Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 29.698
- Πόντοι
- 6.256
Βρε θα τους πατησουμε!!!

Πάνω απ όλα είναι αυτό που λέμε χρόνια: οτι ο χοντρός που κάνει το παιχνίδι των μανατζαραίων,παίρνει καραβιές παικτών και μόλις έρθει κάποιος καλός είτε ξένος ή και έλληνας αμέσως τον πουλάει, αντί να τον κρατήσει και να χτίσει ομάδα πάνω του και μένουμε με αυτούς που δεν τους ζητάει κανείς.πόσοι καλοί παίκτες πέρασαν μιλιβόγεβιτς, ποντένσε κλπ και τους σκότωνε με τη μία και λέγαμε οτι έτσι δεν πάει μπροστά η ομάδα, ένα βήμα μπροστά δύο πίσω κάνει.δεν νοιάζεται ο χοντρός για το συμφέρον του ολυμπιακού, μόνο για το συμφέρον της τσέπης του.
Ήταν καίρια η παρέμβαση σου γαύρε....Εγω ειχα γραψη κατι για των Μανωλα αλλα εδω μεσα μονο ρατσιστικα και υποτιμιτικα οι περησωτεροι ξερεται να γραφεται!
Είχες και Σικαμπάλα...Όσο για κάτι βαζελογαυρους που λένε δεν είχαμε παίκτη να ξέρει να ντριμπλαρει να τους υπενθυμίσω ότι είχαμε τον Βατσλικ που μια χαρά ντριμπλαρει
φιλε ειναι παραλογο να μην χαιρεσαι με την ηττα του αλλου. Οτι δηλαδη θα κερδισει ο παοκ ή ο βαζελος και θα χαρω εγω επειδη φερνει ποντους στην ελλαδα και θα παρουμε εγγυημενη θεση στο τσουλου; ΝΑ ΜΗ ΣΩΣΟΥΝ να κερδισουν ποτε οι μουλοιΗ μη γαύροι μην γελάτε-γελάμε.
Το Ελληνικό ποδόσφαιρο τείνει να παει κάτω από το Κυπριακό.
Χαίρεσαι πχ Παοκτσή που έχασε ο γαυρος και εσύ έφαγες Βουλγάρικο κρεμπιέ...
Καλό το κάζο και ο χαβαλές αλλα η πραγματικότητα είναι σκληρή τελικά....
Συμφωνώ. Το λέω ειρωνικά νομίζω πως φαίνεται, αλλά όταν ακούω τα πρόβατα του Πολντο να λένε για βαζελογαυρους καταλαβαίνω ποσό πρόβατα είναι.Είχες και Σικαμπάλα...
Αυτό με το βαζελογαυρους που λέτε πόσο ηλιθιο είναι ρε μαν.
![]()
Η κατάρα του Ολυμπιακού είναι ότι έχει για πρόεδρο έναν τύπο χωρίς όραμα με υφάκι εγκληματία και ότι οι αντίπαλοι του στην Ελλάδα είναι σε χειρότερη μοίρα.
Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο ,να παίζουν μέσα μισθοφόροι, πρώην ποδοσφαιριστές και να τρώμε τριάρες από κάτι χωριά
Καταρχην εχω παψει να ειμαι ολυμ/κος απο την εποχη του σαλιαρελη.Ειμαι Bayern Munchem απο μικρος και Εθνικι Γερμανιας!Ήταν καίρια η παρέμβαση σου γαύρε....
![]()
![]()
![]()
Με την έννοια μισθοφόρος μιλώ για κάτι τύπους που έχουν κάνει το γύρο της Ευρώπης σε ποδοσφαιρική ομάδα /γυρολογουςΣε όλο τον κόσμο μισθοφόροι παίζουν,ξέρεις κανέναν να παίζει για την ψυχή της μάνας του;
Και ποιος να'ρθει στην Ελλάδα τώρα που είναι τριμπούρδελο το ποδόσφαιρό μας,μόνο τελειωμένοι και όσοι έρχονται για να αράζουν στη Μύκονο.Τώρα αν πάρεις πχ τον Μπεργκ τελειωμένο και σου βγει,αυτό είναι μια στις 100.Έβλεπα χθες τον Ζιγκερναγκελ,μιλάμε ο τύπος κάνει μπαμ ότι ήρθε για τουρισμό.
τυπε/τυπισσα σορρυ κιολας αλλα καλυτερα που δεν εισαι γαυρος, γιατι θα μας κρεμαγαν κουδουνια οι αλλοθρησκοιΚαταρχην εχω παψει να ειμαι ολυμ/κος απο την εποχη του σαλιαρελη.Ειμαι Bayern Munchem απο μικρος και Εθνικι Γερμανιας!
Δεν ασχολουμαι με το ελληνηκο ποδοσφαιρο.
Παράλογο είναι να χαίρεσαι για την ήττα του αλλου και εσύ να είσαι χωνί...φιλε ειναι παραλογο να μην χαιρεσαι με την ηττα του αλλου. Οτι δηλαδη θα κερδισει ο παοκ ή ο βαζελος και θα χαρω εγω επειδη φερνει ποντους στην ελλαδα και θα παρουμε εγγυημενη θεση στο τσουλου; ΝΑ ΜΗ ΣΩΣΟΥΝ να κερδισουν ποτε οι μουλοι![]()
Εγώ για γαύρο σε κόβω....Καταρχην εχω παψει να ειμαι ολυμ/κος απο την εποχη του σαλιαρελη.Ειμαι Bayern Munchem απο μικρος και Εθνικι Γερμανιας!
Ποδόσφαιρο έχω παίξει ...και φυσικά βλέπω χρόνια ...το τελευταίο καιρό λόγο ΑΕΚ ποιο λίγο ...έβλεπα τον Μαρτιν τόσα χρόνια μετά από συνέντευξη το μαλλί μέσα στην λιγδα ...δεν έδινα σημασία...τον έβλεπα στους αγώνες τώρα με την φόρμα σαν τσουβαλι σαν να μην είχε πλυθεί ποτέ έλεγα είναι λίγο χοντρούλης την παίρνει ποιο μεγάλη ....σοβαρά τώρα δεν πλένεται είναι τόσο βρωμιάρης είναι σίγουρο αυτό ....η το λέτε σε υπερβολή
Μιλάει αγγλικά χειρότερα κι απ τον τσιπραΣήμερα ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ έχει καταστρώσει επικό ΡΙΦΙΦΙ να κάνει στους γυφτοβουλγαρους!![]()
![]()
Καταρχην εχω παψει να ειμαι ολυμ/κος απο την εποχη του σαλιαρελη.Ειμαι Bayern Munchem απο μικρος και Εθνικι Γερμανιας!