Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 119.030
- Πόντοι
- 46.423
Μακαρι να σε διωχνανε σπο το νημα.
Εσύ αντε να γλείψεις τα αρχίδια του ΜουφΑλβανού εμμονικό σκουπίδι.
ΝΤΡΟΠΗ σου μουνόπανο.
Μακαρι να σε διωχνανε σπο το νημα.
Εβγαλε γλωσσα η πουλχερια....Εσύ αντε να γλείψεις τα αρχίδια του ΜουφΑλβανού εμμονικό σκουπίδι.
ΝΤΡΟΠΗ σου μουνόπανο.

Τύπε οπαδοί σαν και εσένα τις ομάδας μας είναι άχρηστοι μόνο μπιρι μπιρι κατηγοριες το στήσιμο είναι στα τέσσερα και πάντα εμείς είμαστε οι από πάνω κατάλαβες η θέλεις να στο κάνω πενηνταράκια;Παρακαλειται η κωλογρια η Aννουλα να μας πει ποσα τσιμπουκια εκανε στον Αντι για να τον βγαλει απο τη ψηφοφορια....και μετα ποσες μερες επλενε με χλωρινη το στομα του για να φυγει η γευση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πες μας για το στησιμο παλι τυπε...
Για Ολλανδια εγω δεν εχω την ιδια εκτιμηση. Αυτοι κοιτανε κυριως τα δικα τους παιδιά.Τα δινεις δανεικους σε αλλες ομαδες....Μουζακιτης,Κωστουλας και Καλτσιδης θα παρουν φετος χρονο με την ανδρικη ομαδα παντως.Και οχι σε Ελληνικες ομαδες δανεικους αλλα καπου στο εξωτερικο κατα προτιμηση Ολλανδια....
Τύπε οπαδοί σαν και εσένα τις ομάδας μας είναι άχρηστοι μόνο μπιρι μπιρι κατηγοριες το στήσιμο είναι στα τέσσερα και πάντα εμείς είμαστε οι από πάνω κατάλαβες η θέλεις να στο κάνω πενηνταράκια;
Οχι ρε τυπε μην μου το κανεις αυτο....ο μαλακας που ελεγε να μην κανουμε μεταγραφες και να βαλουμε τα πιτσιρικια τα 17χρονα να παιζουν βασικοι εχει τετοια αποψη για μενα;Τύπε οπαδοί σαν και εσένα τις ομάδας μας είναι άχρηστοι μόνο μπιρι μπιρι κατηγοριες το στήσιμο είναι στα τέσσερα ξαι πάντα εμείς είμαστε οι από πάνω κατάλαβες η θέλεις να στο κάνω πενηνταράκια
Πουστρακι φυτρωσε αρχιδια και μην χρησιμοποιεις αλλους για να μου απαντας....το ξερουμε οτι εισαι γεροντοκοτα βεβαια.Ρε συ ο άνθρωπος είναι ψυχάκιας.
Τι συζήτας νορμάλ μαζί του ?
Α ρ ρ ω σ τ ο ς.

Κανεις λαθος...ο Τσιμικας δανεικος στην Ολλανδια ηταν και γυρισε σε εμας αλλος παιχτης.Και γενικα Ολλανδια και Βελγιο ειναι πρωταθληματα που ειναι στη φιλοσοφια τους να βαζουν μικρους παιχτες και να τους αφηνουν χωρο και χρονο να αναδειχθουν....Για Ολλανδια εγω δεν εχω την ιδια εκτιμηση. Αυτοι κοιτανε κυριως τα δικα τους παιδιά.
Σε Ισπανια εστω στην δευτερη κατηγορία ή σε Ιταλια, και Πορτογαλια. Η Ισπανια την προτιμω περισσοτερο. Σε Ελλάδα ουτε να το συζητησω....
Εκει ειναι ρισκο που πρεπει να παρεις... Οταν ο Κουτσιδης θα βαλει αυτογκολ, οταν ο Κωστουλας θα χανει τα αχαστα, οταν ο Μπακουλαςθα τεωει ντριμπλες..... Δεν βλεπεις τι ακουγε ο Ρετσος μετα απο καθε ματς φετος?... Το παρηγορο ειναι οτι ο Μεντιλιμπαρ τους γραφει ολους στα αρχιδια του κι αν του κανει ο παικτης θα τον βαλει μεσα... Και ο Σιλαιδοπουλος που θα τον διαδεχτει τα πιστευει τα πιτσιρικια κ θα τα στηριξει.....Φαντάσου να παίρνανε και 1.5 εκ. Θα τους κρεμούσαν στον Πειραιά μετά από κάθε γκέλα.
