rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 27
- Like
- 8.463
- Πόντοι
- 3.446
Φελιξ Μπορχα.Η κομπρα απο το Εκουαδορ.Εγω αυτον θυμαμαιΘυμάται κανείς σας ρε , Φελιξ Αμποαγκουε , το "ζαρκαδι της Αλ Αχλι" ????![]()
Φελιξ Μπορχα.Η κομπρα απο το Εκουαδορ.Εγω αυτον θυμαμαιΘυμάται κανείς σας ρε , Φελιξ Αμποαγκουε , το "ζαρκαδι της Αλ Αχλι" ????![]()
Να τον δουμε παιδια και μετα να κρινουμε.Καποιοι εκραζαν Χουανγκ το καλοκαιρι
Φελιξ Μπορχα.Η κομπρα απο το Εκουαδορ.Εγω αυτον θυμαμαι
Η μοναδικη εικονα που εχω απο αυτον τον παιχτη ειναι αυτο το διλεπτο βιντεακι.Αγνωστων στοιχειων ειναι.Τι να δούμε ρε αδερφέ , που ούτε σε διλεπτο βιντεο με highlights δε στρίβει....χαχαχαχα Αμα τον δεις αυτον να παιζει στον Ολυμπιακο να μου γράψεις! Σε καμια β' ομαδα θα τον στειλει ο Μιτσελ.
Αλεφαντος ειχε δηλωσει οτι θα ξεκωλιασει τα αντιπαλα σεντερ μπακΜεγάλο πουλέν η κομπρα!!!!
![]()
Αλεφαντος ειχε δηλωσει οτι θα ξεκωλιασει τα αντιπαλα σεντερ μπακ
Ενβαλντο ρε σεντερφοραρα ένα γκολ με πέναλτι που δεν κέρδισε καν ο ίδιος σε φιλικό με τον εθνικόΦελιξ Μπορχα.Η κομπρα απο το Εκουαδορ.Εγω αυτον θυμαμαι
Το έχω αυτο CD!!! Μια μέρα θα γίνω πλούσιος απο κατι τετοια συλλεκτικα κομμάτια!
![]()
Λιγο αργοτερα ο συχωρεμενος ελεγε καντε τον στοπερ.
Xειροτερα δεν θα μπορουσε να τα παειΛιγο αργοτερα ο συχωρεμενος ελεγε καντε τον στοπερ.
Ας έρθει εκείνη η ώρα..Λες να γίνετε η μονη ομάδα που βγαίνει 1η και δεν πάει f4;![]()
www.sport24.gr
Σε παιχνίδι στο παλιό Καραισκάκη έχει πάει να εκτελέσει φάουλ εκτός περιοχής, παίρνει φόρα, γλυστράει, πέφτει κάτω. Χαμός στο γήπεδο και καπάκι μπινελίκια στον Ανάργυρο. Πρέπει να ηταν παιχνίδι league cup την μία και μοναδική φορά που έγινε σαν διοργάνωση, αρχές 90s. Επίσης το καναδέζικο τάνκερ Ιγκόρ Βράμπλιτς.Ενβαλντο ρε σεντερφοραρα ένα γκολ με πέναλτι που δεν κέρδισε καν ο ίδιος σε φιλικό με τον εθνικό
το έκανες ανανέωση το φοιτητικό το πάσο πως παν τα σπυράκια στη μούρη σου ? Αλλαξε η μαμά τα σεντόνια στο παιδικό δωμάτιο?ηρθαν τα νεα σαπακια ? μπραβο, αραξτε με το μπασκετ τωρα γιατι πρωταθλημα τα επομενα χρονια δεν θα ξαναδειτε
Εσυ ρε μπουγατσα με τι θα αραξεις;Με τη μαλαματινα στο κωλο τα επομενα χρονια;ηρθαν τα νεα σαπακια ? μπραβο, αραξτε με το μπασκετ τωρα γιατι πρωταθλημα τα επομενα χρονια δεν θα ξαναδειτε