baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.503
- Πόντοι
- 6.035
ο παπασταθοπουλος δεν πρεπει να παιξει αλλο τελος.ισχυει φιλε-μπαρε
ο παπασταθοπουλος δεν πρεπει να παιξει αλλο τελος.ισχυει φιλε-μπαρε
και κακος παιχτης πλεον και μουνοπανο απο χαρακτηρα απο οτι ακουγεταιο παπασταθοπουλος δεν πρεπει να παιξει αλλο τελος.
ειναι αληθεια ειμαι χαλαρος τωρα αλλα σε εγρηγορση..περιμενω τροφιμο ΨΝΑ Ραο για αναλυση να γελασωχαλάρωσε ο ρυθμός του φίλου αθηναίου![]()
Τι να πει? Με μισό πρώτο γκολ πάρτο-βάλτο δώρο και γενικά τα πρώτα 35 λεπτά έτσι όπως ήταν, η ανάλυση είναι εύκολη. Ανέβηκαν λίγο στο τέλος.ειναι αληθεια ειμαι χαλαρος τωρα αλλα σε εγρηγορση..περιμενω τροφιμο ΨΝΑ Ραο για αναλυση να γελασω
Ραο ειναι αυτος εχει αστειρευτη μαλακυνση μεσα τουΤι να πει? Με μισό πρώτο γκολ πάρτο-βάλτο δώρο και γενικά τα πρώτα 35 λεπτά έτσι όπως ήταν, η ανάλυση είναι εύκολη. Ανέβηκαν λίγο στο τέλος.
Για το 2ο μέχρι τώρα... εγώ πάντως είμαι συνέχεια στο τάμπλετ και χαζεύω![]()
Τακη οταν δεν παει καλα το μαγαζι την πληρωνουν οι υπαλληλοι πρωτα.....καλο ειναι να ψαχνεις για νεα δουλεια σιγα σιγα.φυγε απο δω μεσα ρε βαζελογαυρε!!!
τουλαχιστον ο αρχηγος σας ο χελ δεν γραφει να μας σπασει τα αρχιδια, γιατι τωρα ειναι στο πεταλο της θυρας 13....
![]()
δεν τελειωσε ακομα το ματς...γιατι εφυγες απο το πεταλο?Τακη οταν δεν παει καλα το μαγαζι την πληρωνουν οι υπαλληλοι πρωτα.....καλο ειναι να ψαχνεις για νεα δουλεια σιγα σιγα.![]()
Εμφανίστηκε... δίπλα...Ραο ειναι αυτος εχει αστειρευτη μαλακυνση μεσα του![]()
τον καλωσορισαΕμφανίστηκε... δίπλα...![]()
Εσυ γιατι εβγαλες τη γλωσσα απο το κωλαντερο του Χοντρου και γραφεις εδω μεσα;δεν τελειωσε ακομα το ματς...γιατι εφυγες απο το πεταλο?
![]()
τον βαγγελα.....αλλα οχι τωρα....του χρονου, αν δεν σοβαρευτει..Άντε να δούμε τώρα ποιον θα βρει η θύρα 7 να του πει τράβα σπίτι σου αλλιώς θα σε στείλουμε εμείς.
Το εσιαξα.τον βαγγελα.....αλλα οχι τωρα....του χρονου, αν δεν σοβαρευτει.. να πάρει την ΕΠΟ να κάνει κουμάντο.
Και ποιος να έρθει?τον βαγγελα.....αλλα οχι τωρα....του χρονου, αν δεν σοβαρευτει..
ενταξει τωρα εσυ το παρατραβηξες,ο γκουσγκουνης εκανε λαθος διαχειριση οκ δεν ειναι προπονητης για τον ολυμπιακο οποτε δικαιολογηται,τα ταγαρια στην αμυνα μας εχουν γαμησει ακομα και οταν ειμαστε χωμα τα μουνοπανα μας πισω τα γαμανε ολα.Άντε να δούμε τώρα ποιον θα βρει η θύρα 7 να του πει τράβα σπίτι σου αλλιώς θα σε στείλουμε εμείς.