petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 193
- Like
- 59.980
- Πόντοι
- 41.813
Φίλε έχεις σφίξει κωλαρακι Αγγελικής ;Αγγελα ζητάνε το κωλο σου απαντα μην εκνευριστώ …
Απαντησε μην εκνευριστω.
Φίλε έχεις σφίξει κωλαρακι Αγγελικής ;Αγγελα ζητάνε το κωλο σου απαντα μην εκνευριστώ …
Φίλε έχεις σφίξει κωλαρακι Αγγελικής ;
Απαντησε μην εκνευριστω.
![]()
Πανταχού παρών σε βλέπω σήμερα
Δεν πέρασες καθόλου από το νήμα του τύπου που ψάχνει ζωγράφο για την γυναίκα τουΠανταχού παρών σε βλέπω σήμερα![]()
Δεν έχω καλλιτεχνικές ανησυχίεςΔεν πέρασες καθόλου από το νήμα του τύπου που ψάχνει ζωγράφο για την γυναίκα του![]()
Αύριο θα επιστρέψει.Περιμενω κωλοαπαντηση αγγελας πρώτα σε κωλοσυναγωνιστη
Δεν έχω καλλιτεχνικές ανησυχίες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αύριο θα επιστρέψει.
Είχε πει 31/12-7/1 θα λείπει
Θα το αντέξω .Δεν έχω καλλιτεχνικές ανησυχίες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αύριο θα επιστρέψει.
Είχε πει 31/12-7/1 θα λείπει
Περασα εγώΔεν πέρασες καθόλου από το νήμα του τύπου που ψάχνει ζωγράφο για την γυναίκα του![]()
Τρέχουμε όλοι μαν μου να εξυπηρετήσουμε τον συμφορουμίτη που θέλει να τουΕνημερωμένους σας βρίσκω πάντως όλα τά ξέρετε![]()
Τρέχουμε όλοι μαν μου να εξυπηρετήσουμε τον συμφορουμίτη που θέλει να τουζωγραφίσουντη γυναίκα
![]()
![]()
Ναι γύρισα σήμερα το απόγευμαΘα το αντέξω .
Είπε όμως 1 εβδομάδα έλειψα . Έλειψα όχι λείπω . Άρα ????? Γυρισε . Αγγελα απαντα .
Μόνο εγώ ρε αγγελω σε παρακολουθώ τι γράφεις . Μόνο εγώ .Ναι γύρισα σήμερα το απόγευμα
Λείπω ρε , πάω να μαζέψω ελιές@feragamo σε ζητάνε ρε.
Γύρισε το κορίτσι.
Στείλε μήνυμα για να έχεις προτεραιότητα
Θα είναι και ορεξατη μετά το ταξίδι.
Μια βδομάδα νηστεία είχε
Ποια Στεφανία ρε σεις , η εύμορφη λαδοκόρη ?Λείπω ρε , πάω να μαζέψω ελιές
Αλλα επειδη τα λες επίτηδες επειδη έχω φαει Χ ευχομαι να δεις εφιάλτη τη στεφανια στον ύπνο σου με το κομπινεζόν να σου γαργαλάει με το στεφάνι της το πουτσο![]()
Ευκαιρία είναι νά πάρεις τήν θέση τού μύστη πού πήγε για τής ελιέςΠοια Στεφανία ρε σεις , η εύμορφη λαδοκόρη ?![]()
....μπαινουν ως "επισκεπτες"Ενημερωμένους σας βρίσκω πάντως όλα τά ξέρετε![]()