xiachilles96
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2023
- Like
- 407
- Πόντοι
- 21
Μαρινάκη γλυκό.
nai eiχαμε βιντεοκονφερανς.Στο ειπε,
1% πιθανότητες. Και ελεύθερο να τον αφήσουν πρέπει να περάσουν 48 ώρες για να τον κλείσεις.![]()
Sportando: "Κοντά στον Ολυμπιακό ο Βεζένκοβ"
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportando, ο Σάσα Βεζένκοβ είναι κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό.www.sport24.gr
Σε 2 χρόνια θα έρθει σε σας.ΣΑΣΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ.
Μάλλον θα παίξει εκεί....Σασα μεχρι Δεκεμβρη θα ναι πίσω. Δε θα παίζει πάλι , θα ναι σε μια αθλια ομαδα με μονο στόχο το tanking και την τελευταια θεση στην Ανατολη, θα του χει πρήξει και τ'αρχίδια η Νικολ (αφου του τα χει ρουφηξει πρώτα για να γκαστρωθει) , θα χει δαγκώσει το καυλί του απ το κρυο και το χιόνι του Τοροντο (καμία σχέση με Καλιφορνια που ηταν) , θα του χει λειψει και η μανουλιτσα....
....εγω λεω να αφησουμε χωρο στο μπατζετ και στο σχεδιασμο.
Όταν λες πιο λίγα πως το εννοείς; Γιατί αν του δώσουν οι δικοί μας 2,5 πχ και ο δικός σας 3,5 δεν τα λες και λίγα.... Είναι τρία μύρια περισσότερα για τρία χρόνια συνολικά....Μάλλον θα παίξει εκεί....
Δες το ρόστερ....Τον θέλουν...
Αν μπορεί είναι άλλο θέμα.
Αν γυρίσει,έρχεται σε σας και με πιο λίγα...
Σασα μεχρι Δεκεμβρη θα ναι πίσω. Δε θα παίζει πάλι , θα ναι σε μια αθλια ομαδα με μονο στόχο το tanking και την τελευταια θεση στην Ανατολη, θα του χει πρήξει και τ'αρχίδια η Νικολ (αφου του τα χει ρουφηξει πρώτα για να γκαστρωθει) , θα χει δαγκώσει το καυλί του απ το κρυο και το χιόνι του Τοροντο (καμία σχέση με Καλιφορνια που ηταν) , θα του χει λειψει και η μανουλιτσα....
Μάλλον θα παίξει εκεί....
Δες το ρόστερ....Τον θέλουν...
Αν μπορεί είναι άλλο θέμα.
Αν γυρίσει,έρχεται σε σας και με πιο λίγα...
Όσα δώσει ο δικός μας θα δώσουν και οι Αφοί.Όταν λες πιο λίγα πως το εννοείς; Γιατί αν του δώσουν οι δικοί μας 2,5 πχ και ο δικός σας 3,5 δεν τα λες και λίγα.... Είναι τρία μύρια περισσότερα για τρία χρόνια συνολικά....
Ετσι γίνεται στο ΝΒΑ...Χτιζουν ενα project , φτανουν οπου μπορουν και μετα το διαλυουν και ξανα απ την αρχη...Εν τω μεταξύ,αυτοί δεν είχαν πάρει πρωτάθλημα πριν μερικά χρόνια;Τόσο πολύ ξέπεσαν;
Δεν είναι άλλο θέμα. Αυτό είναι το θέμα , οτι δε μπορεί. Κι εγώ με τη γυναίκα και την γκόμενα όσο μπορώ ζμπρώχνω. Τσουκου τσούκου , κάτι γίνεται. Αλλά για πορνοσταρ δεν κάνω.... Οσο νωριτερα το συνειδητοποιησει τοσο το καλύτερο , γιατι αμα κατσει αλλον ενα χρονο μετα θα εχει τελειωσει μπασκετικα.
Ναι,γαμησέ τα.Εν τω μεταξύ,αυτοί δεν είχαν πάρει πρωτάθλημα πριν μερικά χρόνια;Τόσο πολύ ξέπεσαν;
Έχεις καλύτερη λύση με Ελληνικό διαβατήριο και να δώσεις λιγότερα ώστε να γλυτώσεις και την υπεραξία;Όσα δώσει ο δικός μας θα δώσουν και οι Αφοί.
Αν δώσει 3.5 θα δώσουν μέχρι εκεί.
Παραπάνω όχι,αλλά εκεί είναι και το ταβάνι....
Δεν αξίζει τόσα για μένα.
Παικταράς ειναι φυσικά...Έχεις καλύτερη λύση με Ελληνικό διαβατήριο και να δώσεις λιγότερα ώστε να γλυτώσεις και την υπεραξία;
Νομίζω ότι θα το ρισκάρει για αλλη μια χρονιά.
Γνώμη μου.
Θα μας πάρει και το γήπεδο είπε μαζί με την ομάδα.Παικταράς ειναι φυσικά...
Έτσι όπως παίζει όμως ο Τούρκος θα μπερδευτούμε....
Θα πρέπει να αλλάξει εντελώς φιλοσοφία...
Και δεν ξέρω πόσο καλο θα είναι αυτό...
Είναι καπρίτσιο του προέδρου για να την σπάσει στους γουρλομάτηδες....
![]()