Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 278K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    174
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.110
Πόντοι
2.606
τυπε στην Μεγαλη των Μπατσων σχολη παντως ο αλλος εβαλε μπρος το αυτοκινητο βαζοντας τα καλωδια στο στομα του ..
Τωρα εγω του ειπα στο περιπου , ας κανει δοκιμες αυτος , ξερει τι κανει παντως , δεν τον βλεπω τυχαιο με τα ρευματα :coffee:
Τύπε αυτοί με τα ηλεκτρικά στην αραχωβα και το Περτουλί μάλλον δεν είχαν δει την μεγάλη των μπάτσων σχολή :confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.643
Πόντοι
5.506
θείο μπορείς να δοκιμάσεις και με το χέρι, ξέρει ο βάρος πως...
μην δοκιμάσεις όμως:coffee:
μονο εσενα εμπιστευομαι εδω μεσα,,,,εσενα στα ηλεκτρικα και τον αθηναιο στην διατροφη

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.643
Πόντοι
5.506

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.786
Πόντοι
28.246
αρχισες παλι παραλήρημα...:coffee:
Μισο γιατι δεν με πιστεύεις. Το απόγευμα εκεινης της ημερας που λεει ο χελ οτι επιασα στα βρωμοχερα μου την νεκρη του συγγενη. Ρωτησε τον το πρωι της ιδιας μεραςπριν από αυτο τι του έγραψα.

«Δεν ξερεις με τι πουτανας γιο τα εχεις βάλει αρχιδι» Ρωτησε τον.

Τον εφτασα να μου βριζει την μανα δημοσια και να μου κλειδωνει νηματα για να μου την σπάσει. Αυτος νομιζει οτι μου την εσπασε. Τι λες, δεν θα τον καταφερω να με βριζει στον θανατο;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.774
Πόντοι
6.256
Δεν ήτανε και οοτε μαζι μου Νιπλη. Ουτε εγω μαζι τους. Με εσενα ημουνα. Αλλα με ηθελες απεναντι σου.
Χατηρια δεν χαλάω.

Του ειχα πει του οφθαλμίατρου, δεν ξερει με ποιον εχει μπλεξει. Για δες τον τι και ποσα μου χρωσταει απο οσα του έχω κάνει. Και να ξέρατε ποση χαρα μου δώσατε. Ποσο με επιβεβαιώσατε οτι σας τον ξεπατωσα.
Πλεον θα παρακαλαει για τον θανατο μου. Εκει θα στον φτασω τον μαλακα σας, και εσας μαζι. Να παρακαλατε να αρρωστησω σπο καρκίνους και δεν ξερω και εγω τι αλλο. Η χαρα θα ειναι μεγαλύτερη.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.110
Πόντοι
2.606
Μισο γιατι δεν με πιστεύεις. Το απόγευμα εκεινης της ημερας που λεει ο χελ οτι επιασα στα βρωμοχερα μου την νεκρη του συγγενη. Ρωτησε τον το πρωι της ιδιας μεραςπριν από αυτο τι του έγραψα.

«Δεν ξερεις με τι πουτανας γιο τα εχεις βάλει αρχιδι» Ρωτησε τον.

Τον εφτασα να μου βριζει την μανα δημοσια και να μου κλειδωνει νηματα για να μου την σπάσει. Αυτος νομιζει οτι μου την εσπασε. Τι λες, δεν θα τον καταφερω να με βριζει στον θανατο;
Ρε τύποι συγκεντρωθείτε αμφότεροι ένα νικ σου βρίζει τη μαμά σε ένα πορνό φόρουμ δηλαδή αν σας την έβριζε στο δρόμο ας πούμε θα τον σκοτώνατε ;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.956
Πόντοι
3.846
υπάρχουν και τα δοκιμαστικά κατσαβίδια, στο 2025 φτάσαμε

Παίκτη το πιο πιθανό είναι να είναι λάθος συνδεδεμένοι οι διακόπτες. Αν νομίζεις ότι κάηκε το φωτιστικό βάλτο στη θέση ενός φωτιστικού που ανάβει.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.496
Πόντοι
6.035
δεν γαμιεστε εδω εχουμε θεμα @troubakhs ολα καλα?αναψε το φως?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.761
Πόντοι
12.756
έκοψε αλυσίδα ο τύπος . άρχισε να λέει για θανάτους κλπ. θα παρακαλάτε λέει για το θάνατο μου . αν δεν τρολαρει , έχει πρόβλημα :coffee:
παει μαλάκα μου αυτος , ψαχνει λαστιχο πρασινο να βαλει μια ακρη εξατμιση αλλη ακρη παραθυρο οδηγου πιασμενο ,κλειστει μεσα σε αυτοκινητο , αναμα μηχανης και ρελαντι .......

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
15.496
Πόντοι
6.035

Παίκτη το πιο πιθανό είναι να είναι λάθος συνδεδεμένοι οι διακόπτες. Αν νομίζεις ότι κάηκε το φωτιστικό βάλτο στη θέση ενός φωτιστικού που ανάβει.
σωστος και ναβαλει την τηλεοραση στη θεση του φωτιστικου και το ηλεκτρικο κουδουνι στης τηλεορασης και το πλυντηριο στον φουρνο. :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.761
Πόντοι
12.756

αυτα ειναι για αδερφες τα δοκιμαστικα και μαλακιες , ο Τρουμπ ειναι παλιά κοπης :coffee:

Εσυ μωρη λουμπινα να παρεις δοκιμαστικό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom