GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 101
- Like
- 12.562
- Πόντοι
- 25.165
Βαλε κιαλλες φωτος σου σε δικο σου νημα. Θα προσελκυσεις πελατες ετσι
Μπορεί να έμοιαζε με σπουργιτάκι...Γιατί πιάνεις την πούτσα σαν να ναι σπουργιτακι?????
Πάντα επίκαιρος!ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ
Ονομάζομαι Μαίρη και είμαι Ανεξάρτητη Ελληνίδα με γυμνασμένο κορμί. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6986177417.kanesex.com
Ψάχνατε την Mary G.
Έβαλε αγγελία η κοπέλα και έχει και φωτογραφίες.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ
Ονομάζομαι Μαίρη και είμαι Ανεξάρτητη Ελληνίδα με γυμνασμένο κορμί. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6986177417.kanesex.com
Ψάχνατε την Mary G.
Τι βυζιά είναι αυτά!!
τελικα αληθεια ελεγε για τα γυμναστηρια κλπΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ
Ψάχνατε την Mary G.
Από 25 και πάνω λέει η θεία μην τυχόν σκάσει στο ραντεβού κανας ανηψιος ή χειρότερα γιος ...........Και ανατολικά και θεία; Ουατ ιζ δε κατς;
6989867648
ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΕΞΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛ. ΣΤΟ 6989867648.kanesex.com
Είναι τα παλαιάς κοπής που έβαζαν και πορνοστάρ και φαίνονται αλλά και τα αισθάνεσαι πολύ ψεύτικα.Αντιθέτως υπάρχουν σιλικονάτα που είναι μαλακά στην αφή και καλαίσθητα στη όψη.Εύκολα τα περνάς για φυσικά.Παράδειγμα είναι η Αγγλίδα Mary Hottie που πριν από μήνες ήρθε ξανά με το όνομα Pipa.πολύ κακή δουλειά, σαν ξένο σώμα φαίνονται πάνω της... υπερβολικά πολύ φουσκωμένο!
Γυμναστήριο ειναι ή απλα χρειάζεται μερικά βρώμικα να αποκτήσει λίγο ξυγκιτελικα αληθεια ελεγε για τα γυμναστηρια κλπ
Για τα δικά μου γούστα φαίνεται πολύ γυμνασμένη.Περί ορέξεως όμως.Κάθε σωματότυπος έχει τους fan του.Πάντως δεν φαίνεται υπερβολικά γυμνασμένη σαν τη Μυρτώ που είχε έρθει από την Αθήνα.Και πρέπει να είναι και πολύ νεότερη.Γυμναστήριο ειναι ή απλα χρειάζεται μερικά βρώμικα να αποκτήσει λίγο ξυγκι
Είναι και πολύ άσπρη ...αυτό δεν είναι κακό αλλά με όλα τα αλλα μαζί το λιποσαρκο σώμα και τα δυσανάλογα μεγάλα βυζιά την κάνει πολύ ιδιαίτερηΓια τα δικά μου γούστα φαίνεται πολύ γυμνασμένη.Περί ορέξεως όμως.Κάθε σωματότυπος έχει τους fan του.Πάντως δεν φαίνεται υπερβολικά γυμνασμένη σαν τη Μυρτώ που είχε έρθει από την Αθήνα.Και πρέπει να είναι και πολύ νεότερη.
μπα πετρα ειναι μεχρι και φλεβες πεταξε στους καρπους...εχει και πλαστικα πανω της οσο ενα hyundai...Γυμναστήριο ειναι ή απλα χρειάζεται μερικά βρώμικα να αποκτήσει λίγο ξυγκι
Τα βυζια ειναι δυσαναλογα του σωματοτυπου της πραγμα που φαινεται ασχημο. Ουτε εμενα μου αρεσει το τοσο γυμνασμενο σωμα, παρολ' αυτα θα εκανα μια δοκιμη αν οι τιμες της δεν ηταν τοσο εξωφρενικες.Για τα δικά μου γούστα φαίνεται πολύ γυμνασμένη.Περί ορέξεως όμως.Κάθε σωματότυπος έχει τους fan του.Πάντως δεν φαίνεται υπερβολικά γυμνασμένη σαν τη Μυρτώ που είχε έρθει από την Αθήνα.Και πρέπει να είναι και πολύ νεότερη.
και τα χειλια αχνοφαινονται τουμπανιασμενα ως εκει που δεν παειΤα βυζια ειναι δυσαναλογα του σωματοτυπου της πραγμα που φαινεται ασχημο. Ουτε εμενα μου αρεσει το τοσο γυμνασμενο σωμα, παρολ' αυτα θα εκανα μια δοκιμη αν οι τιμες της δεν ηταν τοσο εξωφρενικες.
Μοιαζει σαν τις κουκλες που πουλανε σε σεξ Shop στο ροττερνταμ .Περιτο να πω απο σεξουαλικοτητα ΜΗΔΕΝ .Τι βυζιά είναι αυτά!!
Αυτό που ξέρω είναι ότι τα λεφτά που ζητά είναι πολλά. Τώρα για το σώμα και αυτό που βλέπω γενικά δεν νομίζω να την συναντήσω ακόμη και το πάει στα 100τελικα αληθεια ελεγε για τα γυμναστηρια κλπ