Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Ναι.Όλα καλά τώρα?
Απόψε ποιο ματς αξίζει να δούμε Τσου Λου
Ναι.Όλα καλά τώρα?
Έχει πολλά αδελφέ Μπενφίκα Γιούβε Ντόρτμουντ Σίτι λειψια ρεαλΝαι.
Απόψε ποιο ματς αξίζει να δούμε Τσου Λου
1)Συμφωνώ (πρέπει να βγει ο Κανααν γιατί αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα στο περιφερειακό σουτ)1) Γενικα το ροστερ ειναι καλο και πληρες
2) Αυτο με τον Γιαννακη και τον Γκερσον ηταν τελειος ακυρο διοτι απο το 2012 και μετα ουτε σπαταλισε τα υπερογκα ποσα του παρελθοντος , ουτε ειπε κανεις στην ομαδα παμε να παρουμε την Ευρωλιγκα
![]()
Θα πάρει μπρος και αυτός στα κρισιμαΤο μονο ερωτηματικο στο ροστερ αυτη τη στιγμη για μενα ειναι ο Κανααν.....μεχρι τωρα δεν εχει ανταποκριθει στις απαιτησεις.Σε ολες τις αλλες θεσεις ειμαστε μια χαρα....
Οφείλει να βγει γιατί αλλιώς θα χρειαστεί ένα καλό shooting guard στη θέση τουΤο μονο ερωτηματικο στο ροστερ αυτη τη στιγμη για μενα ειναι ο Κανααν.....μεχρι τωρα δεν εχει ανταποκριθει στις απαιτησεις.Σε ολες τις αλλες θεσεις ειμαστε μια χαρα....
Τον Κανναν τον πιστευω , θεωρω οτι στην πορεια θα δειξει πραγματα1)Συμφωνώ (πρέπει να βγει ο Κανααν γιατί αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα στο περιφερειακό σουτ)
2)Έχεις δίκιο για τα λεφτά,εγώ όμως αναφερόμουν στο τότε mindset που επικρατούσε στον σύλλογο (το οποίο έφτιαξε με την επιστροφή Ίβκοβιτς το 2010)
Ρεαλάρα πάει για σβηστό διπλό απόψεΈχει πολλά αδελφέ Μπενφίκα Γιούβε Ντόρτμουντ Σίτι λειψια ρεαλ
Ο Μπλακ ξέρει από Ευρώπη (στην Μακαμπι είχε καλά νούμερα) όμως τον θεωρώ κι εγώ ερωτηματικό.Τον Κανναν τον πιστευω , θεωρω οτι στην πορεια θα δειξει πραγματα
Πραγματικο ερωτηματικο ειναι ο Μπλακ
Ο Μπλακ ειναι 3ος ψηλος φιλε....για 3-4 λεπτα που θα παιζει Ευρωλιγκα ειναι υπεραρκετος.Τον Κανναν τον πιστευω , θεωρω οτι στην πορεια θα δειξει πραγματα
Πραγματικο ερωτηματικο ειναι ο Μπλακ
Ρεαλ εχει πολλες απουσιες σημερα.....Ρεαλάρα πάει για σβηστό διπλό απόψε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο Μπλακ ξέρει από Ευρώπη (στην Μακαμπι είχε καλά νούμερα) όμως τον θεωρώ κι εγώ ερωτηματικό.
Δύσκολο,ψιλό αδιάφορη λείπουν Καρίμ μοντριτς βαλβερδεΡεαλάρα πάει για σβηστό διπλό απόψε
Ναι τριτος ψιλος αλλα πολυ ατεχνος μεχρι στιγμης .. (καμια σχεση με οταν επαιζε στην Μακαμπι)Ο Μπλακ ειναι 3ος ψηλος φιλε....για 3-4 λεπτα που θα παιζει Ευρωλιγκα ειναι υπεραρκετος
Ποδια του λειπουν...νομιζω ειναι τερμα σακατης μετα τους τραυματισμους του.Ναι τριτος ψιλος αλλα πολυ ατεχνος μεχρι στιγμης .. (καμια σχεση με οταν επαιζε στην Μακαμπι)
Ματσαρα σε Ντόρτμουντ νομίζω με επιστροφή βιονικού.Δύσκολο,ψιλό αδιάφορη λείπουν Καρίμ μοντριτς βαλβερδε
Δεν υπάρχει ελπίδα λες?3-0 τελικο με 40 δοκαρια των Γερμανων....
Ηταν μια καταδρομικη επιθεση της Βαζελογαυρος ΑΕ
Ενταξει μπαλα ειναι αμα το πουλμαν των Γερμαναραδων λαμπαδιασει εν κινησει και κατεβουν με τα τσικο τους ισως φυγουμε με ισοπαλια....Δεν υπάρχει ελπίδα λες?