tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 25.039
- Πόντοι
- 6.056
Αυτουνού, του αρκεί που έφυγε η χούντα ..............Nαι αλλα εσυ εχεις πειρα σε αυτα,προλαβες και την Γαλλικη επανασταση![]()
Τώρα δεν έχει πρόβλημα
Αυτουνού, του αρκεί που έφυγε η χούντα ..............Nαι αλλα εσυ εχεις πειρα σε αυτα,προλαβες και την Γαλλικη επανασταση![]()
είναι πολύ μεγάλη κουβέντα αυτήΑν δεν το αλλαξεις εσυ και ο Τρουμπακης, περιμενεις απο κατι κωλο-γερους σαν και εμενα να το αλλαξουν;;;;
Δεν μου εχεις πει ομως, με ποιο κομμα ειναι υποψηφιοι οι χωροφυλακες που θα με σωσουν και ποιο ειναι το προγραμμα τους;Να μη ρωτάς γέρο .
Σου αρκεί που δεν έχεις χούντα, να φοβάσαι τους χωροφύλακες.
Και διώχθηκαν οι Γλύξμπουργκ .
Και οι φυλλάδες , δεν επιτρέπουν Στο Νικόλαο , να γράψει στο προσκλητήριο του Γάμου ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ.
Για το ψηφιακό πελατολόγιο , είσαι έτοιμος ;
![]()
![]()
Οποιο και απο τα 2 ανωτερω που αναφερετε και αν ισχυει, ειναι εξισου επικινδυνος.Εγώ θα σας πάω πιό πίσω. Όταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός δηλώνει πως δεν γνωρίζει ποιός κάνει υποκλοπές και γιατί, και άσχετα με τα πορίσματα δεν έχει πάρει τα κεφάλια των συνεργατών του που ήταν επιφορτισμένοι με αυτό το αντικείμενο, δύο τινά μπορούν να συμβαίνουν.
Ή ότι δεν κάνει για πρωθυπουργός, ή ότι είναι αναμεμειγμένος. -
Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.
Kαλο παιδι ο Γιωργης,τον ειχα παρει τηλεφωνο στην εκπομπη πριν μια 20ετια,να μου λυσει κατι αποριες που ειχα για τα ενσημα, λιγο πριν βγω στην συνταξηεσενα θελουμε....αμα πας και εσυ με τον αυτια την γαμησαμε
Αφού λένε ότι παρακολουθούσε ακόμα και την ίδια του την αδερφή! Άσε μας ρε φίλε, περιττά τα επιχειρήματα μπροστά στα αυτονόητα...Εγώ θα σας πάω πιό πίσω. Όταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός δηλώνει πως δεν γνωρίζει ποιός κάνει υποκλοπές και γιατί, και άσχετα με τα πορίσματα δεν έχει πάρει τα κεφάλια των συνεργατών του που ήταν επιφορτισμένοι με αυτό το αντικείμενο, δύο τινά μπορούν να συμβαίνουν.
Σειρουλα και εσυ;;;;;;Kαλο παιδι ο Γιωργης,τον ειχα παρει τηλεφωνο στην εκπομπη πριν μια 20ετια,να μου λυσει κατι αποριες που ειχα για τα ενσημα, λιγο πριν βγω στην συνταξη![]()
γραψε μου την βιλα στην σαντορινη πριν σκασει το κολουμπο ρε παππουλη μου...Οποιο και απο τα 2 ανωτερω που αναφερετε και αν ισχυει, ειναι εξισου επικινδυνος.
Η και τα 2.Εγώ θα σας πάω πιό πίσω. Όταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός δηλώνει πως δεν γνωρίζει ποιός κάνει υποκλοπές και γιατί, και άσχετα με τα πορίσματα δεν έχει πάρει τα κεφάλια των συνεργατών του που ήταν επιφορτισμένοι με αυτό το αντικείμενο, δύο τινά μπορούν να συμβαίνουν.
Εσυ φταις ρε μλκσμνο. Που ανοιξες αυτο το νημα και πας να ριξεις την κυβερνηση. Το διαβασε ο κυριος Κυριακος και σου λεει , ως εδω ητανε, πρεπει να ολοκληρωσω το εργο μου.γραψε μου την βιλα στην σαντορινη πριν σκασει το κολουμπο ρε παππουλη μου...
