The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 49.507
- Πόντοι
- 33.405
εχετε παρει χαμπαρι ποσο εχετε ξεβρακωθει ολοι? λεω εγω τωρα
Μπά...
Αυτοί τρέφουν την αυταπάτη πως κάνουν κώλους σαν κουλούρι Θεσσαλονίκης.

εχετε παρει χαμπαρι ποσο εχετε ξεβρακωθει ολοι? λεω εγω τωρα
Τα εχω μεσα στον πατο σου. Καλα, μαλακα, ατομα με τα οποια ειχες πιο στενη ιντερνετικη σχεση απο εμενα και σε εχουν σιχαθεί.Πολυ δυσκολο να σου κλασω κατι που αποδεδειγμενα δεν εχεις....![]()
Μπά...
Περίμενε απλά να εξελιχθεί το παρασκηνιακό παιχνίδι για να δουν όλοι ποιοί πραγματικά στήνουν μέσω π.μ. ομαδούλες για τραμπούκισμα, και ποιανού την κωλάρα γλύφουν για να κάνουν τους μάγκες με ξένα αρχίδια.![]()
Εχεις πατηρησει οτι ολο το συναφι του Γερομπισμπικη ολο στα γκειλικια το γυρναει;
Εχεις πατηρησει οτι ολο το συναφι του Γερομπισμπικη ολο στα γκειλικια το γυρναει;![]()
τον αγαπάμε και τον στηρίζουμε. ειναι ο χελρεηζερ της καρδιάς μαςΤα εχω μεσα στον πατο σου. Καλα, μαλακα, ατομα με τα οποια ειχες πιο στενη ιντερνετικη σχεση απο εμενα και σε εχουν σιχαθεί.
Και εις κατωτερα.
Οχι ρε Κλαουντια(πουστη) μην μου το λες αυτο!!!Τα εχω μεσα στον πατο σου. Καλα, μαλακα, ατομα με τα οποια ειχες πιο στενη ιντερνετικη σχεση απο εμενα και σε εχουν σιχαθεί.
Και εις κατωτερα.
τον αγαπάμε και τον στηρίζουμε. ειναι ο χελρεηζερ της καρδιάς μαςΜΗ ΖΗΛΕΥΕΙΣ
Τα σκουπιδια να ζηλεψω;τον αγαπάμε και τον στηρίζουμε. ειναι ο χελρεηζερ της καρδιάς μαςΜΗ ΖΗΛΕΥΕΙΣ
ετσι μπραβο , σε θελω στα υψος σουΤα σκουπιδια να ζηλεψω;
Τα σκουπιδια να ζηλεψω;
Βγηκε ο Αλπουλα με τον Lion.Βρε ζαγαρι τι να πω ότι είσαι τέρμα χαζός.. ας βγει να πει κάποιος αν έχω δώσει στοιχεία αλλουνου...το παρκαδορος εγώ δεν το έχω πει και θα δώσω τηλέφωνο.... τελικά με τον σαινη πρέπει να είστε κολλητοί
....ενθεν κι ενθενΜπά...
Περίμενε απλά να εξελιχθεί το παρασκηνιακό παιχνίδι για να δουν όλοι ποιοί πραγματικά στήνουν μέσω π.μ. ομαδούλες για τραμπούκισμα, και ποιανού την κωλάρα γλύφουν για να κάνουν τους μάγκες με ξένα αρχίδια.![]()
Βγηκε ο Αλπουλα με τον Lion.
Μπα, ψέματα λεγανε και αυτοί.
Aξιολογα μέληΒγηκε ο Αλπουλα με τον Lion.
Μπα, ψέματα λεγανε και αυτοί.
εχει πλάκα ο γέρος τυπε. ο ιδιος που κάνει ομάδες με 30 μέλη για σκουπιδιασμα άλλων μελών κλπ ο ιδιος παραπονιέται για 2 νοματαίους....ενθεν κι ενθεν
Βρε καλώς τον κωλοτρυπιδη
Βρε αλητήριοι τύποι, λίγο έλειψα και πήρε θάρρος ο σ(τρ)ωματέμπορας της Γούβας άρχισε τα παραμύθια πάλι;
'Ελα μωρή ξεφτίλω, πες μας για τα ωραία που έγραφες ως Adrianna4435, όπως πχ
program mu 90 lepta sex kai kolo pipa xoris profilaxtiko an thelis 100 euro radebu kentro kai alou
Ρε το γελοίο υποκείμενο
![]()