Ολοι λενε μετα τον Μητσοτακη τι ;
Η απολυτη λουμπα που εχει πεσει ο κόσμος.
Ολοι ειναι ετοιμοι να συμφωνησουν να πεσει ο Μητσοτακης , αλλα θέλουν να τους πουν αντικαταστάτη, οσο
δεν βρισκεται αυτος οτι και να κάνει ο Μητσοτακης ειναι οκ , γιατι πολυ απλα αν ηταν αλλος θα ηταν χειρότερος ..
Βεβαια ο "αλλος" ειναι στο μυαλο τους καποιους απο τους ήδη υπαρχοντες , δηλαδη Κουτσουμπες, Βαρουφακηδες ,
Κυραλοιφες , Λατινοπουλινα , ο αχαμπαρος Ανδρουλακης κτλ ..
Νομιζω, για να μην ειναι απολυτος, οτι οσο υπαρχει ο Μητσοτακης δεν προκειται να βρεθει κανένας άλλος,
οχι γιατι δεν υπαρχει ( μην μου πει κανεις οτι εμεις αυτο το μπουρδελο χωρας μας λυπηθηκε ο Θεος και μας εστειλε τον Μεσία Μητσοτακη για να μας σωσει ) αλλά γιατι δεν προκειται ο Μητσοτάκης να αφησει ( απο την θεση που ειναι και μπορει να κανονιζει
τα παντα ) να υπαρξει άλλος.
Και αρχιζω να ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι τυχαιο οτι εχουμε ολους αυτους τους ηλιθιους σαν εναλλακτικες,
ειμαι σχεδον βέβαιος οτι ο Μητσοτακης τους εχει αφησει να υπαρχουν. Κατι Λατινοπουλου , κατι Φαμελους, το βλημα το
αλλο ο Πασοκος ( τον ειχε υπο παρακολουθηση ηδη , ισως γιατι αυτον φοβοταν περισσότερο οι αλλοι ειναι για το πουτσο).
Αν υπηρχε καποιος που ειναι απειλη γι αυτον θα τον ειχε εξαφανισει.
Με αυτη την τακτικη, που ειναι πολυ καλη και μαγκικη οφειλω να ομολογησω, δεν ειναι αναγκη να εισαι καταπληκτικος, αρκει να εισαι καλυτερος απο τους αντιπαλους σου, και ειδικα με αυτους που τους εχει επιτρεψει να υπαρχουν , ειναι ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ η αληθεια να λεγετε.
Αρα, αν θελουν καποιοι να εχει αυτη η χωρα καποια ελπιδα μαλλον θα πρεπει να πεσει ο Κυριακος, αλλα μιλάμε τωρα οπως
σωστα λεει ο Μπιρλας για τουλαχιστον με βασικό IQ πολιτες , επειδη ομως απ οτι φαινεται οι χαζοι σε αυτη την χωρα ειναι
η πλειοψηφία , δεν υπαρχει σωτηρία , και το λιγοτερο χειρότερο που μπορουμε να παθουμε (με αυτους τους πολιτες) ειναι να μεινουμε με τον Κουλη..
Γιατι αυτοι οι χαζοι αν πέσει ο Κουλης ειναι ακόμα πιο επικινδυνοι στην φάση που θα ειναι μπουρδελο τα πραγματα
και θα πρεπει να αποφασισουν με σωστα κριτηρια ποιον θελουν να παρει το τιμόνι.
Καλη τυχη στην χωρα να ευχηθω