baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.487
- Πόντοι
- 6.035
βαρο γιατι ενω ειμαι σιγουρος οτι εκανα Aτελεια συνδεσμολογια δεν μου αναβουν οι απλικες στο σαλονι?

βαρο γιατι ενω ειμαι σιγουρος οτι εκανα Aτελεια συνδεσμολογια δεν μου αναβουν οι απλικες στο σαλονι?
θείο ποιον ρώτησες?βαρο γιατι ενω ειμαι σιγουρος οτι εκανα τελεια συνδεσμολογια δεν μου αναβουν οι απλικες στο σαλονι?
....αδελφε, λαμπες εβαλες?!?βαρο γιατι ενω ειμαι σιγουρος οτι εκανα τελεια συνδεσμολογια δεν μου αναβουν οι απλικες στο σαλονι?
to petaei kai οποιον βρει αλλωστε ειμαστε παντογνωστες εδω μεσα.θείο ποιον ρώτησες?![]()
αυτο ειναι +50 ψηφοι υπερ ατου για το 2025.....αδελφε, λαμπες εβαλες?!?![]()
Όταν έφαγες κλωτσιές σε Πίο νήμα γράφτηκανοι επόμενες θα είναι βίντεο...
τι θες να πω?για τις απλικες?καλωδια συνδεσες η απλα τις βιδωσες στον τοιχο?αν δεν αναψουν βαλε ρεσο να γινεις ρομαντικος.lege re
βαρο γιατι ενω ειμαι σιγουρος οτι εκανα τελεια συνδεσμολογια δεν μου αναβουν οι απλικες στο σαλονι?
σιγουρα θα πιω δεν ξερω αν θα πω.θα πεις?![]()
θειο μπορω να το εξηγησωθείο ποιον ρώτησες?![]()
είστε ηλεκτρολόγος?τι θες να πω?για τις απλικες?καλωδια συνδεσες η απλα τις βιδωσες στον τοιχο?αν δεν αναψουν βαλε ρεσο να γινεις ρομαντικος.![]()
εχω 3 επαγγελματικες αδειες.είστε ηλεκτρολόγος?![]()
οχι ρε...ειχα τερματικα στο σαλονολι αλλα οι διακοπτες με μπερδευουν λιγοτι θες να πω?για τις απλικες?καλωδια συνδεσες η απλα τις βιδωσες στον τοιχο?αν δεν αναψουν βαλε ρεσο να γινεις ρομαντικος.![]()
σεγκεν.Eντος ευρωζωνης?![]()
τωρα σοβαρα θες απαντηση?ποσα καλωδια ειχες αναμονη 2 η 3?εκανες αντικατασταση κατι που αναβε?οχι ρε...ειχα τερματικα στο σαλονολι αλλα οι διακοπτες με μπερδευουν λιγο