ηθικοι ανθρωποι ειμαστε σχεδον ολοι που γεννηθηκαμε σε μια πανεμορφη χωρα που εχει καρμα να γενναει τραγωδιες
φίλε μουΜπορεί να παραμείνει η χώρα σε τέτοιο χάλι ;
ή θα μου πεις ότι φοβούνται και χειρότερα ;;;
Εγώ πάλι πιστεύω ότι ΑΝ ΦΥΓΕΙ , ΜΟΝΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΧΩΡΑ.
Ούτε τα ίδια σκατά γίνεται , ούτε χειρότερα.
Μόνο καλύτερα.
πουλαμε βιλα παμε ταιλανδη? να ανοιξουμε καφε? εγω θα δουλευω εσυ ταμειο μονοΕσυ φταις ρε μλκσμνο. Που ανοιξες αυτο το νημα και πας να ριξεις την κυβερνηση. Το διαβασε ο κυριος Κυριακος και σου λεει , ως εδω ητανε, πρεπει να ολοκληρωσω το εργο μου.
![]()
πουλαμε βιλα παμε ταιλανδη? να ανοιξουμε καφε? εγω θα δουλευω εσυ ταμειο μονο
Eιδες ομως με την συγκεντρωση της Κυριακης τους πηγε το σκατο στην καλτσα. Τα καναλια για ποτε εξαφανησαν Πορτοσαλτες και Γεωργιαδηδες και παιζουν πρωτο θεμα Τεμπη, μετα απο 2 χρονια μουγκαφον.Με πιο λίγα λόγια...η πραγματικότητα είναι ότι ο λαός μπορεί να αλλάξει την κατάσταση συλλογικά μέσα σε 1 βδομάδα. Αλλά δεν θέλει ούτε να προσπαθήσει.
ετσι...στην ελλαδα πολλα χρονια τωρα μας ευνουχισαν ....νομιζαμε οτι δεν μπορει να αλλαξει κατι αν δεν το πει η τηλεοραση....Eιδες ομως με την συγκεντρωση της Κυριακης τους πηγε το σκατο στην καλτσα. Τα καναλια για ποτε εξαφανησαν Πορτοσαλτες και Γεωργιαδηδες και παιζουν πρωτο θεμα Τεμπη, μετα απο 2 χρονια μουγκαφον.
Ο κοσμος τωρα καταλαβαινει την δυναμη του, βλεπει και αυτα που γινονται στην Σερβια.
Το είδα και συμφωνώ....αλλά το θέμα είναι ότι αυτή η αντίληψη δεν περνάει ποτέ στις κάλπες....Eιδες ομως με την συγκεντρωση της Κυριακης τους πηγε το σκατο στην καλτσα. Τα καναλια για ποτε εξαφανησαν Πορτοσαλτες και Γεωργιαδηδες και παιζουν πρωτο θεμα Τεμπη, μετα απο 2 χρονια μουγκαφον.
Ο κοσμος τωρα καταλαβαινει την δυναμη του, βλεπει και αυτα που γινονται στην Σερβια.
Αν η ψηφος ηταν πραγματικα αντιπροσωπευτικη, ενα κομμα ακομα και με 1% θα επρεπε να βγαζει 3 βουλευτες. Στα παπαριαμας αν δεν εβγαινε αυτοδυναμη κυβερνηση, ισως αυτο να ηταν και η μονη σωτηρια αυτου του τοπου.Το είδα και συμφωνώ....αλλά το θέμα είναι ότι αυτή η αντίληψη δεν περνάει ποτέ στις κάλπες....
και την μόνη φορά που πέρασε και βγήκε ο σύριζα ο λαός το μετάνιωσε πικρά....
αν η ψήφος είναι πραγματικά αντιπροσωπευτική θα πρέπει στις επόμενες εκλογές η νδ να πατώσει.
Τόσα ξέρεις από γυναίκες τόσα λες...της το έδινα στο χέρι χωρίς δεύτερη σκέψη...αλεξία δεν έμπαινα ούτε με απευθείας ανάθεση