Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.005
- Πόντοι
- 3.936
Νομίζω ξέχασες κ με τη Στικούδη κ φυρου![]()
Στικούδη δεν ειναι ούτε 10”, τι να γράψω;
Φυρου δεν έχω δει.
Θα μου το στείλεις;
Νομίζω ξέχασες κ με τη Στικούδη κ φυρου![]()
τυποι δεν ξερω ποιο λετε για την Φυρου , το μονο που εχω ειναι αυτο που την χυνει στα βυζια ενας αραπης και ο Κοψιαλης κοιτα σαν χαμενο ...Στικούδη δεν ειναι ούτε 10”, τι να γράψω;
Φυρου δεν έχω δει.
Θα μου το στείλεις;
τυποι δεν ξερω ποιο λετε για την Φυρου , το μονο που εχω ειναι αυτο που την χυνει στα βυζια ενας αραπης και ο Κοψιαλης κοιτα σαν χαμενο ...![]()
Μόλις στο έστειλα δες τα πμ σουΣτικούδη δεν ειναι ούτε 10”, τι να γράψω;
Φυρου δεν έχω δει.
Θα μου το στείλεις;
Μόλις στο έστειλα δες τα πμ σου
Αν κάποιος θέλει ας μου στείλει υλικό
Θα το έστελνα τύπε αλλά δεν εχω dataΣτείλτε μου βίντεο με την ράλι και σία Κοσιώνη
Ευχαριστώ πολύ, εγώ χρησιμοποιώ το unlimited data με 10 ευρώ από την Vodafone, μακάρι να υπήρχε κάθε μήνα αυτή η προσφοράΘα το έστελνα τύπε αλλά δεν εχω data
Τύπε αύριο που με χαρτζιλικωνει το gilf μου θα αγοράσω data k αμέσως στα στελνω
Τύπε πλέον ξεκίνησα να κλέβω από το γειτοναΕυχαριστώ πολύ, εγώ χρησιμοποιώ το unlimited data με 10 ευρώ από την Vodafone, μακάρι να υπήρχε κάθε μήνα αυτή η προσφορά![]()
Θα μπορούσα να έχω και γώ το βίντεο με τη φυρου;Μόλις στο έστειλα δες τα πμ σου![]()
Ποιο από τα δύο; Με τη παρτουζα ή αυτό που είναι στο καμαρίνι της γυμνή;Θα μπορούσα να έχω και γώ το βίντεο με τη φυρου;
Και τα δυοΠοιο από τα δύο; Με τη παρτουζα ή αυτό που είναι στο καμαρίνι της γυμνή;
Η Σία μου με αμάξι η σε αμάξι;Στείλτε μου βίντεο με την ράλι και σία Κοσιώνη
Καλησπέρα φίλε μου, μπορείς να το στείλεις και εδώ?Μόλις στο έστειλα δες τα πμ σου![]()