠΑΠΑΡΙΑ και ντρέπεσαι να το πεις. Δε γαμιεται, πρώτη φορά είναι άλλωστε;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.060
Πόντοι
2.356
Άρα έγραψες ΠΑΠΑΡΙΑ και ντρέπεσαι να το πεις. Δε γαμιεται, πρώτη φορά είναι άλλωστε;
ΕΣΥ νυφουλα μου τις έγραψες τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ και στις σερβίρω στη μάπα κάθε φορα.
Αλλά απάντηση δεν παίρνω.
Δε γαμιέται που λες κι εσύ.
Πρώτη φορά είναι άλλωστε;

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C
OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.498
Πόντοι
5.506
εχει αμολυσει τα κοπροσκυλα να ουρλιαζουν ολη μερα ....κανεις απο αυτους δεν ειναι νεοδημοκρατης εντελωε τυχαια....οπως εντελως τυχαια στην κυβερνηση του αλωνιζει το λαος και απο τα πιο βρωμικα κουφαρια απο το πασοκ

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.762
Πόντοι
206
Είδες κάνοντας παρέα με μαλακές ποσό μαλακάς έχεις καταντήσει και 'σύ;;; Ποιος κολλητός και τι μου εκμυστηρεύτηκε ρε κεφάλα;;;

Έλα όμως αγαθιάρη που δε σχολιάζω "μια άγνωστη", μια δημόσια περσονα σχολιάζω που δεν έχει το ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ όταν βγαίνει και λέει ότι της κατέβει. Συγνώμη κιόλας, ε; Εσάς τι σας είναι και έχετε οργανώσει σταυροφορία ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ;;

Ξέρεις που είναι γραμμένη η άποψη σου αλλά έχεις ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ να τη διατυπώνεις, ακριβώς επειδή ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ.

Και όσο νομίζεις πως όσοι δεν είναι συνομοσιολογοι είναι απαραίτητα κομματόσκυλα, άλλαξε πλευρό και μην ξεχάσεις να πάρεις ζακέτα.
Στα αρχίδια μας για τον πρώην της και τη γνώμη του παλιομαλάκα. Δολοφονία χαρακτήρων πάτε να κάνετε πάλι. Το μάθατε το κόλπο τώρα. Βρε άντε στον αγύριστο κοπρίτες σκατόψυχοι.

• Like

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
Τύπε, αν εξαιρέσουμε το ότι ο μαλαξ του βίντεο έχει πει 5 φορές "ατύχημα" (άρα αγράμματος) και ότι χρησιμοποιεί ως "στοιχείο" τις απαντήσεις του τσατγτπ αμφιβόλου αξιοπιστίας, γιατί δε σταματάει εδώ την "ερευνα"

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-02-21, 18.48.17.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-02-21, 18.48.59.png

αλλά αντιθέτως συνεχίζει και το παιδεύει με διαλυτές, ξυλολια και αλλά πιθανά αιτια;;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
ΕΣΥ νυφουλα μου τις έγραψες τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ και στις σερβίρω στη μάπα κάθε φορα.
Αλλά απάντηση δεν παίρνω.
Δε γαμιέται που λες κι εσύ.
Πρώτη φορά είναι άλλωστε;
Θα γράψεις βρε αναρχιδε ή ακόμα καλύτερα, θα παραθέσεις που χαζογελαγα για σύγκρουση αεροσκαφών της πολεμικής αεροπορίας;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.107
Πόντοι
6.056
Οπότε αναμένουμε το καθε πρεζάκι άπλυτο ψευτοαριστερο στις 28/02 να σπαει να καίει να καταστρεφει ανενοχλητος.