Τύπε η βαρύνουσας σημασίας σου γνώμη για τον Ολυμπιακό και για εμένα θα με αναγκάσει να βάλω το χέρι μου στο σώβρακο και να μετακινήσω το παπαρι μου από δεξιά αριστερά Τύποι σαν και εσένα αν τους αφήσουν στο μοσχάτο δεν θα βρουν ποτέ τον δρόμο για το γήπεδοΟχι ρε τυπε μην μου το κανεις αυτο....ο μαλακας που ελεγε να μην κανουμε μεταγραφες και να βαλουμε τα πιτσιρικια τα 17χρονα να παιζουν βασικοι εχει τετοια αποψη για μενα;
Κατσε τυπε να στο κανω και εγω πενηνταρακια τι γνωμη εχω τοσο για σενα οσο και για την αποψη σου...
![]()
Πουστρακι φυτρωσε αρχιδια και μην χρησιμοποιεις αλλους για να μου απαντας....το ξερουμε οτι εισαι γεροντοκοτα βεβαια.![]()
Και ο Βρουσαι. Τεσπα. Ομαδες να βρεθουν...Κανεις λαθος...ο Τσιμικας δανεικος στην Ολλανδια ηταν και γυρισε σε εμας αλλος παιχτης.Και γενικα Ολλανδια και Βελγιο ειναι πρωταθληματα που ειναι στη φιλοσοφια τους να βαζουν μικρους παιχτες και να τους αφηνουν χωρο και χρονο να αναδειχθουν....
Οχι ρε τυπε μην μου το κανεις αυτο....ο μαλακας που ελεγε να μην κανουμε μεταγραφες και να βαλουμε τα πιτσιρικια τα 17χρονα να παιζουν βασικοι εχει τετοια αποψη για μενα;
Κατσε τυπε να στο κανω και εγω πενηνταρακια τι γνωμη εχω τοσο για σενα οσο και για την αποψη σου...
![]()
Πουστρακι φυτρωσε αρχιδια και μην χρησιμοποιεις αλλους για να μου απαντας....το ξερουμε οτι εισαι γεροντοκοτα βεβαια.![]()
Καλα βρες τυπε πρωτα το δρομο προς τη τηλεοραση να δεις κανενα παιχνιδι να ξεστραβωθεις και μετα μιλαμε και για το γηπεδο...ανοιξε και κανενα βιβλιο να μαθεις λιγο συνταξη.Τύπε η βαρύνουσας σημασίας σου γνώμη για τον Ολυμπιακό και για εμένα θα με αναγκάσει να βάλω το χέρι μου στο σώβρακο και να μετακινήσω το παπαρι μου από δεξιά αριστερά Τύποι σαν και εσένα αν τους αφήσουν στο μοσχάτο δεν θα βρουν ποτέ τον δρόμο για το γήπεδο
Το θεμα ειναι να εχεις προεδρο που τους πρωτους που θα γραψει στα αρχιδισ του να είναι η κερκιδα. Και μαλιστα να τους γράψει επιδεικτικά και με μεγάλα γραμματα. Ο Συλαιδοπουλος πετυχε γιατι δεν ειχε κσνεναν να του βαζει τις φωνες και να τον κυνηγαει, αν δνε κερδισεις σε γαμησα.Εκει ειναι ρισκο που πρεπει να παρεις... Οταν ο Κουτσιδης θα βαλει αυτογκολ, οταν ο Κωστουλας θα χανει τα αχαστα, οταν ο Μπακουλαςθα τεωει ντριμπλες..... Δεν βλεπεις τι ακουγε ο Ρετσος μετα απο καθε ματς φετος?... Το παρηγορο ειναι οτι ο Μεντιλιμπαρ τους γραφει ολους στα αρχιδια του κι αν του κανει ο παικτης θα τον βαλει μεσα... Και ο Σιλαιδοπουλος που θα τον διαδεχτει τα πιστευει τα πιτσιρικια κ θα τα στηριξει.....
