Serpiko1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2018
- Like
- 153
- Πόντοι
- 0
Γίναν καλές κινήσεις φέτος...Πάμε Πανιωναρα!!!
Δυστυχως υπηρχαν εντος των συνδεσμων μας, αυτο δεν αμφισβητειται.μιλάς με άνθρωπο που πήγε να χάσει την ζωή του από την ΝΟΠΟ, προφανώς και δεν υπήρχαν νεοναζί στον σύνδεσμο
Δυστυχως υπηρχαν εντος των συνδεσμων μας, αυτο δεν αμφισβητειται.
αδερφε παραδειγμα το εθεσατι να σου πω ρε φίλε , εγώ δεν είχα δει τίποτα σβάστιγκες , τώρα το θέμα είναι τι θεωρεί ο καθένας νεοναζί, συνήθως οι ακροαριστεροί λένε φασίστα και ναζί οποιοδήποτε δεν συμφωνεί με τις ιδεοληψίες τους
στον άλλο απάντησααδερφε παραδειγμα το εθεσα
Πω ρε φίλε ...Με έκανες και έψαξα. Τα έχω όλα μαζί με εισιτήρια από όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες μετέπειταΣε μια προσπάθεια να μη γίνει το νήμα του Ιστορικού νήμα πολιτικής αντιπαράθεσης ποστάρω το παρακάτω
Την εποχή που παίζαμε στο κυπελλούχων, έψαξα και βρήκα το πρόγραμμα από τον πρώτο αγώνα που δώσαμε στην Ν Σμύρνη με την Χακα
![]()
Πω ρε φίλε ...Με έκανες και έψαξα. Τα έχω όλα μαζί με εισιτήρια από όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες μετέπειτα
www.eurohoops.net
Mεγαλη μορφή ο Ουίγκινς...καλό του ταξίδι...καλό ταξίδι
![]()
“Έφυγε” ο Μίτσελ Ουίγκινς
Το μπάσκετ θρηνεί το χαμό του Μίτσελ Ουίγκινς σε ηλικία 65 ετών.www.eurohoops.net

Πάλι κλαίει πριν κάτι μήνες κελαηδουσε με το να λέει κάνει μείον δύο κρυώνω και κάτι τέτοια τώρα το ρίξαμε απο τα ψηλά τον χτύπησε ξαφνικά η ζέστη στην κεφαλα και πετάει μαλακίες επειδή είναι μπουμπούνας .Δες με το Κεμάλ τι λίθο πέταξε.Αστον είναι βλάκας κυριολεκτικά.
Δες με το Κεμάλ τι λίθο πέταξε.Αστον είναι βλάκας κυριολεκτικά.
Δεν το είπε από κακία πάνω στην βλακεία του το είπε ήθελε να δώσει έμφαση στον λόγο του πετώντας την πατάτα .Τώρα Σάββατο 3 με Μάρκο παιχνίδι φωτιά.Μπασκετ Μάρτιο με Περιστέρι μακάρι να το πάρουμε .Ναι ρε συ τι στόκος...
τι ήταν αυτό που πέταξε...
![]()
Ας τελειώνει το αστείο με τον Γεωργούντζο - Συνέκρινε την καταστροφή της Σμύρνης με την υποδοχή των οπαδών του Πανιωνίου - Παρασκήνιο - Athletic Σπορ FM 104,2
Για ακόμα μια φορά, ένας άνθρωπος που έχει ξεπεράσει προ πολλού τον ρόλο του δημοσιογράφου προκάλεσε με τα λεγόμενα του και μάλιστα σε ένα άκρως ευαίσθητο θέμα με την Μικρασιατική καταστροφή.www.athletic.gr