Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 51.178
- Πόντοι
- 16.411
Αν δεν βάλει μυαλό,του χρόνου αποχαιρετάντορσυ θα δουμε σημερα?![]()
Αν δεν βάλει μυαλό,του χρόνου αποχαιρετάντορσυ θα δουμε σημερα?![]()
αν ειναι ετσι εγω θα επαιρνα καποιον αλλο ελληνα στη θεση του και θα τον εβγαζα εκτος να ψαχτει για ομαδα απο τωρα.Αν δεν βάλει μυαλό,του χρόνου αποχαιρετά
Του χρόνου αν μπορούν τον Ρογκαβόπουλο,δεν έχω άλλον Έλληνα στο νου μου διαθέσιμο για 2-3αν ειναι ετσι εγω θα επαιρνα καποιον αλλο ελληνα στη θεση του και θα τον εβγαζα εκτος να ψαχτει για ομαδα απο τωρα.
αυτος παει για την θεση του παπ,αν και εγω θελω στη θεση του παπ εναν ξενο αλτικο παιχτη με δυναμη και σουτ.Του χρόνου αν μπορούν τον Ρογκαβόπουλο,δεν έχω άλλον Έλληνα στο νου μου διαθέσιμο για 2-3
Θα έχεις τον Γάλλο στο 2 με τον Σακ και Ρογκαβόπουλο στο 3 αλλά και στο 2αυτος παει για την θεση του παπ,αν και εγω θελω στη θεση του παπ εναν ξενο αλτικο παιχτη με δυναμη και σουτ.
αν ερθει μουσα που ακουγεται που θα παιξει?Θα έχεις τον Γάλλο στο 2 με τον Σακ και Ρογκαβόπουλο στο 3 αλλά και στο 2
3αν ερθει μουσα που ακουγεται που θα παιξει?
σαν τον Drexler ας πούμε ?αυτος παει για την θεση του παπ,αν και εγω θελω στη θεση του παπ εναν ξενο αλτικο παιχτη με δυναμη και σουτ.

νομιζω στο 2 και φουρνιε στο 3 βεζενκοφ στο 4 κιναν στο 1 και το 5 εν αναμονη να δουμε τι θα γινει.
Έχουμε ψωμί μέχρι του χρόνουνομιζω στο 2 και φουρνιε στο 3 βεζενκοφ στο 4 κιναν στο 1 και το 5 εν αναμονη να δουμε τι θα γινει.
ρε συ αυτος ο μενσα μονο σε εμενα φαινεται πολλη λιγος?Έχουμε ψωμί μέχρι του χρόνου
Λίγος αλλά είναι νωρίς ακόμαρε συ αυτος ο μενσα μονο σε εμενα φαινεται πολλη λιγος?
φαινεται απο την αρχη ρε φιλε δεν λεω να προσαρμοστει στην ομαδα αλλα τον βλεπεις καλα επιθετικα ειναι τραγικος αλλα και στα ριμπαουντ δυσκολευεται.Λίγος αλλά είναι νωρίς ακόμα
Και αργός στις κινήσεις τουφαινεται απο την αρχη ρε φιλε δεν λεω να προσαρμοστει στην ομαδα αλλα τον βλεπεις καλα επιθετικα ειναι τραγικος αλλα και στα ριμπαουντ δυσκολευεται.
Πολύ καλός αλλά δεν χωράει άλλο 4άριΕγώ Moneke θέλω