Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Η Λία ήταν για περιορισμένο διάστημα αθήνα τύπου τουρ. Φαντάζομαι ότι αν υπάρχει νέα συνεργασία με άλλη σκλάβα, αφέντρα, τρανς κτλ θα μας ενημερώσει. Επειδή και εγώ θα κατέβω αθήνα την άλλη βδομάδα αυτήν την ενημέρωση είχα.Πότε θα μάθουμε περισσότερα για την Λία και τι δέχεται;
Καλημέρα από Κρήτη…. Κάτι για Κρήτη;;Καλημέρα πλάσματα μου ..
Νομίζω πως πλάσματα ονομάζονται οι υποτακτικοί της Κυρίας, τους οποίους εκτός από την υποταγή τους περιθάλπει και με σεβασμό και αγάπη.... Η Κυρία είναι η Αφέντρα των πλασμάτων της....Καλημερα υπερπλασμα...
Παιζει καθολου Κρητη μεχρι μεσα Σεμπτεμβρη?Καλημέρα από Κρήτη…. Κάτι για Κρήτη;;
Εγκεφαλικά και σωματικά πάντα έτσι μπροστά ΣαςΚαλημέρα και καλή εβδομάδα πλάσματα μου...
![]()
Καλα πανε παρε κανα καλοριφερ για το χειμωνα οταν ερθει η ισιδα εκει πανω γιατι σε βλεπω με καμια φωτο της και το ερ κοντισιον να μουσκευεις. Προσεχε μην παθεις καμια ψυξη χαμηλαΜούσκεμα σπό τη ζέστη... Μέχρι τώρα... Τόσο "υγρή" και "μούσκεμα" μόνο η Κυρία με έχει κάνει να νιώσω....![]()
Αν και δεν νομίζω ότι έχουμε τόσο θάρρος για να κάνουμε τέτοιου είδους σχόλια.... Εσύ το έχεις φετίχ με το πόσο καυλώνουν οι άλλοι περιμένοντας την Αφέντρα τους?Καλα πανε παρε κανα καλοριφερ για το χειμωνα οταν ερθει η ισιδα εκει πανω γιατι σε βλεπω με καμια φωτο της και το ερ κοντισιον να μουσκευεις. Προσεχε μην παθεις καμια ψυξη χαμηλα
Το ποσο καυλωνεις και το ποσο πολυ σε εχει σκισει η ισιδα μονος σου τα λες. Αλλα και ποσος με ενδιαφερει να σου ΠΩ την αληθεια. Κανω μια πλακα. Αν τη θεωρεις κακογουστη παω πασο και μαζευομαι. Απλα ειναι χαλαρη η φαση στο νημα και οι περισσοτεροι εμμεσα ή αμεσα εχουμε περιγραψει σκηνες απο τιε εμπειριες μας απο ρσ σεσσιον μας. Για αυτο και εχει και φαση το ολο σκηνικο και γουσταρουμε και απελευθερωνομαστε στο νημα της. Αν ενοχληθηκες σοριΑν και δεν νομίζω ότι έχουμε τόσο θάρρος για να κάνουμε τέτοιου είδους σχόλια.... Εσύ το έχεις φετίχ με το πόσο καυλώνουν οι άλλοι περιμένοντας την Αφέντρα τους?
Challenge accepted it. Καλη σου μερα ολα καλαΕπειδη δεν φαινεσαι κακοπροαίρετος από τη συμμετοχή σου και σε αυτό το θρεντ και σε άλλα νήματα, οκ θα δεχτώ το χαβαλέ σου. Ίσως ήμουν και εγώ λίγο υπερβολικός πω. Αλλά να ξες έχουμε πλέον μπιφ!