Για το Μάτι καμια διαμαρτυρία φυσικά, καμια πορεία, αν θυμαμαι καλά δηλαδη.
Θυμαμαι καλά;
εκεί πόνταρε η κουλοσυμμορία ,σε αντιδράσεις όπως στο Μάτι το οποίο βέβαια ήταν διαφορετική περίπτωση από τα Τέμπη ,
πόνταρε στο δε βαριέσαι αδερφέ ..πόνταρε στη βεβαιότητα ότι οι συγγενείς των θυμάτων θα λουφάξουνε στη θλίψη τους
Όμως τους τα χάλασε η Κυρία Καρυστιανού, ο Ασλανίδης, ο Πλακιάς και όλοι οι υπόλοιποι γονείς συγγενείς ...

Υπόψιν ότι η κυβέρνηση με τους νομικούς του δημοσίου άσκησε έφεση στις αποζημιώσεις για το Μάτι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
Στα αρχίδια μας για τον πρώην της και τη γνώμη του παλιομαλάκα. Δολοφονία χαρακτήρων πάτε να κάνετε πάλι. Το μάθατε το κόλπο τώρα. Βρε άντε στον αγύριστο κοπρίτες σκατόψυχοι.
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που μιλάς έτσι για έναν χαροκαμένο πατέρα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
Εγώ λέω να στείλουμε στον Πλακιά και τον Άδωνη, τον @barock , @BAKALIS74, @Anemodoura να του πούνε τις μαλακίες που λένε εδώ μέσα.
Ντροπή σου ρε αρχιδι Πίπα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.761
Πόντοι
2.606
Το ξέρω

αλλά επίσης ξέρω τι προβοκάτσια έχει να πέσει

κοίτα στο χέρι μας είναι....αν π πρώτος μπαχαλάκιας που εμφανιστεί πάει γαμιώντας μέχρι τον πειραιά....οι υπόλοιπου μπορεί να το ξανασκεφτούν.

Το ίδιο ισχύει και για τα κόμματα....κανονικά πανό από κόμμα πρέπει να μπαίνει κατευθείαν κωλοτρυπίδι. Κάτι ζαίοι και κάτι κκε που πάνε να εκμεταλλευτούν τις καταστάσεις δηλαδή
λοιπον επειδη ειναι ολοφανερο οτι εισαι μυρωδιας απο τετοιες μαζικες συγκεντρωσεις....σε τετοια σκηνικα ο κοσμος ειναι πολυς...και ταυτοχρονα οτι να ναι...απο συνειδητοποιημενους και ενεργους πολιτες στα κοινα μεχρι ποζεραδες -εγω ηρθα για τη σελφι....τοσο μεγαλες κινητοποιησεις λοιπον που δεν εχουν κατι κοινο τα συμμετεχοντα μελη μεταξυ τους και ειναι τα πληθη τοσο ετεροκλητα ,απο ακροαριστερους μεχρι νεοφασιστες-ολο το φασμα των πολιτικων αποχροσεων δηλαδη(και πασοκ και νδ και κκε θα ειναι παροντες)....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΔΙΑΡΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΘΟΥΝ......Αν εσυ πιστευεις οτι η συντριπτικη πλειοψηφια του απλου κοσμου που θα παρευρεθει ,θα κουνηθει εναντιων μπαχαλων,παρακρατικων και τσεων γελιεσαι......οχι γελιεσαι απλα ,κοιμασαι και δεν πληρωνεις και ξενοδοχειο...τα γραφω σε σενα για να τα διαβασουν και οι υπολοιποι....δεν θα διστασουν να μετατρεψουν τον κοσμο σε οχλο προς το συμφερον τους ειναι.....οσοι πανε σε πορειες γενικου περιεχομενου ,αλλα οργανωμενα και κομματικα, σχεδον ποτε δεν προβαινουν ουτε τσιμπανε σε μπαχαλα....ολοι οι φορεις της κοινωνιας που ζουμε πρεπει να συμμετεχουν -ΟΛΟΙ -γιατι ζηταμε το αυτονοητο-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ....
Ειδικα μαλακα επειδη βλεπω μια στοχευση στο κκε,που μεχρι σημερα ,απο την αρχη της υποθεσης μεχρι τωρα εχει αξιεπαινη και αταλλαντευτη σταση να λες λιγα...το κκε πιεσε ολα τα μεγαλα εργατικα σωματεια να κυρηξουν γενικη απεργια ,αλλιως θα κανανε τους κινεζους να ξερεις....και αλλα πολλα που δεν τα μαθαινει ο κοσμος...εσεις το χαβα σας ,θα σας παρει το κκε το κακο τα σπιτια...μπαγλαμαδες.....Η ζωη στην κοινωνια ειναι θελεις -δε θελεις, θελουμε δε -θελουμε πολιτικες αποφασεις κυριως......εννοειται πως σε καμια περιπτωση -για να σε προλαβω επειδη εισαι παπατρεχας -δεν εννοω καπηλευση των συγκεντρωσεων.....το αντιθετο μαλιστα...οσο πιο οργανωμενα συμμετασχει ο καθε φορεας απο ολα τα μετεριζια της κοινωνιας -ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ...ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!
Ελπιζω να κατανοησες το σκεπτικο απο πανω γιατι μαλακιασμενο δεν θα ξαναγραψω σεντονι επι του θεματος!

