Νέα

Νικολέττα Ράλλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα apostolou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.698
Πόντοι
6.256
Φίλε μ ειμαι καινούριος.. θα ηθελα να δω το βιντεο με την ραλλη.. ευχαριστώ
1663939124520.jpeg

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.917
Πόντοι
9.931
Αν υπάρχει κάποιος κολλητος φιλος της Ραλλη εδω μεσα η στην απίθανη περίπτωση που μπαίνει η ιδια, θα ηθελα να της ζητήσω μια χαρη, να γυρίσει ενα βίντεο εστω και 20 δεύτερα, να το διαρρεύσει στο ίντερνετ, να το παρουν ολοι οι αυνανιστες της που μας εχουν ζαλίσει τα αρχιδια τα τελευταία 3-4 χρονια με το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ βίντεο της Ραλλη!!!

Ευχαριστώ εκ των προτερων:grin:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.408
Πόντοι
3.506
Αν υπάρχει κάποιος κολλητος φιλος της Ραλλη εδω μεσα η στην απίθανη περίπτωση που μπαίνει η ιδια, θα ηθελα να της ζητήσω μια χαρη, να γυρίσει ενα βίντεο εστω και 20 δεύτερα, να το διαρρεύσει στο ίντερνετ, να το παρουν ολοι οι αυνανιστες της που μας εχουν ζαλίσει τα αρχιδια τα τελευταία 3-4 χρονια με το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ βίντεο της Ραλλη!!!

Ευχαριστώ εκ των προτερων:grin:
Τυπε μου δεστο κι απ την θετικη του πλευρα.Αυξανονται τα μελη του σαιτ ετσι,σκεψου ποσοι αφελεις κανανε λογαριασμο (εκει που ηταν επισκεπτες στο τζαμπα) για να ζητησουν το υποτιθεμενο βιντεο...Βεβαια θα μου πεις μετα παιρνουν τ αρχιδια τους και εξαφανιζονται,ειναι κι αυτο... :confused: :confused: :confused: :2funny::2funny::2funny:

Add1cted

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Δεκ 2020
Like
6.978
Πόντοι
1.046
Τυπε μου δεστο κι απ την θετικη του πλευρα.Αυξανονται τα μελη του σαιτ ετσι,σκεψου ποσοι αφελεις κανανε λογαριασμο (εκει που ηταν επισκεπτες στο τζαμπα) για να ζητησουν το υποτιθεμενο βιντεο...Βεβαια θα μου πεις μετα παιρνουν τ αρχιδια τους και εξαφανιζονται,ειναι κι αυτο... :confused: :confused: :confused: :2funny::2funny::2funny:
Έχετε πάρει χαμπάρι πόσους επισκέπτες έχει το bou τις τελευταίες μέρες σε όλα τα άρθρα περιμένοντας και ζητώντας βίντεο για το κάθε πρόσωπο του νήματος ? Πριν υπήρχε ένας νορμάλ αριθμός. Τώρα μόλις άκουσαν όλοι για ροζ βίντεο από τη μία και από την άλλη έσκασαν όλοι οι ζήτουλες και ξεροσταλιάζουν νυχθημερόν για να το πάρουν. Στης πρεδάρη πχ που μπήκα κάποια στιγμή είχε 600! επισκέπτες, ψοφάνε για τέτοια.

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
994
Πόντοι
86
Ναι, αλλά τουλάχιστον ήταν ωραίο το βίντεο της Άσπας. Και πεντακάθαρη εικόνα. Ας ήταν όλα έτσι...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.917
Πόντοι
9.931
76 επισκεπτες αυτη τι στιγμη περιμενουν το βιντεο της Ραλλη!!

Αντε πάμε άλλη μια φορα... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΛΛΗ!!!

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.705
Πόντοι
3.656
76 επισκεπτες αυτη τι στιγμη περιμενουν το βιντεο της Ραλλη!!

Αντε πάμε άλλη μια φορα... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΛΛΗ!!!
Στειλε το ρε φιλαρακι.....σε παρακαλω!!!!!!

Add1cted

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Δεκ 2020
Like
6.978
Πόντοι
1.046
Ενώ εσύ δεν μπήκες στο νήμα γι'αυτήν, δεν είδες το βίντεο, δεν έγραψες κάτι, είσαι υπεράνω της πορνογραφίας.
Κουλτουριάρης ακούγεσαι.
Εγώ δεν ζήτησα κανένα βίντεο από κανέναν όμως φίλε μου. Άλλο να μπαίνεις σε ένα νήμα για μια είδηση που έσκασε και να σχολιάζεις και άλλο να ζητάνε αρκετοί (όχι απαραίτητα εσύ δεν το λέω για σένα) το βίντεο και να περιμένουν κάποιος να τους το δώσει και να πρήζουν μπάλες. Δλδ πού ήταν όλα αυτά τα άτομα τόσο καιρό ? Απλά μπήκαν εκατοντάδες επισκέπτες στο άκουσμα της είδησης στο bou και μόνο ζητάνε βίντεο από κάθε "celebrity". Αν θέλει κάποιος φίλος να ανεβάσει κάτι θα το ανεβάσει μόνος του.

• Like
Αντιδράσεις: GRxx

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.705
Πόντοι
3.656
Εγώ δεν ζήτησα κανένα βίντεο από κανέναν όμως φίλε μου. Άλλο να μπαίνεις σε ένα νήμα για μια είδηση που έσκασε και να σχολιάζεις και άλλο να ζητάνε αρκετοί (όχι απαραίτητα εσύ δεν το λέω για σένα) το βίντεο και να περιμένουν κάποιος να τους το δώσει και να πρήζουν μπάλες. Δλδ πού ήταν όλα αυτά τα άτομα τόσο καιρό ? Απλά μπήκαν εκατοντάδες επισκέπτες στο άκουσμα της είδησης στο bou και μόνο ζητάνε βίντεο από κάθε "celebrity". Αν θέλει κάποιος φίλος να ανεβάσει κάτι θα το ανεβάσει μόνος του.
Στειλε το ρε φιλαρακι...σε παρακαλω!!!!

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.948
Πόντοι
47.293

Stories