Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 29.666
Το ξέρω οτι πλάκα κάνεις,γιατι ραντεβου δεν θα κλειστείεγω θα κανω υπομονη και θα περιμενω την κριτικη του feragamo για την αγγελικη....
Το ξέρω οτι πλάκα κάνεις,γιατι ραντεβου δεν θα κλειστείεγω θα κανω υπομονη και θα περιμενω την κριτικη του feragamo για την αγγελικη....
Κατα τα άλλα δεν τους αρέσω,αλλά μια χαρα είναι στο νημα μου,εμένα αν δεν μου αρέσει καποιο νημα,απλά δεν το διαβάζω καν....μπαινουν ως "επισκεπτες"![]()
Ευκαιρία είναι νά πάρεις τήν θέση τού μύστη πού πήγε για τής ελιές![]()
Γαμιόλες και οι δύο....μπαινουν ως "επισκεπτες"![]()
Τρένο πάει το νήμα ΑγγελικήΚατα τα άλλα δεν τους αρέσω,αλλά μια χαρα είναι στο νημα μου,εμένα αν δεν μου αρέσει καποιο νημα,απλά δεν το διαβάζω καν
Τρένο πάει το νήμα Αγγελική
ΤΡΕΝΟ
592 σελίδες , μην παραπονιέσαι![]()
Το ξερω,πάντα θα γίνεται χαμος,εδω λίγες ωρες να λείψω,και πόσα εχω να διαβάσωΤρένο πάει το νήμα Αγγελική
ΤΡΕΝΟ
592 σελίδες , μην παραπονιέσαι![]()
Έλα δίπλα στο "τι τσίμπησες"
Ψιλοκομμένο μαν;Έλα δίπλα στο "τι τσίμπησες"
Θα δώσω συνταγή για πατσά![]()
![]()
Εσύ έχεις σφίξει Στέφ ?Ψιλοκομμένο μαν;![]()
Δεν έχω εφιάλτες ακόμα ρε μανΕσύ έχεις σφίξει Στέφ ?![]()
Εγώ που λές είχα κανονίσει , αλλά τελευταίο στενό πριν φτάσω για κάποιον ΜΥΣΤΗΡΙΏΔΗ λόγο έκανα μεταβολή και πήγα και τα έφαγα σουβλάκιαΔεν έχω εφιάλτες ακόμα ρε μαν![]()
εισαι κοιλιοδουλος μουνης για αυτοΕγώ που λές είχα κανονίσει , αλλά τελευταίο στενό πριν φτάσω για κάποιον ΜΥΣΤΗΡΙΏΔΗ λόγο έκανα μεταβολή και πήγα και τα έφαγα σουβλάκια
![]()
![]()
Τα σέβη μου μίστερεισαι κοιλιοδουλος μουνης για αυτο![]()
Μήν στεναχωριέσαι θά σού κλείσω ραντεβού με τήν ΑγγελικήΕγώ που λές είχα κανονίσει , αλλά τελευταίο στενό πριν φτάσω για κάποιον ΜΥΣΤΗΡΙΏΔΗ λόγο έκανα μεταβολή και πήγα και τα έφαγα σουβλάκια
![]()
![]()
φιλτατε ολιγολεπτο διαλειμμα κανωΤα σέβη μου μίστερ
Τελειώσατε από την ΚΟΠΙΑΣΤΙΚΉ εργασία σας ?![]()
επειδη εχεις καλο κονε με την κοπελλα εδω,πες δυο καλες κουβεντες στην κοπελλα και για τον αλλον που εχει λυσσαξει επειδη εφαγε ΧΜήν στεναχωριέσαι θά σού κλείσω ραντεβού με τήν Αγγελική![]()
Μου έταξε ένα τενεκέ λάδιεπειδη εχεις καλο κονε με την κοπελλα εδω,πες δυο καλες κουβεντες στην κοπελλα και για τον αλλον που εχει λυσσαξει επειδη εφαγε Χ![]()
Ούτε από εμενα , έχω κ προσωπική ζωή .Το ξέρω οτι πλάκα κάνεις,γιατι ραντεβου δεν θα κλειστεί
Ποιος απο ολους εχει λυσσάξει ,γιατι δεν είναι μονο εναςεπειδη εχεις καλο κονε με την κοπελλα εδω,πες δυο καλες κουβεντες στην κοπελλα και για τον αλλον που εχει λυσσαξει επειδη εφαγε Χ![]()