troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.584
- Πόντοι
- 5.506
στηριζωαυτα ειναι για αδερφε τα δοκιμαστικα και μαλακιες , ο Τρουμπ ειναι παλιά κοπης
Εσυ μωρη λουμπινα να παρεις δοκιμαστικό
στηριζωαυτα ειναι για αδερφε τα δοκιμαστικα και μαλακιες , ο Τρουμπ ειναι παλιά κοπης
Εσυ μωρη λουμπινα να παρεις δοκιμαστικό
200β θα σου δωσει ο θειος μου για να εχω απλικεςσαββατο χρεωνω 100.![]()
στην πλατη του τρουμπακη.Γίναμε όλοι μάστορες εδώ μέσα.
200β θα σου δωσει ο θειος μου για να εχω απλικες
ο δουλευταράς θέλει 75 την ώρασαββατο χρεωνω 100.![]()
θα σου δωσω εγω 100 ευρω να τους δωσεις , και αλλα 50 να πιει καμια πορτοκαλαδα , αλλα οχι στην γειτονια σου , πες να παει πιο μακριαστηριζω
αυτος ειναι δουλευταρας εγω ειμαι κοπριταρας.ο δουλευταράς θέλει 75 την ώρα
κατέβα...
Σιγά τα αβγά το βράδυ της πρωτοχρονιάς τα Πάρκιν είχαν 40 ευρώ την πρώτη ώρα στο Κολωνάκι εμείς στου ψυρρη πήγαμε αλλά τα αφήσαμε εκεί πάνω να αισθανθούμε πλούσιοισαββατο χρεωνω 100.![]()
Να παρω τον αδερφό μου τηλεφωνο, να μου δωσει οδηγιες και να ερθω εγω. Για εσενα τζάμπα.ο δουλευταράς θέλει 75 την ώρα
κατέβα...
Να παρω τον αδερφό μου τηλεφωνο, να μου δωσει οδηγιες και να ερθω εγω. Για εσενα τζάμπα.
χαλατε την πιατσα.ο θείος τρουμπ χρειάζεται βοήθεια, θα τα φτιάξουμε...
Θυσια γινομαι για παρτη του.ο θείος τρουμπ χρειάζεται βοήθεια, θα τα φτιάξουμε...
Καμια καινούρια πατεντα έκανες εφευρεση;χαλατε την πιατσα.
κόψε κάτι να πάρεις την δουλειάχαλατε την πιατσα.
99κόψε κάτι να πάρεις την δουλειά
Δε νομίζω πως θα σε είχε ποτέ στην παρέα και σίγουρα δεν κανείς για παρκαδόρος.Ξεροχυνω με καταντια Γεροξεκουτη να εχει παρεακι μια αδερφαρα και εναν Παρκαδορο....![]()
ελειπες παλι στα καλυτερα μπραδερ μουΔε νομίζω πως θα σε είχε ποτέ στην παρέα και σίγουρα δεν κανείς για παρκαδόρος.![]()