troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.643
- Πόντοι
- 5.506
α μπραβο , μπορει να εχει δικιο ο Μπραμπ . παρε κρασι και χυστο στον διακοπτη να δεις τι παιζει![]()
α μπραβο , μπορει να εχει δικιο ο Μπραμπ . παρε κρασι και χυστο στον διακοπτη να δεις τι παιζει![]()
θείο μπορείς να δοκιμάσεις και με το χέρι, ξέρει ο βάρος πως...
Τύπε αυτοί με τα ηλεκτρικά στην αραχωβα και το Περτουλί μάλλον δεν είχαν δει την μεγάλη των μπάτσων σχολήτυπε στην Μεγαλη των Μπατσων σχολη παντως ο αλλος εβαλε μπρος το αυτοκινητο βαζοντας τα καλωδια στο στομα του ..
Τωρα εγω του ειπα στο περιπου , ας κανει δοκιμες αυτος , ξερει τι κανει παντως , δεν τον βλεπω τυχαιο με τα ρευματα![]()
μονο εσενα εμπιστευομαι εδω μεσα,,,,εσενα στα ηλεκτρικα και τον αθηναιο στην διατροφηθείο μπορείς να δοκιμάσεις και με το χέρι, ξέρει ο βάρος πως...
μην δοκιμάσεις όμως![]()
το σημειωνω.μονο εσενα εμπιστευομαι εδω μεσα,,,,εσενα στα ηλεκτρικα και τον αθηναιο στην διατροφη
ωπα.....σαν κατι να ειπες τωραδεν μπορει να περάσει ο Θειος να τσεκαρει και εσυ να εισαι στο πινακα και να δινεις ρευμα ;;;
Παρτου μια υπογραφη σε μια λευκη Α4 πρωτα![]()
Μισο γιατι δεν με πιστεύεις. Το απόγευμα εκεινης της ημερας που λεει ο χελ οτι επιασα στα βρωμοχερα μου την νεκρη του συγγενη. Ρωτησε τον το πρωι της ιδιας μεραςπριν από αυτο τι του έγραψα.αρχισες παλι παραλήρημα...![]()
οκ βαρο....και εσυ αλλα τα λες ασχηματο σημειωνω.![]()
Δεν ήτανε και οοτε μαζι μου Νιπλη. Ουτε εγω μαζι τους. Με εσενα ημουνα. Αλλα με ηθελες απεναντι σου.
Χατηρια δεν χαλάω.
Του ειχα πει του οφθαλμίατρου, δεν ξερει με ποιον εχει μπλεξει. Για δες τον τι και ποσα μου χρωσταει απο οσα του έχω κάνει. Και να ξέρατε ποση χαρα μου δώσατε. Ποσο με επιβεβαιώσατε οτι σας τον ξεπατωσα.
Πλεον θα παρακαλαει για τον θανατο μου. Εκει θα στον φτασω τον μαλακα σας, και εσας μαζι. Να παρακαλατε να αρρωστησω σπο καρκίνους και δεν ξερω και εγω τι αλλο. Η χαρα θα ειναι μεγαλύτερη.
Ρε τύποι συγκεντρωθείτε αμφότεροι ένα νικ σου βρίζει τη μαμά σε ένα πορνό φόρουμ δηλαδή αν σας την έβριζε στο δρόμο ας πούμε θα τον σκοτώνατε ;Μισο γιατι δεν με πιστεύεις. Το απόγευμα εκεινης της ημερας που λεει ο χελ οτι επιασα στα βρωμοχερα μου την νεκρη του συγγενη. Ρωτησε τον το πρωι της ιδιας μεραςπριν από αυτο τι του έγραψα.
«Δεν ξερεις με τι πουτανας γιο τα εχεις βάλει αρχιδι» Ρωτησε τον.
Τον εφτασα να μου βριζει την μανα δημοσια και να μου κλειδωνει νηματα για να μου την σπάσει. Αυτος νομιζει οτι μου την εσπασε. Τι λες, δεν θα τον καταφερω να με βριζει στον θανατο;
παει μαλάκα μου αυτος , ψαχνει λαστιχο πρασινο να βαλει μια ακρη εξατμιση αλλη ακρη παραθυρο οδηγου πιασμενο ,κλειστει μεσα σε αυτοκινητο , αναμα μηχανης και ρελαντι .......έκοψε αλυσίδα ο τύπος . άρχισε να λέει για θανάτους κλπ. θα παρακαλάτε λέει για το θάνατο μου . αν δεν τρολαρει , έχει πρόβλημα![]()
σωστος και ναβαλει την τηλεοραση στη θεση του φωτιστικου και το ηλεκτρικο κουδουνι στης τηλεορασης και το πλυντηριο στον φουρνο.υπάρχουν και τα δοκιμαστικά κατσαβίδια, στο 2025 φτάσαμε
Παίκτη το πιο πιθανό είναι να είναι λάθος συνδεδεμένοι οι διακόπτες. Αν νομίζεις ότι κάηκε το φωτιστικό βάλτο στη θέση ενός φωτιστικού που ανάβει.
βαρο δθα δοκιμασω αυριο....πρωι...νωρις να μπορω να φωναξω ηλεκτρολογοδεν γαμιεστε εδω εχουμε θεμα @troubakhs ολα καλα?αναψε το φως?
υπάρχουν και τα δοκιμαστικά κατσαβίδια, στο 2025 φτάσαμε
Παίκτη το πιο πιθανό είναι να είναι λάθος συνδεδεμένοι οι διακόπτες. Αν νομίζεις ότι κάηκε το φωτιστικό βάλτο στη θέση ενός φωτιστικού που ανάβει.
σαββατο χρεωνω 100.βαρο δθα δοκιμασω αυριο....πρωι...νωρις να μπορω να φωναξω ηλεκτρολογο![]()