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.060
Πόντοι
2.356
Θα γράψεις βρε αναρχιδε ή ακόμα καλύτερα, θα παραθέσεις που χαζογελαγα για σύγκρουση αεροσκαφών της πολεμικής αεροπορίας;
Τι έγραψα εγώ νυφουλα μου;
Α! Εγώ έχω βρεθεί σε 3 συντριβές αεροσκαφών.
Στις 2 πρώτες χάθηκαν τρεις ψυχές. Ψάχναμε για μέρες.
Ποια δύο ζώα γελάνε στην απάντηση από κάτω;
Εννοείς όταν έπαιζες με τα Lego αεροπλάνα σού και συγκρούστηκαν και τα έβαλες στον κώλο σου?

Εν τω μεταξύ ακόμη περιμένουμε να μας παραθέσεις τον ορισμό της λέξης έγκλημα, από οποιοδήποτε λεξικό. Αφού εσύ δεν είσαι σαν εμάς κι έχεις ανοίξει πολλά λεξικά.
Έτσι μας λες παρακάτω.
Αλλος ενας που επικαλειται λεξικο χωρις να το εχει ανοιξει ποτε.
Μην πάμε και στην πυρασφάλεια να δούμε τις επικές μαλακίες που εγγραφές.

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.762
Πόντοι
206
  • Χαχα

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.705
Πόντοι
3.656
λοιπον επειδη ειναι ολοφανερο οτι εισαι μυρωδιας απο τετοιες μαζικες συγκεντρωσεις....σε τετοια σκηνικα ο κοσμος ειναι πολυς...και ταυτοχρονα οτι να ναι...απο συνειδητοποιημενους και ενεργους πολιτες στα κοινα μεχρι ποζεραδες -εγω ηρθα για τη σελφι....τοσο μεγαλες κινητοποιησεις λοιπον που δεν εχουν κατι κοινο τα συμμετεχοντα μελη μεταξυ τους και ειναι τα πληθη τοσο ετεροκλητα ,απο ακροαριστερους μεχρι νεοφασιστες-ολο το φασμα των πολιτικων αποχροσεων δηλαδη(και πασοκ και νδ και κκε θα ειναι παροντες)....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΔΙΑΡΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΘΟΥΝ......Αν εσυ πιστευεις οτι η συντριπτικη πλειοψηφια του απλου κοσμου που θα παρευρεθει ,θα κουνηθει εναντιων μπαχαλων,παρακρατικων και τσεων γελιεσαι......οχι γελιεσαι απλα ,κοιμασαι και δεν πληρωνεις και ξενοδοχειο...τα γραφω σε σενα για να τα διαβασουν και οι υπολοιποι....δεν θα διστασουν να μετατρεψουν τον κοσμο σε οχλο προς το συμφερον τους ειναι.....οσοι πανε σε πορειες γενικου περιεχομενου ,αλλα οργανωμενα και κομματικα, σχεδον ποτε δεν προβαινουν ουτε τσιμπανε σε μπαχαλα....ολοι οι φορεις της κοινωνιας που ζουμε πρεπει να συμμετεχουν -ΟΛΟΙ -γιατι ζηταμε το αυτονοητο-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ....
