Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 17.582
- Πόντοι
- 2.606
χαλάσαμε την ροή του προγράμματος λες?ηταν ενα ελαφρυ διαλλειμα οπως ο μαξ στο σταρ,συνεχιστε το γαμωσκαμπιλα τωρα.![]()
χαλάσαμε την ροή του προγράμματος λες?ηταν ενα ελαφρυ διαλλειμα οπως ο μαξ στο σταρ,συνεχιστε το γαμωσκαμπιλα τωρα.![]()
ασε ρε θειο....με εμπαιζουν τα μουνοπανα εδωΘείο, είναι και τα δύο άκρα του καλωδίου συνδεδεμένα?
Διακόπτης και άπλικες δλδ...
θείο, ξαναδες τα αύριο με ηρεμίαασε ρε θειο....με εμπαιζουν τα μουνοπανα εδω
Τωρα θα σε φωναζα,να ξερω αν ειναι να σε βαλουμε στο νημα με τα κηδειοχαρταασε ρε θειο....με εμπαιζουν τα μουνοπανα εδω
με τι φως?θείο, ξαναδες τα αύριο με ηρεμία
δεν είναι κάτι δύσκολο πάντως...
Να τα λεμε ολα ειπαμε.εχει πλάκα ο γέρος τυπε. ο ιδιος που κάνει ομάδες με 30 μέλη για σκουπιδιασμα άλλων μελών κλπ ο ιδιος παραπονιέται για 2 νοματαίους με καμια δεκαριά εικοσαριά κλωνους ο κάθε ένας![]()
Το αληθινόμε τι φως?![]()
ασε ρε θειο....με εμπαιζουν τα μουνοπανα εδω
κατσε λιγο μαστορα γιατι εχουμε εκτακτο περιστατικοΤασούληAdrianna4435, πάλι κρύφτηκες μωρή βρωμογαλότσα
Και αύριο μέρα είναι για να σε
Όνειρα γλυκά και χαιρετισμούς στη σκύλα σου![]()
Τύπε δεν είναι σομελιέ να δοκιμάσει κρασί σίγουρα χρειάζεται η γλώσσα για να ανάψει η λάμπα ;για να τσεκαρεις το καλωδιο με το ρευμα που σου ειπε ο Μπαρος να ξερεις βαζεις στην ακρη της γλωσσας να δεις αν παιζει ρευμα κτλ , οπως κανανε οι παλιο μάστορες
Με σηκωμενους διακοπτες/ασφαλειες στον πινακα , αλλιως δεν ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ
Δεν ήτανε και οοτε μαζι μου Νιπλη. Ουτε εγω μαζι τους. Με εσενα ημουνα. Αλλα με ηθελες απεναντι σου.καλά οχι οτι δεν σου έχω εμπιστοσυνη οτι θα τα καταφερεις .. αλλα ολοι αυτοι που σε χειροκροτούσαν παλι σε αφησαν μονο
Τζαστ σεινγκ![]()
θα παρω κρασι φιλε μπαρμπ,,,,μονο εσυ βοηθησεςΤύπε δεν είναι σομελιέ να δοκιμάσει κρασί σίγουρα χρειάζεται η γλώσσα για να ανάψει η λάμπα ;![]()
Τύπε δεν είναι σομελιέ να δοκιμάσει κρασί σίγουρα χρειάζεται η γλώσσα για να ανάψει η λάμπα ;![]()
θα παρω κρασι φιλε μπαρμπ,,,,μονο εσυ βοηθησες
μολις τσεκαρα ΟΛΑ τα φωτα στο σπιτι και δουλευουν ΤΕΛΕΙΑ.θα παρω κρασι φιλε μπαρμπ,,,,μονο εσυ βοηθησες
Δεν ήτανε και οοτε μαζι μου Νιπλη. Ουτε εγω μαζι τους. Με εσενα ημουνα. Αλλα με ηθελες απεναντι σου.
Χατηρια δεν χαλάω.
Του ειχα πει του οφθαλμίατρου, δεν ξερει με ποιον εχει μπλεξει. Για δες τον τι και ποσα μου χρωσταει απο οσα του έχω κάνει. Και να ξέρατε ποση χαρα μου δώσατε. Ποσο με επιβεβαιώσατε οτι σας τον ξεπατωσα.
Πλεον θα παρακαλαει για τον θανατο μου. Εκει θα στον φτασω τον μαλακα σας, και εσας μαζι. Να παρακαλατε να αρρωστησω σπο καρκίνους και δεν ξερω και εγω τι αλλο. Η χαρα θα ειναι μεγαλύτερη.