Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.700
- Πόντοι
- 12.756
Δειξε μου ρε Νιπλη εναν πουστη απο το 81 και μετα που δεν θα επρεπε να εχει μπει φυλακη(εκτος απο τα λιμα πικραμενους,παπαδημους και τα ρεστα)...ΕΝΑΝ καριολη π/θ που δεν επρεπε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να φτασει να δικαστει!!!Πες μου "ο ταδε ρε μαλακα δεν εκανε κακο στη χωρα"..Ποιος δεν εφτιαξε καθεστως απο αυτους?
Ποια δικαιοσυνη??ποια τωρα??ποσα παραδικαστικα ποσους καλουσηδες ποσους παρασκευοπουλους ποσα μουνοπανα??
Σημερα ετυχε να συζητω με εναν κρητικο..κατι αρχισε να μου λεει τυπου "δεν ηθελε κανεις να συμβει αυτο με τα τραινα και ειναι ατυχος που του εσκασε στα χερια του κουλη και αλλα τετοια ωραια"..του λεω λοιπον.."ζεις στο νησι με τα περισσοτερα θανατηφορα τροχαια στη χωρα..σωστα?σωστα..αυτη η κατασταση παει τωρα 40 χρονια...σωστα?σωστα..Αρα ολοι τους ΞΕΡΟΥΝ οτι ο δρομος αυτος ειναι καρμανιολα..σωστα?σωστα!!40 χρονια ομως δεν κανουν κατι για να σωθει κανας χριστιανος..ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ αλλα δεν κανουν κατι...σωστα??σωστα!!
Για εμενα λοιπον καθε θανατηφορο τροχαιο στον βοακ ειναι κρατικη δολοφονια.
Ηξεραν για τα προβληματα ασφαλειας στα τραινα?Ναι ηξεραν.
Οταν ξερεις λοιπον και δεν κανεις τιποτα τοτε η ευθυνη ειναι αποκλειστικα δικη σου.
Το οικονομικο που λες δεν χρειαζεται να εισαι και κανα τζιμανι να το παρεις χαμπαρι..δικιο εχεις οτι αν ριξεις ενα βλεφαρο σε 5 δεικτες(οχι νταιμα) σου δειχνει που βαδιζεις..Δε θα μας αφησουν να πνιγουμε βεβαια,γνωστο αυτο..αλλα θα δωσεις λιγο κωλο και θα παιρνεις αναβολες..
Τυπε, εχεις δικιο σε καθε λεξη που εγραψες.
Ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα.
Απλα απο το 81 που λες πάμε με αυτη την συνταγη, μηπως πρεπει να αλλάξουμε τροπαρι ;
Οσο παει χειροτερευει το πραγμα, να συμπληρωσω και κατι που ισως δεν εγραψες αλλα θα συμφωνησεις νομιζω,
Ποιος μας λεει οτι και ο επομενος δεν θα ειναι ενας τυπου Μητσοτακης που θα κανει ακριβως τα ίδια ; μιας και τωρα
ξερει και εχει δει πως γινεται , το κυκλωμα ειναι ετοιμο , αφηνει προικα ο Κουλης , ολα απο αυτον (την θεση του εννοω ελεγχονται) .
Αυτος εδω νομιζω εχει ξεφυγει τυπε, η 2η 4ετια και μαζι με το φιασκο του Συριζα του εχει δωσει πατημα και κανει
τον Τσαουσεσκο απλα βγαινει με εκλογες , σε λιγο θα ειναι οπως τοτε με την χουντα , οτι θελει αυτος θα βγαζει, του καυλωσε να παρει 49,99% ; , θα το κανονιζει να βγαινει τοσο.
Απλα εμενα η αποψη μου ειναι οτι παραέμεινε αυτος στην θεση αυτη και αρχιζει να γινεται επικινδυνο το όλα πραγμα.
Να ερθει κανας άλλος , οποιος να ναι που λεει ο λογος , να σταματησει λιγο αυτη η πορεια τυπου ΕΣΣΔ που παει να παρει
η δημοκρατια στην χωρα.
Ξαναλεω , ουδεις αναντικαταστατος, σιγουρα θα περάσει ασχημα ο κόσμος , αλλα και με Μητσοτακη θα ερθει η ωρα που θα
περάσει άσχημα, ειδικα οταν τα γαμησει ολα και φυγει, αλλα τουλαχιστον να τους δημιουργηθει μια ανασφάλεια
ρε τυπε μπας και τα γαμησουν λιγοτερο , γιατι ετσι οπως παει μας βλεπω την πρωτη χωρα με δικτακορικη δημοκρατια