midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.362
- Πόντοι
- 3.656
Θα μου κλασεις τον Μπουφον ρε ντελιβερας της ΚουλαςΘα σου τη γκαμησω τη μπουφαν
Θα μου κλασεις τον Μπουφον ρε ντελιβερας της ΚουλαςΘα σου τη γκαμησω τη μπουφαν
δηλαδηΣ ... ;;;Όποιος ακούσει προσεκτικά τα λεγόμενα και προσέξει την συμπεριφορά του δικηγόρου της εταιρείας σεκιούριτι που μιλάει για τα 3 βίντεο που ανακάλυψαν τώρα
καταλαβαίνει αμέσως ότι κάποια πουστιά παίζεται με αυτά τα βίντεο
είναι μεγάλη γάτα ο καπερνάρος ξέρουν αυτοί που τον διάλεξανδηλαδηΣ ... ;;;
Για πες, για πες![]()
Ενω εσυ εγινες ο ιδιος πουστης λασπολογος.εσυ χρησιμοποιησες λογια πουστηδων λασπολογων οποτε απο εδω και περα ο καθενας κανει το κουμαντο του
Με γριφους μιλας γεροντα.Όποιος ακούσει προσεκτικά τα λεγόμενα και προσέξει την συμπεριφορά του δικηγόρου της εταιρείας σεκιούριτι που μιλάει για τα 3 βίντεο που ανακάλυψαν τώρα
koyρασες παιχτη καλη τυχη ...εδω ειμαι θα τα λεμεΕνω εσυ εγινες ο ιδιος πουστης λασπολογος.
Μη σε απασχολεί εσένα και μπροστά σου να την δεις την αλήθεια θα την προσπεράσεις και θα πιστέψεις τον πορτοσάλτεΜε γριφους μιλας γεροντα.
μου μυριζει υποθεση vodafone 2004και μετά να μας εξηγήσουν πως γίνεται να μην ξέρουν ότι έχουν για 2 χρόνια αυθεντικά στοιχεία και να τα δίνουν τώρα που ως δια μαγείας χρειάζεται...
τα είχε ένας αυτοφοράκιας στο συρτάρι του λέει.....σε usb...κοίτα κάτι πράγματα![]()
ο μπρο στην αρχή είπε ότι βρήκαν τα βίντεο μετά από ενδελεχή έλεγχο σε 850 κάμερες....γιαυτό άργησαν τόσο...και μετά όταν του είπαν ότι οι κάμερες στο σημείο αυτό δεν λειτουργούσαν έκανε μπιφτέκα και είπε ότι τα κατέβασε (χωρίς να του ζητηθεί) ένας υπάλληλος σε usb και τα κράταγε στο συρτάρι του....μου μυριζει υποθεση vodafone 2004
υπάρχει μια διακριτή ποιοτική διαφορά, η οποία απαιτείται να αναγνωριστεί. Η εξίσωση θύτη με θύμα είναι το λιγότερο υβριστική και χαμηλής ηθικής βαθμίδος. Δε στέκει αυτή η λογική καλά.Το ιδιο ισχυει και γι αυτους που προσπαθουν να αποκομισουν τα μεγιστα οικονομικα οφελη απο την υποθεση. ΒΓΑΛΕ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ και βαλε δικηγορους, συμβουλους, εμπειρογνωμονες, ασφαλειες. Ειναι πολλα τα λεφτα.
σαν το επιτηδευμένα κακομοιρίστικο στυλάκι του Κούλη με τον Σρόιτερ "με ξεγελάσανε"Όποιος ακούσει προσεκτικά τα λεγόμενα και προσέξει την συμπεριφορά του δικηγόρου της εταιρείας σεκιούριτι που μιλάει για τα 3 βίντεο που ανακάλυψαν τώρα
ξέρουν ακριβώς που απευθύνονται τύπε...σαν το επιτηδευμένα κακομοιρίστικο στυλάκι του Κούλη με τον Σρόιτερ "με ξεγελάσανε"
βέβαια η μεγαλύτερη σάχλα ήταν τότε που τον βάζανε να μοστράρει αξύριστος κ καλά από τη στεναχώρια του
και γιά χλέπες με το καπελίνο σκέιτ
Στο επόμενο σκετσάκι να τον βάλουν να ραπάρει
Τι έχουμε δεί με το νούμερο ρεεεεεεέ![]()
σωστό !!! παρά ταύτα το γαμήσανε κ ψόφησε που λένε ...ξέρουν ακριβώς που απευθύνονται τύπε...
στους πίθηκους τέτοιες ιστορίες θα πουλήσουν....και εγώ αν έβλεπα να προσκυνάνε τα χέρια του καραμανλή...τα ίδια θα έλεγα
βλέπεις και εδώ και παντού τι γίνεται.
και η ηγεσία της ΓΣΕΕ δεκανικάκι στο κύκλωμα με γελοίες δικαιολογίες-επιχειρήματα. Αναφέρομαι για την απόφαση μη συμμετοχής της 28ης Φεβ. Κωμικοτραγικό.σωστό !!! παρά ταύτα το γαμήσανε κ ψόφησε που λένε ...
φάνηκε από τις μαζικότατες συγκεντρώσεις ότι το ποτήρι ξεχείλισε
Έχω την εντύπωση πως δεν θορυβήθηκε μόνον η κυβέρνηση αλλά κ κάποια κόμματα της αντιπολίτευσης ..
ώπα !!! τι έγινε εδώ ? ανταρσία ποιμνίου χωρίς ποιμενάρχη ??
έτσι ακριβώς !!!και η ηγεσία της ΓΣΕΕ δεκανικάκι στο κύκλωμα με γελοίες δικαιολογίες-επιχειρήματα. Αναφέρομαι για την απόφαση μη συμμετοχής της 28ης Φεβ. Κωμικοτραγικό.
αν δεν μας θεωρούσαν πιθήκια θα είχαν φοβηθεί όχι μην χάσουν ψήφους αλλά μην καταλήξουν στην φυλακή....σε μια κοινωνία κανονική....ο καραμανλής και ο σπίρτζης θα είχαν ήδη ανακριθεί 50 φορές και θα είχαν ανοίξει τα πάντα....αλλά που? εδώ είναι μπλεγμένοι όπως βλέπεις όλοι...από τους πολιτικούς προιστάμενους μέχρι τους τους υπαλλήλους του ΟΣΕ μέχρι τους ολιγάρχες που κάνουν μπίσνες.σωστό !!! παρά ταύτα το γαμήσανε κ ψόφησε που λένε ...
φάνηκε από τις μαζικότατες συγκεντρώσεις ότι το ποτήρι ξεχείλισε
Έχω την εντύπωση πως δεν θορυβήθηκε μόνον η κυβέρνηση αλλά κ κάποια κόμματα της αντιπολίτευσης ..
ώπα !!! τι έγινε εδώ ? ανταρσία ποιμνίου χωρίς ποιμενάρχη ??