Kauliarhsg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2024
- Like
- 216
- Πόντοι
- 20
Μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις τό τηλέφωνο σού να κανονίσουμε κάποιο ραντεβού μέσα στην εβδομάδα
Κοίτα,αν καποιος είχε ασχημη συμπεριφορα στο ραντεβού,και γράψει τα γεγονότα οπως τον συμφέρουν,λογικό να τον ξεσκεπάσω,εκει ναι,θα του κάνω τη μουρη κρεας,γιατι έτσι οι κοπέλες τουλαχιστον απο εδω,θα ξέρουν να μην πάνε σε ραντεβού μαζι τουΤους έκανες την μούρη κρεας
Τίποτα δεν έταξα το θέλω για τα μασαζ μουΜου έταξε ένα τενεκέ λάδι![]()
να σου τάξει η αγγελα κάτι Καλύτερα .Τίποτα δεν έταξα το θέλω για τα μασαζ μουνα σου τάξει η αγγελα κάτι Καλύτερα .

Νά τά βρούμε στο μισό ;Τίποτα δεν έταξα το θέλω για τα μασαζ μουνα σου τάξει η αγγελα κάτι Καλύτερα .
Τις μάζεψες τις ελιές μαν;Τίποτα δεν έταξα το θέλω για τα μασαζ μουνα σου τάξει η αγγελα κάτι Καλύτερα .
Δεν μοιράζω αβερτα,και αυτοι που γράψανε κριτικες,φάγανε και αυτοί χυλόπιτα δηλαδή;Νά τά βρούμε στο μισό ;
Ή Αγγέλα μοιράζει χυλοπίτες![]()
Οχι,αλλά ας κινείταιΆμα μείνει χωρίς ποστ το νήμα, αδυνατιζει;
Τα μουνοχειλα σου είναι για ρούφηγμα …
Το καλύτερο ποστ μέχρι τώρα...!!!Ρουφήξτε οσο θέλετε
Δεν εχω κάτι προσωπικό μαζι σου,φυσικά και θελω να είσαι καλα,απλά δεν ταιριάξαμε,αυτο είναι ολοΓια εμένα λέει.. του έχω τάξει ένα μωβ για να με φτιάξει
Ναι Αγγελική πες και εσύ να ρίξει κι άλλο....σίγουρα δεν θα φτάσει....είμαι στην 560 ακόμα...καθόλου ομως δεν θα φτάσει,θεμα συζήτησης βρήκαμε για ολη τη μέρα
Έλα ρε μάγκα μου ανησύχησα.....τελείωσε το ποπ κορν και είμαι 561 τώρα.....οκ ευχαριστούμε...νομίζω τώρα θα φτάσει...Έλα μαν εδώ είμαι
Κάθησε να σε κεράσω μία γύρα , καθότι είμεθα άπλες
![]()
Μαδοπούτσι συνοδεία popcorn![]()
Αυτό που ακολουθείς το χιούμορ και απαντάς πάλι με χιούμορ με ξεπερνάει...Ζεστά ζεστά![]()
Επισης,να σαι καλάΚαλησπέρα Αγγελική καλή Κυριακή να έχεις..
Εεεεεεε.....Καλήν εσπέραν άρχοντες κι αν είναι ο ορισμός σας,
Χριστού τη θεία γέννηση να πω στ’ αρχοντικό σας.
Χριστός γεννάται σήμερον εν Βηθλεέμ τη πόλη,
οι ουρανοί αγάλλονται χαίρεται η φύσις όλη.
Εν τω σπηλαίω τίκτεται εν φάτνη των αλόγων,
ο Βασιλεύς των ουρανών και ποιητής των όλων.
Είπα να σας πω και εγώ τα κάλαντα,χρόνια πολλά,καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη