Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 51.187
- Πόντοι
- 16.411
ε ναι ρε δεν το ειδα καν,το μπεναλτυ που πηρε ο βαζελος ειναι το ιδιο που αρνηθηκαν σε μας στον μακαμπου.![]()
ε ναι ρε δεν το ειδα καν,το μπεναλτυ που πηρε ο βαζελος ειναι το ιδιο που αρνηθηκαν σε μας στον μακαμπου.![]()
Όχι ρε μάγκα, μου την είπε για τα οιστρογόνα ..Θα κάτσεις εδώ δεν πας πουθενά θα μας λες για υαλορουνικα λιπ γκλος μασκαρες αι λαινερ φαίνεσαι τίγκα στο οιστρογονο
Κοριτσάρα μου εσύ μολωγας χωρίς ξύλο θα κάνεις ένα σαλοναρισμα εδώ μέσα με τα ψηλοτάκουνα σου μούρλια όλο ναζι θα είσαι αλλά και μεις δεν θα σε αφήσουμε έτσιΌχι ρε μάγκα, μου την είπε για τα οιστρογόνα ..
Ρε 10 φορές και κουτσοτράβελος, παρά εγκεφαλικά νεκρός σαν και σένα
Αποσυνδέστε τον κάποιος από τη μηχανική υποστήριξη επιτέλους...
Τόσοι παλιοί και άρα φίλοι του είσαστε εδώ μέσα ...
χαχαααχα ... έχεις γέλιο πάντως ρε φιλαράκι ... χωρίς ειρωνεία τώραΚοριτσάρα μου εσύ μολωγας χωρίς ξύλο θα κάνεις ένα σαλοναρισμα εδώ μέσα με τα ψηλοτάκουνα σου μούρλια όλο ναζι θα είσαι αλλά και μεις δεν θα σε αφήσουμε έτσι
Εδω θα κάτσεις δεν πας πουθενά απ το κλουβί θα βγεις όταν σου ανοίξω εγώχαχαααχα ... έχεις γέλιο πάντως ρε φιλαράκι ... χωρίς ειρωνεία τώρα
Δικά μου και τα ψιλοτάκουνα, και το σαλονάρισμα δικό μου
Έλα καλή συνέχεια να χουμε, μικρή η ζωή για μπινελίκια
Στο χω κλείσει εγώ το δικό σου .... το μέτρημα έχεις χάσει ξαδερφούλα
πρωταθλημα ο Ολυμπιακος θα επαιρνε και με εμενα προπονητη.Μονο που βλεπουν την ερυθρολευκη ριγωτη οι αλλοθρησκοι,κλανουν μεντες.εστω και χωρις προεδρο, η ομαδα το παλευει...
ο κοσμος μαζι με τον μιτσελ, τον μπακαμπου, τον κανος, τον ντοι, το παλτο το ρεαμπτσουκ, τον εμβιλα, τον κινεζο...
πρωταθλημα δεν θα παρουμε, αλλα τουλαχιστον να βρουμε το dna μας...ισως αν μας δει, να το θυμηθει και ο προεδρος καποια στιγμη....
![]()
Πέρνα τον Βάιο Καραγιάννη εσύ για αρχή σε πρωταθλήματα, και μετά ίσως να ασχοληθώ μαζί σουΕίπε η χάρτινη που έκανε να με κερδίσει 3 ολόκληρα χρόνια!!!!
* Κράτα μικρό καλάθι εσύ ΜΗΝ σου ξανά ανοίξει το κωλοτρυπίδι ο γαύρος στον επαναληπτικό του κυπέλλου και μείνω με την χαρά και το πουλί στο χέρι να σε περιμένω στην αερογέφυρα του Πανθεσσαλικού.....
Η πιο σωστη κουβεντα που διαβασα απο εσενα.εστω και χωρις προεδρο, η ομαδα το παλευει...
ο κοσμος μαζι με τον μιτσελ, τον μπακαμπου, τον κανος, τον ντοι, το παλτο το ρεαμπτσουκ, τον εμβιλα, τον κινεζο...
πρωταθλημα δεν θα παρουμε, αλλα τουλαχιστον να βρουμε το dna μας...ισως αν μας δει, να το θυμηθει και ο προεδρος καποια στιγμη....
![]()
4,36 το διπλο , το τολμησα , το μαζεψα το μαρουλι
Αν και πιστευα οτι γενικα δεν θα τελειωνε ποτέ το ματς
Έλα να σου δωσω να πας να γαμησειςεπαιξες κανα δεκαρικο ? αντε να το γιορτασεις να φας κοτοπουλο αυτην την βδομαδα
Έλα να σου δωσω να πας να γαμησεις
5 ευρω θα σου φτανουν για τις οροθετικές που γαμας , και επειδη ηταν καλη η μπαζα θα σου δωσω και 3 ευρω για φαντα μπλε

ωραια αμυνα ο ντοι.![]()
τριτη μπαλια εχουμε καταφερει να κανουμε σωστη?![]()
τι εκανε ο αφρολεξοκεφαλος.
παιξτε κοκκινη καρτα μπα.
μπιελ μαλλον μεθυσμενος ειναι σημερα.
ρεαψου βγες παληκαρι μου μονος σου στο ημιχρονο να γλυτωσουμε.![]()
τωρα εχυσες ρε βαζελοχανουμογαυρε αλλα μας ελεγες στο ημιχρονο.

Εδώ βρε σατανά τόσα χρόνια σε βλέπαμε πρωταθλητή με το έτσι θέλω με πετσινα πέναλντι,γκολ οφσάιντ,γκολ με τα χέρια,ακυρωναμε πεντακάθαρα γκολ ως οφσάιντ,σε τελικούς κάναμε χέρια πάνω στην γραμμή και παίζαμε με 2 τερματοφύλακες αλλά γάργαρα τα πέναλντι,δανεικούς από 3-4 παίχτες σε 5-6 ομάδες κατά τ'αλλα ο Χατζισαφι και ο Ιωαννίδης φταίει που φέτος μια φορά δεν τους πέρασες.Αν δεν είχες το σμπρωξιμο με παιχτακια τύπου Ανατολάκη,Αβρααμ,Μανιάτη και πόσα ακόμα παλτά αρχιδια πρωτάθλημα θα περνες όλα αυτά τα χρόνια.μιλαμε για κανονικο βιασμο...επιδειξη δυναμης απο τον τιγρη...μας ξεκωλιασε....
και φυσικα δεν παιρνουμε πρωταθλημα φετος...με ευθυνη αποκλειστικη του προεδρου...
κριμα παντως, γιατι ο χειροτερος μας παιχτης ο ρεαμπτσουκ ειναι τουλαχιστον 2 επιπεδα πανω απο τους παιχτες των αλλοθρησκων...αλλα φετος πρεπει να δουμε πρωταθλητη τον ροτα, τον χατζησαφι και τον κωτσιρα....που ουτε 3η αλλαγη του ρεαμπτσουκ δεν θα ηταν...
![]()