Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 46.410
- Πόντοι
- 10.411
εμπιστευτητε τους πιστοποιημενους τεχνικους που αγαπατε και εκτιματε.
ευχριστω.

εμπιστευτητε τους πιστοποιημενους τεχνικους που αγαπατε και εκτιματε.
ευχριστω.
Σκιτζηδες τους λεει ο αδερφός.ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ κυκλοφορουν αλμπανηδες τεχνικοι μην τους ανοιγετε τις πορτες σας και εμπιστευτητε τους πιστοποιημενους τεχνικους που αγαπατε και εκτιματε.
ευχριστω.
και τσακωνες να τους πεις το ιδιο ειναι.Σκιτζηδες τους λεει ο αδερφός.
Την εχω καταβρει λεμε με τις πατέντες του. Να μαγειρευεις σε δυο φούρνους διαφορετικης κουζινας ταυτοχρονα.και τσακωνες να τους πεις το ιδιο ειναι.![]()
Κάτι αχνοφαίνεται.Εχεις πατηρησει οτι ολο το συναφι του Γερομπισμπικη ολο στα γκειλικια το γυρναει;![]()
Εδώ δυσκολεύεσαι να γράψεις "σαλόνι" να σε εμπιστευτούμε σε συνδεσμολογίες;;οχι ρε...ειχα τερματικα στο σαλονολι αλλα οι διακοπτες με μπερδευουν λιγο
Αν δε φτάνει το καλώδιο αγόρασε πιο μακρύετσι τα εβαλα ρε βαρο....αλλα στην απλικα δεν φτανει
Σάββας ξηρός βλέπω να γίνεταιΕδώ δυσκολεύεσαι να γράψεις "σαλόνι" να σε εμπιστευτούμε σε συνδεσμολογίες;;
Μην το γαμας ρε μλκ τώρα.Δεν ήτανε και οοτε μαζι μου Νιπλη. Ουτε εγω μαζι τους. Με εσενα ημουνα. Αλλα με ηθελες απεναντι σου.
Χατηρια δεν χαλάω.
Του ειχα πει του οφθαλμίατρου, δεν ξερει με ποιον εχει μπλεξει. Για δες τον τι και ποσα μου χρωσταει απο οσα του έχω κάνει. Και να ξέρατε ποση χαρα μου δώσατε. Ποσο με επιβεβαιώσατε οτι σας τον ξεπατωσα.
Πλεον θα παρακαλαει για τον θανατο μου. Εκει θα στον φτασω τον μαλακα σας, και εσας μαζι. Να παρακαλατε να αρρωστησω σπο καρκίνους και δεν ξερω και εγω τι αλλο. Η χαρα θα ειναι μεγαλύτερη.
Γιατί δεν πήρες από την αρχή δυο τρεις απλικες ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ από τζάμπο και μας γάμησες 10 σελίδες από το νήμα ρε αρκιντι;200β θα σου δωσει ο θειος μου για να εχω απλικες
Έκανα ανασκόπηση, δεν είναι ούτε μια γρηγοράδα βόλτα να βγεις μπραδερινι μου.ελειπες παλι στα καλυτερα μπραδερ μου![]()
εχει στον σβερκοκατσε λιγο μαστορα γιατι εχουμε εκτακτο περιστατικο
Διακεκριμενο μελος του σαιτ εχει παθει μπλακ-ουτ και προσπαθουμε να βοηθησουμε
Αν εχεις ups βαλτο να δουλευει καλου κακου![]()
ασε με γιατι ειμαι να σκασω , με πηρε ο υπνος χθες και δεν μπηκα 3 η ωρα να δω αν ειναι κανεις εδω μεσαεχει στον σβερκο
και κλαμα η κυρια ρε παιδακι μουαρχισες παλι παραλήρημα...![]()
Καλημέρα, μαλάκα της καρδιάς μας.και κλαμα η κυρια ρε παιδακι μου
καλως τον γκουρου του ερωταΚαλημέρα, μαλάκα της καρδιάς μας.
Νταβατζάκο του κώλου.
Το πρόγραμμα της ημέρας, περιλαμβάνει βαθύ και απολαυστικό ξεκώλιασμα της Adrianna4435.
Θα χορτάσει γαμήσι η χοντροκωλάρα σου.
![]()
καλως τον γκουρου του ερωτα