Bbwlover99
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2024
- Like
- 419
- Πόντοι
- 21
Φίλε σόρυ αλλά έχεις λάθος όνομα.Λοιπόν μαρεσουν οι μπαμπατσικες μερικές είναι ωραίες εδώ θα είναι ένα θρεντ με κοπέλες με περιττά κιλά.Εδω στέλνω μια κοπέλα μπαμπατσικη του γούστου μου.
Θα το αλλάξω σωστόςΦίλε σόρυ αλλά έχεις λάθος όνομα.
Αυτή δεν είναι bbw είναι απλά μια χυμώδης γυναίκα.
BBW είναι 200 κιλά υπερτόφαλοι.
Κοίτα εδώ μια σέξυ παχουλήΦίλε σόρυ αλλά έχεις λάθος όνομα.
Αυτή δεν είναι bbw είναι απλά μια χυμώδης γυναίκα.
BBW είναι 200 κιλά υπερτόφαλοι.
Γυναίκες αληθινές.Κοίτα εδώ μια σέξυ παχουλή
Σαρεσουν και σένα οι λίγο παραπάνω ΕΕ?συμφωνώ μαζί σου σε αυτόΓυναίκες αληθινές.
Να ρίξεις ένα πούτσο και να φας παρέα και ένα ταψί παστίτσιο.![]()
Κοίτα εδώ βυζάρες η καυλιάραΣαρεσουν και σένα οι λίγο παραπάνω ΕΕ?συμφωνώ μαζί σου σε αυτό
χύνω με υπερμπαμπάτσικες σεξουλιάρες, υπερχύνωΛοιπόν μαρεσουν οι μπαμπατσικες μερικές είναι ωραίες εδώ θα είναι ένα θρεντ με κοπέλες με περιττά κιλά.Εδω στέλνω μια κοπέλα μπαμπατσικη του γούστου μου.
Εδώ έμπαινες ?Γυναίκες αληθινές.
Να ρίξεις ένα πούτσο και να φας παρέα και ένα ταψί παστίτσιο.![]()
Τιποτα δε τον ξέρω καν τον τύπο που λεςΤύπε, το γνήσιο bbw lover, τι τον έχεις ;;;
Αυτόν με την Κατερινάρα και τον ταρίφα;;;
Κοιτα εδώ κωλαρα για ξέσκισμα καύλα χοντρούλαΣυμφωνώ μαζί σου αυτές ειναι όλα τα λεφτά...
Έχω πάει με λίγο παχουλές ιερόδουλες όχι πολλές και πίστεψέ με μου κάναν γαμάτο κρεβάτι πχ η Τάνια βέργας 3,η Μιχαέλα Φώκαιας 17(η Μιχαέλα τώρα πήρε λίγα κιλά παλιά ήταν κανονική αλλά και πάλι είναι σούπερ καύλα την παω με τα χίλια),η λούνα Λιοσίων 73Α,Σάρα Φυλης 84-86 καθαρά και οι 3 κοπελες με παραπάνω κιλά άλλες λιγότερα άλλες περισσότερα αλλά ειλικρινά ότι πιο καύλα όλες.Συμφωνώ μαζί σου αυτές ειναι όλα τα λεφτά...
Κοιτα εδώ κωλαρα για ξέσκισμα καύλα χοντρούλα
Φίλε τι να σου πω εμένα μαρεσουν οι χοντρές και έχω πάει με χοντρές ιερόδουλες και πέρασα τέλεια αντίθετα με λεπτές πάντα ξενερα η φάσητρελαινομαι οταν βλεπω τετοιες μουναρες στο δρομο
Κοίτα εδώ βυζάρες εγώ απορώ γιατί ένας άντρας να πάει με λεπτή ή μια γυναίκα να πάει με λεπτό το σέξυ είναι το να είσαι κανονικός ή με παραπάνω κιλά τέλος.τρελαινομαι οταν βλεπω τετοιες μουναρες στο δρομο
Φίλε τι να σου πω εμένα μαρεσουν οι χοντρές και έχω πάει με χοντρές ιερόδουλες και πέρασα τέλεια αντίθετα με λεπτές πάντα ξενερα η φάση
Απλά ότι καλύτερο έμπαινα χωρίς δεύτερη σκέψη ειλικρινά.Υπαρχουν χοντρούλες με τύποδες εδω..... νεα χοντρουλα
![]()
Έχω πάει με λίγο παχουλές ιερόδουλες όχι πολλές και πίστεψέ με μου κάναν γαμάτο κρεβάτι
Κοίτα εδώ καυλιαρα που στέλνω αυτές εδώ είναι πολύ παχουλές μπρο είπαμε 10-20 κιλά πάνω όχι 50 κιλά πάνω από το ύψος.335lbs (152 κιλα) το μωρο...........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()