Για την ωρα εχεις Τζολακη - Ρετσο - Ντοη - Αποστολοπουλο - Κωστουλα στην πρωτη ομαδα... Ανετα Κουτσιδης κ ενας απο τους Μπακουλα - Μουζακιτη παιζουν με τους μεγαλους... Συνολο 7...του χρονου αλλοι 3 - 4 και εχεις ελληνικο κορμο για χρονια.... Παιζει το σεναριο να κατεβασεις 11αδα με γηγενεις κ να τριβουμε τα ματια μας.....
Πουστρακι και κοταρα....εγινες ρεζιλι και των σκυλιων νουμερο τοτε με τη ψηφοφορια.Ακομα γελαμε.....Γελοίος είσαι.
Είσαι ο κωλος που θα κάνω προπόνηση να ανοίγω μέχρι να μάθω να ανοίγω την τηλεόραση και θα μάθεις να ζεις με αυτό από εδώ και πέρα έγινα αντιλιπτος η θες να σου το εξηγήσω ΚΑΤ ίδιαν συντακτικώς ;Καλα βρες τυπε πρωτα το δρομο προς τη τηλεοραση να δεις κανενα παιχνιδι να ξεστραβωθεις και μετα μιλαμε και για το γηπεδο...ανοιξε και κανενα βιβλιο να μαθεις λιγο συνταξη.
Εβαλα αυτο που εγραψες στο google translate και μου εβγαλε τη φωτογραφια σου....Είσαι ο κωλος που θα κάνω προπόνηση να ανοίγω μέχρι να μάθω να ανοίγω την τηλεόραση και θα μάθεις να ζεις με αυτό από εδώ και πέρα έγινα αντιλιπτως η θες να σου το εξηγήσω ΚΑΤ ίδιαν συντακτικώς ;
Αν επιθυμείς διακαώς μπορείς και να με δεις πάραυτα γιατί έχω ένα κακό πάω στα ραντεβούΕβαλα αυτο που εγραψες στο google translate και μου εβγαλε τη φωτογραφια σου....
![]()
Επιθυμω διακαως να βρεις το τηλεκοντρολ της τηλεορασης σου.....Αν επιθυμείς διακαώς μπορείς και να με δεις πάραυτα γιατί έχω ένα κακό πάω στα ραντεβού
Απο τους μικρους με κλειστα ματια στην ανδρικη ομαδα αυτη τη στιγμη παιζει μονο ο Κουτσιδης...με κλειστα ματια ομως.Πιο πισω ο Μπακουλας και ο Μουζακιτης.Κωστουλας και Παπακανελος ειναι μακραν
Ναι αλλά ο μαλακας Έλληνας οπαδός θέλει να ακούει για μεταγραφές και παιχταραδες και πολλά εκατομμύρια και και και.....Εκει ειναι ρισκο που πρεπει να παρεις... Οταν ο Κουτσιδης θα βαλει αυτογκολ, οταν ο Κωστουλας θα χανει τα αχαστα, οταν ο Μπακουλαςθα τεωει ντριμπλες..... Δεν βλεπεις τι ακουγε ο Ρετσος μετα απο καθε ματς φετος?... Το παρηγορο ειναι οτι ο Μεντιλιμπαρ τους γραφει ολους στα αρχιδια του κι αν του κανει ο παικτης θα τον βαλει μεσα... Και ο Σιλαιδοπουλος που θα τον διαδεχτει τα πιστευει τα πιτσιρικια κ θα τα στηριξει.....
Για την ωρα εχεις Τζολακη - Ρετσο - Ντοη - Αποστολοπουλο - Κωστουλα στην πρωτη ομαδα... Ανετα Κουτσιδης κ ενας απο τους Μπακουλα - Μουζακιτη παιζουν με τους μεγαλους... Συνολο 7...του χρονου αλλοι 3 - 4 και εχεις ελληνικο κορμο για χρονια.... Παιζει το σεναριο να κατεβασεις 11αδα με γηγενεις κ να τριβουμε τα ματια μας.....
Επιθυμώ διακαώς να κατεβάσεις το βρακάκι σου και να βάλω το παπαρι μου στην ροζουλι σου κωλοτρυπιδα θέλεις να μου πεις που σε βολεύει να γίνει αυτό ρομαντικά και όμορφα ;Επιθυμω διακαως να βρεις το τηλεκοντρολ της τηλεορασης σου.....