You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Δεν έχω οξυγόνο»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 22K
- Εμφανίσεις 436K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κι αν κατέβαινε ποιο το πρόβλημά σου; Είσαι παπάρας ραγιάς και προτιμάς να σε κυβερνούν άχρηστοι γόνοι όπως ο Κούλης; Έχεις πρόβλημα να σε κυβερνήσει κάποιος συμπολίτης σου με γνώσεις και ικανότητες και όχι ψεύτικα πληρωμένα βιογραφικά όπως ο Κούλης; Η Καρυστιανού αποδεικνύεται ότι έχει και αρχίδια και ικανότητες, κάτι που δεν έχει κανένας της κυβέρνησης.Θα κατέβει στην πολιτική η Καρυστιανού πιστεύεις;
έχεις μείνει στα παλιά, χάθηκε η ποιότητα , επειδή μειώθηκαν τα διαθέσημα χρήματα για την παραπαιδεία.Δεν είναι η ποιότητα της Σχολής αλλά η ποιότητα των εισακτέων που κάνει τη διαφορά.Το input προδικάζει και το output,άμα μπαίνουν οι ευφυέστεροι βγαίνουν οι ίδιοι,συνεπώς είναι υψηλό το επίπεδο των αποφοίτων ασχέτως της ποιότητας της σχολής.
Αυτό το έχουν καταλάβει πολλοί όταν μετά μεταναστεύουν στο εξωτερικό γιατί οι ντόπιοι απόφοιτοι είναι του ιδίου ή χαμηλότερου επιπέδου και φαίνεται,δε συζητάμε για τους μη ντόπιους από άλλες χώρες οπότε ο Ελληναράς γαμεί και δέρνει ανέτως.
Απλά και μόνο λόγω δυσκολίας στην εισαγωγή και ποιοτικών εισακτέων βγαίνει και καλό όνομα για τους αποφοίτους.
Εκεί και ο γονέας σου λέει ο γιος μου που τον φάγατε είναι δέκα φορές καλύτερος από εσάς τους ρεμπεσκέδες δε συζητάμε για βύσματα,ρουσφέτια,σταθμάρχες κτλ.Οπότε τον πιάνει λύσσα το συγγενή σου λέει ή ταν ή επί τας.
Αυτό που γράφεις για την ποιότητα της σχόλης δεν ισχύει, άλλο ο καθηγητής να εχει Dr Engineering και να εχει εργαστεί 10 χρόνια, όπως σιμβαίνει σε σχολές στο εξωτερικό και άλλο να έχει ΔΡ και να μην έχει αποδείξει ή εξασκήσει τις γνώσεις του στη πράξη. Στα ελληνικά πολυτεχνεία και πανεπιστήμια αυτό συμβαίνει, στην πράξη κολάνε
sex volcano
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 202
- Like
- 56.109
- Πόντοι
- 47.917
Ο Κούλης μας γαμαει κ θέλει ξηλωμα το μπασταρδακι των ΧανίωνΩ ρε μαλακες, σας γαμαει η καρυστιανου και εχετε φαει τοσο σκαλωμα;
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 26.650
- Πόντοι
- 5.506
Ε ψηφιστε καρυστιανου φορ πρεζιδεντΟ Κούλης μας γαμαει κ θέλει ξηλωμα το μπασταρδακι των Χανίων![]()
sex volcano
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 202
- Like
- 56.109
- Πόντοι
- 47.917
Όχι λέω να ψηφίσουμε τον δοσίλογο τον gay υποψήφιο του ΚούληΕ ψηφιστε καρυστιανου φορ πρεζιδεντ
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 94.196
- Πόντοι
- 16.131
εχεις πληροφορια οτι δουλευει στραπονΩ ρε μαλακες, σας γαμαει η καρυστιανου και εχετε φαει τοσο σκαλωμα;

unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 3.455
- Πόντοι
- 456
Παλι στραπονια ονειρευεσαι?Ω ρε μαλακες, σας γαμαει η καρυστιανου και εχετε φαει τοσο σκαλωμα;
sex volcano
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 202
- Like
- 56.109
- Πόντοι
- 47.917
Την θεωρώ και πολύ light την Κάρυστιανου ..εχεις πληροφορια οτι δουλευει στραπον![]()
Εγώ αν έχανα παιδί με αυτόν τον τρόπο κ με τους υπαινιγμούς του πολιτικού συστήματος πραγματικά επειδή δεν θα είχα να χάσω κάτι άλλο ,θα έπαιρνα ένα όπλα ο όποιον πάρει ο χάρος από τους μουνηδες πολιτικούς
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 94.196
- Πόντοι
- 16.131
αυτοι εκμεταλευονται οτι εχουν να κανουν με μορφωμενους και εντιμους ανθρωπους ενω οι ιδιοι ειναι μαφιοζοι και σκουπιδιαΤην θεωρώ και πολύ light την Κάρυστιανου ..
