jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.454
- Πόντοι
- 2.306
Το βαλα στο google translate και μου εβγαλε εναν αλογομουρη....
MLB, Tampa Bay vs Baltimore Orioles.
Το βαλα στο google translate και μου εβγαλε εναν αλογομουρη....
Αυτα τα καταλαβα βλεπω και εγω MLB εκει στα πατα εκεινο και το αλλο το εχασα το σεναριο.....MLB, Tampa Bay vs Baltimore Orioles.
Ξδησξηδσξ ηφηδφγβησγδ ηασηγηα!!!!Μια απι τις κολοεφυμερηδες ο "ΓΑΥΡΟΣ" στο σημερηνο πρωτωσελιδο αφησε το ποδοσφαιρο απεξω για λογους ευνοιτους!
Οταν δεν τους συνφερη κανουν τις παπιες!
Πες τα τυπε τύπισσαΜια απι τις κολοεφυμερηδες ο "ΓΑΥΡΟΣ" στο σημερηνο πρωτωσελιδο αφησε το ποδοσφαιρο απεξω για λογους ευνοιτους!
Αυτα τα καταλαβα βλεπω και εγω MLB εκει στα πατα εκεινο και το αλλο το εχασα το σεναριο.....
ρε μην κάνεις τον πάπιο...Για πιο ζήτημα;
Ρούλη διάβασε σκατοdna εσυ !Μια απι τις κολοεφυμερηδες ο "ΓΑΥΡΟΣ" στο σημερηνο πρωτωσελιδο αφησε το ποδοσφαιρο απεξω για λογους ευνοιτους!
Τι έχει κάνει ο γυφτορουμανος είπες;Σήμερα ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ έχει καταστρώσει επικό ΡΙΦΙΦΙ να κάνει στους γυφτοβουλγαρους!![]()
![]()
ΠιπεςΤι έχει κάνει ο γυφτορουμανος είπες;
Ο απλυτος το άδειασε το γραφείο στο Ρέντη ή ακόμα;
Έχει πάει η θύρα 7 κατι θα γίνει.Ο απλυτος το άδειασε το γραφείο στο Ρέντη ή ακόμα;
να τον λουσει πηγε??Έχει πάει η θύρα 7 κατι θα γίνει.
Να τον πάει αεροδρόμιονα τον λουσει πηγε??
Τότε είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα....Έχει πάει η θύρα 7 κατι θα γίνει.
Τον κέρασαν κορνέ?Επίσκεψη οπαδών στου Ρέντη και τετ-α-τετ με Μαρτίνς: «Πρέπει να φύγεις»!
Αντιπροσωπεία της Θύρας 7 πήγε στου Ρέντη και μίλησε με παίκτες και προπονητή μετά τη συντριβή και τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα, ζητώντας από τον Πορτογάλο να αποχωρήσει από την ομάδα!
Oχι έχει ζαχαροΤον κέρασαν κορνέ?
![]()
![]()