Domina Isida Karra
Mistress
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8.278
Ισχύει...Ανάβυσσος η ψυχή της Κυρίας... Έχουμε και στην Χαλκιδική παραλίες, που σαν της Χαλκιδικής δεν έχει...
Αύγουστο θα βρίσκομαι εκεί σε άλλο πάρτι... Χοχοχο
Ισχύει...Ανάβυσσος η ψυχή της Κυρίας... Έχουμε και στην Χαλκιδική παραλίες, που σαν της Χαλκιδικής δεν έχει...
Όντως;Ισχύει...
Αύγουστο θα βρίσκομαι εκεί σε άλλο πάρτι... Χοχοχο
Αυτό μπορεί να έγινε με άλλον, όχι μ'εμένα, κακώς μπήκα στη διαδικασία κι έστειλα εδώ, καλή συνέχεια, α και αγαπημένη Ισιδα όταν λέμε σε έστεισα στα ραντεβού, απλά δε σε πήρα να έρθεις, όχι σε πήρα ήρθες κι είχα φύγει κι ήταν Πρίαμος 507Ψέμα μέγα... Η για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Η μισή αλήθεια.
Τότε που είχε φύγει η υποτακτική ήταν βράδυ μετά τις 10 γιατί είχαμε άλλο σεσσιον πρίν.... και σου είπα αν θες να έρθω μόνη μου χωρίς να σου πάρω λεφτά επειδή έκανε μαλακια η σκλάβα και μου είπες όχι.... Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν κάποια με στήσει ενώ δεν φταίω τρέχω να καλύψω δωρεάν το λάθος. Επίσης δεν ήταν Πρίαμος ήταν Μπιλ.
Αγαπημένο μου πλάσμα σίγουρα δεν ήταν με άλλον. Ένα σεσσιον με είχε στήσει μια σκλάβα. Ποτέ δεν έγινε άλλη φορά. Τότε 2σεσσιον της είχα βγάλει στο ένα με έστησε κ δεν υπήρχε συνέχεια...Αυτό μπορεί να έγινε με άλλον, όχι μ'εμένα, κακώς μπήκα στη διαδικασία κι έστειλα εδώ, καλή συνέχεια, α και αγαπημένη Ισιδα όταν λέμε σε έστεισα στα ραντεβού, απλά δε σε πήρα να έρθεις, όχι σε πήρα ήρθες κι είχα φύγει κι ήταν Πρίαμος 507
Κατσε γιατι δν ειναι προσφατο ?? τι ειναι 3 χρονια ... τοτε ειχαμε και κοβιντ ...Καλημέρα. Για να ξέρουμε τί λεμε.... Άλλο το στήσιμο άλλο το δεν σε πήρα να ερθεις.
Επίσης μου φαίνεται πολύ περίεργο να έρχεσαι μετά από 2-3 χρόνια από το πουθενά να μου θυμίσεις ότι πρίν 3χρονια με έστησες 2φορες γιατί το ξενοδοχείο δεν σου έκανε αλλά μετά θυμάσαι ότι σε έστησα εγώ με την σκλάβα...
Κατάλαβα να λες....Κατσε γιατι δν ειναι προσφατο ?? τι ειναι 3 χρονια ... τοτε ειχαμε και κοβιντ ...
Καλο σαββατοκυριακο σε ολους...

Οκτώβριο θα είμαι κοντά σας...
Στο πρώτο ραντεβού με την κυρία πριν 1 χρόνο περίπου είχαμε κανονίσει στο ξενοδοχείο exis που μια χαρά είναιΑυτό μπορεί να έγινε με άλλον, όχι μ'εμένα, κακώς μπήκα στη διαδικασία κι έστειλα εδώ, καλή συνέχεια, α και αγαπημένη Ισιδα όταν λέμε σε έστεισα στα ραντεβού, απλά δε σε πήρα να έρθεις, όχι σε πήρα ήρθες κι είχα φύγει κι ήταν Πρίαμος 507
Aν θεωρείς το EXIS μια χαρά, σταματάμε τη κουβέντα, έχετε όλοι δίκιο, θα βάλω ταμπέλα "είμαι teddy boy" θα κουρευτώ γουλί και θα σας αφήσω να με περιφέρετε στην Αθήνα για παραδειγματισμό...Στο πρώτο ραντεβού με την κυρία πριν 1 χρόνο περίπου είχαμε κανονίσει στο ξενοδοχείο exis που μια χαρά είναι
Πάω ανεβαίνω την παιρνω τηλεφωνο και είχε συμβεί κάτι πολύ σοβαρό το οποίο μου το εξήγησε και δεν μπορούσε να έρθει
Δύο πράγματα έκανε
Πρώτον μου είπε να πάω στην ρεσεψιόν να μιλήσει για να μην με χρεώσει το δωμάτιο
Και 2ον όταν θα βρεθούμε θα ήταν δωρεάν.
Αυτό θα πει επαγγελματισμός
Αυτό θα είναι ωραίο σενάριο πάντως...Aν θεωρείς το EXIS μια χαρά, σταματάμε τη κουβέντα, έχετε όλοι δίκιο, θα βάλω ταμπέλα "είμαι teddy boy" θα κουρευτώ γουλί και θα σας αφήσω να με περιφέρετε στην Αθήνα για παραδειγματισμό...
Γαμάτο είναι το exisAν θεωρείς το EXIS μια χαρά, σταματάμε τη κουβέντα, έχετε όλοι δίκιο, θα βάλω ταμπέλα "είμαι teddy boy" θα κουρευτώ γουλί και θα σας αφήσω να με περιφέρετε στην Αθήνα για παραδειγματισμό...
Να της τα ρίχνεις στα βυζιά και αυτή να τα χαϊδεύει.Η κατάποση.
Αν βρεις καμία φερτη να της τα ρίξουμε μαζί...Να της τα ρίχνεις στα βυζιά και αυτή να τα χαϊδεύει.
Αρκετές το κάνουν να ξέρεις, αλλά δεν είναι του χώρου. Αλλά +1 για την όρεξη!Αν βρεις καμία φερτη να της τα ρίξουμε μαζί...
Το θέμα είναι ότι για το ύψος της το λέει και η ίδια, δεν έχει τέτοια κόμπλεξ. Ο σοφός λαός όμως λέει "μη δεις ψηλό και φοβηθείς, κοντό και ξεθαρέψεις".Τύποι, κάποιος μου είπε ότι η "αφέντρα" Ίσιδα έχει το μπόι του Νίκου Ρίζου.
Ισχύει;