Εγώ αν έχανα παιδί με αυτόν τον τρόπο κ με τους υπαινιγμούς του πολιτικού συστήματος πραγματικά επειδή δεν θα είχα να χάσω κάτι άλλο ,θα έπαιρνα ένα όπλα ο όποιον πάρει ο χάρος από τους μουνηδες πολιτικούς
sex volcano
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 202
- Like
- 56.109
- Πόντοι
- 47.917
Τυπε κάτσε λίγο ακόμα κ θα μιλήσουν οι κανεςΠολλη ησυχια![]()
unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 3.455
- Πόντοι
- 456
Τι να κανουν και αυτοι, εχουν τα ζωα που τους ψηφιζουνΤην θεωρώ και πολύ light την Κάρυστιανου ..
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 94.196
- Πόντοι
- 16.131
τα διποδα τους ψηφιζουν (κωλογεροι και σκατογριες )μην βριζουμε τα ζωακια δεν μας φταινε ...Τι να κανουν και αυτοι, εχουν τα ζωα που τους ψηφιζουν
Κι αν κατέβαινε ποιο το πρόβλημά σου; Είσαι παπάρας ραγιάς και προτιμάς να σε κυβερνούν άχρηστοι γόνοι όπως ο Κούλης; Έχεις πρόβλημα να σε κυβερνήσει κάποιος συμπολίτης σου με γνώσεις και ικανότητες και όχι ψεύτικα πληρωμένα βιογραφικά όπως ο Κούλης; Η Καρυστιανού αποδεικνύεται ότι έχει και αρχίδια και ικανότητες, κάτι που δεν έχει κανένας της κυβέρνησης.
Είδες πουθενά να είμαι αντίθετος; Απεναντίας συμφωνώ πως η Καρυστιανού είναι αξιότερη από το σύνολο των 300 βουλευτών και όλων των ευρωβουλευτών μας και θα χαρώ να τη δω σε κάποιο έδρανο. Έχει όλα τα φόντα.
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 24.366
- Πόντοι
- 6.256
Kατι τετοιο εννοεις?Τυπε κάτσε λίγο ακόμα κ θα μιλήσουν οι κανες
Bube Dame König grAS (1998)

sex volcano
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 202
- Like
- 56.109
- Πόντοι
- 47.917
Σφαίρες κ μόνο σφαίρεςΤι να κανουν και αυτοι, εχουν τα ζωα που τους ψηφιζουν
Άντε οι αδιαφορία κ το κέρδος των πολιτικών για τις ελλείψεις του ΟΣΕ λίγο πολύ γίνεται σε αρκετές χώρες
Αλλά η συγκάλυψη μόνο σε υποσαχάριες
Δεν καταπίνετε ρε πουστη μου πως προσπαθούν να συγκαλύψουν δύο τρεις οικογένειες που σιιγονταρουν τις προεκλογικές καμπάνιες των συστημικών κομμάτων
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 26.650
- Πόντοι
- 5.506
Χαλαλι σας, εγω δεν εχω θεμα με τις ανωμαλιες σας.εχεις πληροφορια οτι δουλευει στραπον![]()
unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 3.455
- Πόντοι
- 456
Ζητω συγνωμη απο τα τετραποδα ζωακια, επρεπε να το διευκρινησωτα διποδα τους ψηφιζουν (κωλογεροι και σκατογριες )μην βριζουμε τα ζωακια δεν μας φταινε ...
Δεν ειναι μονο οι ηλικιωμενοι, ειναι οι βολεμενοι σε δημοσιο και ΜΚΟ που τρωνε ψωμακι. Τωρα οποιος δεν τρωει ψωμακι απο αυτους και τους ψηφιζει, ειναι παντελως ηλιθιος
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 327
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις