Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 29.807
- Πόντοι
- 6.256
Κρίμα ήταν πολύ καλός...
Και γαμώ τις άμυνες παίζουμε
Είναι και κωλόφαρδοι οι Ισπανοί,50π στο ημίχρονο![]()
Έχουν 20 ριμπάουντ και εμείς μόλις 10
Ούτε αρχή,ούτε τέλος απόψεμαλακια αμυνα.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
απο προβληματα στην επιθεση...
4-1 σημερα....Στο Λονδίνο κατάληψη βάλε κανένα βιντεάκι
δεν ειμαστε τοσο χαλια αλλα ηρθε η ωρα να πουμε οτι εχουμε καποια θεματα...Ούτε αρχή,ούτε τέλος απόψε
Αυτό το πράγμα που βλέπουμε δεν είναι ομάδα
Δεν ξέρω καν τι είναι
σκορδοπουστα φτου φτου φτουΞεροχυνω με Μπαρστοκα που δεν παιρνει ταιμ αουτ οταν οι αλλοι εχουν κανει 200-0 σερι....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
4-1 σημερα....
Γαμαμε τυπε τι να λεμε....φαγαμε σερι στο πρωτο ημιχρονο 31-6 απο μια απο τις χειροτερες ομαδες της Ευρωλιγκας φετος μεσα στην εδρα μας!!!δεν ειμαστε τοσο χαλια αλλα ηρθε η ωρα να πουμε οτι εχουμε καποια θεματα...
αν γινοταν αυτο περσυ θα λεγεμε οτι ολα καλα...μετα την περσθνη πορεια δυστυχως οι απαιτησεις ανεβηκαν
3-0 λέω εγώ4-1 σημερα....
Εμενα παλι μου φαινεται οτι σιγα σιγα πρεπει να ψαχνουμε για προπονητη.....Μου φαίνεται πως ο Θωμάς έκανε το 4ο από τωρα για να πάρει ανάσες
Τα τρώμε από παντού αδερφέδεν ειμαστε τοσο χαλια αλλα ηρθε η ωρα να πουμε οτι εχουμε καποια θεματα...
αν γινοταν αυτο περσυ θα λεγεμε οτι ολα καλα...μετα την περσθνη πορεια δυστυχως οι απαιτησεις ανεβηκαν
0-1 στο πρωτο ημιχρονο και μετα θα φαμε 4 γκολ απο πλαγιες επαναφορες μετα απο αλλαγες παιχτων....3-0 λέω εγώ
Ακούω ονόματαΕμενα παλι μου φαινεται οτι σιγα σιγα πρεπει να ψαχνουμε για προπονητη.....
Φετος κανενας....απο του χρονου βλεπουμε.Ακούω ονόματα
Τι να τους κανουμε τους παιχτες ρε φιλε;Εχεις εναν προπονητη που βλεπει την ομαδα του να τρωει σερι 31-6 και αντι να παρει ταιμ αουτ καθεται και χτυπιεται σαν αυτιστικος....τι να συζητησεις μετα;Αν μπορέσει ο Κάναν και το γυρίσει,χαλάλι του
Αλλά αν δεν πάρουμε παίκτες,θα έχουμε περισσότερα προβλήματα