Ειδικα μαλακα επειδη βλεπω μια στοχευση στο κκε,που μεχρι σημερα ,απο την αρχη της υποθεσης μεχρι τωρα εχει αξιεπαινη και αταλλαντευτη σταση να λες λιγα...το κκε πιεσε ολα τα μεγαλα εργατικα σωματεια να κυρηξουν γενικη απεργια ,αλλιως θα κανανε τους κινεζους να ξερεις....και αλλα πολλα που δεν τα μαθαινει ο κοσμος...εσεις το χαβα σας ,θα σας παρει το κκε το κακο τα σπιτια...μπαγλαμαδες.....Η ζωη στην κοινωνια ειναι θελεις -δε θελεις, θελουμε δε -θελουμε πολιτικες αποφασεις κυριως......εννοειται πως σε καμια περιπτωση -για να σε προλαβω επειδη εισαι παπατρεχας -δεν εννοω καπηλευση των συγκεντρωσεων.....το αντιθετο μαλιστα...οσο πιο οργανωμενα συμμετασχει ο καθε φορεας απο ολα τα μετεριζια της κοινωνιας -ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ...ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!
Ελπιζω να κατανοησες το σκεπτικο απο πανω γιατι μαλακιασμενο δεν θα ξαναγραψω σεντονι επι του θεματος!
Εχω την αισθηση οτι δεν θα συμβει το παραμικρο..
Ειναι απειρες οι συγκεντρωσεις και γενικα δεν "συμφερει" τα κεντρα να δημιουργηθει κι αλλη απεχθεια..

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.905
Πόντοι
9.931
Ντροπή σου ρε αρχιδι Πίπα.

Τωρα κάθεσαι και ασχολείσαι με τον Πιπα που ελεγε πως ο Κασελακης θα ξαναβγεί αρχηγός στο Συριζα και θα έδιωχνε ολους οσους δεν τον ηθελαν... Τελικα ο Κασελακης πηρε τα αρχιδια μου και βολοδερνει στο 2.4%

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
Τι έγραψα εγώ νυφουλα μου;

Ποια δύο ζώα γελάνε στην απάντηση από κάτω;

Εν τω μεταξύ ακόμη περιμένουμε να μας παραθέσεις τον ορισμό της λέξης έγκλημα, από οποιοδήποτε λεξικό. Αφού εσύ δεν είσαι σαν εμάς κι έχεις ανοίξει πολλά λεξικά.
Έτσι μας λες παρακάτω.

Μην πάμε και στην πυρασφάλεια να δούμε τις επικές μαλακίες που εγγραφές.
Και συνεχίζω και γελάω ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ, που σου γράφει ο άλλος πως έχει βρεθεί σε μετωπική τρένων και μόλις πήγε να το προχωρήσει με αποδείξεις όπως έλεγε, έκανες πίσω και καλά έκανες, αλλά πέταξες την ΠΑΠΑΤΖΑ ότι "έχεις βρεθεί σε τρεις μάλιστα συντριβες αεροσκαφών" και ακόμα είσαι ανάμεσα μας και γράφεις. ΚΕΦΑΛΑ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
Βρε άντε γαμήσου όλη μέρα εδώ μέσα τη βγάζεις πλύστρα του Κούλη. Το παλιομαλάκας πήγαινε σε σένα αν δεν κατάλαβες.
Στ αρχιδια σου ο πρώην της κυρίας και η γνώμη του, στ αρχιδια σου η γνώμη του χαροκαμένου πατέρα ρε καθίκι του κερατά;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom