argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.135
- Πόντοι
- 16.235
Ως διοπτρολαγνος ΞΕΡΩ....Ίσως να έχει το κάτι παραπάνω ξέρεις...

Ως διοπτρολαγνος ΞΕΡΩ....Ίσως να έχει το κάτι παραπάνω ξέρεις...
Παλιος εδω.Ολοι το εχουμε εκτος απο σενα....Καινούργιος εδώ . Έχω ακούσει πολλά για βίντεο της . Το έχει κανείς στην κατοχή του ;
Σοφά τα λόγια σου γέροντα . Θα μπορούσες να το μοιραστείς με τον συνάνθρωπο σου ;Παλιος εδω.Ολοι το εχουμε εκτος απο σενα....
Οχι παιδι μου...ο δρομος προς τον αυνανισμο ειναι γεματος κακουχιες και παγιδες.Σοφά τα λόγια σου γέροντα . Θα μπορούσες να το μοιραστείς με τον συνάνθρωπο σου ;
Τώρα όντως έχεις το βίντεο ;Οχι παιδι μου...ο δρομος προς τον αυνανισμο ειναι γεματος κακουχιες και παγιδες.
Σοφά τα λόγια σου γέροντα . Θα μπορούσες να το μοιραστείς με τον συνάνθρωπο σου ;
Χαχα ευχαριστώ για το καλωσόρισμα . Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω το καθετί βρεθεί μπροστά στον διαβα μου.Τυπε να ξερεις το σαητ ειναι γεματο απο ανωμαλους , καθιζηματα , ψυχασθενεις , παρανοικους , ποινικους , οπισθοδρομικους , οπορτουνιστες , λαικιστες , υβριστες , λεσβιες , τρανς , φεμιναζι , φιλοβασιλικους-χουντικους , αναρχομπαλαχαλακοσυριζαικους , φλωρονεοδημοκρατικους , πλεμπαιους και εχοντες-κιντερους , γυναικωτους , Σταθικοπαναγιωτοπουλικους , ανηθικους-μοχθηρους , βλασφημους , αναξιοπιστους παρακρατικους και φυλακοβιους .
Οτι χρειαστεις εγω ειμαι στη διαθεση σου . Για το βιδεο της δεσποινιδος απευθυνσου στο γνωστο μελος αλλα αν σε ρωτησει αν το θες σε βιντεοκασετα ειναι συνθηματικο εχε υποψιν![]()
Πολυ πιο παλιος εδω. Δεν υπάρχει κανενα βίντεο τυπε, τζάμπα ψάχνεις και παρακαλας.Καινούργιος εδώ . Έχω ακούσει πολλά για βίντεο της . Το έχει κανείς στην κατοχή του ;
επειδη τα αλλα ειναι μουνια και δεν σου λενεΚαινούργιος εδώ . Έχω ακούσει πολλά για βίντεο της . Το έχει κανείς στην κατοχή του ;
οτι θελετε σε οτι αναλυση θελετε μονο με 3 bitcoin..προσφορα λογω εκπτωσεων!!!!τρεξτε...τα λιγουρευεστε?????????εδω εισαι παλικαρι μου , επειδη τα αλλα ειναι μουνια και δεν σου λενε
στελνεις μηνυμα εδω @birlas και σου στελνει οτι χρειαζεσαι
Ασε να λενε οι αλλοι τα δικα τους εδω μεσα
Οχι παιδι μου...ο δρομος προς τον αυνανισμο ειναι γεματος κακουχιες και παγιδες.
Σοφά τα λόγια σου γέροντα . Θα μπορούσες να το μοιραστείς με τον συνάνθρωπο σου ;
Χαχα ευχαριστώ για το καλωσόρισμα . Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω το καθετί βρεθεί μπροστά στον διαβα μου.
Επειδή δεν μπορώ να στείλω pm μπορείς να μου το στείλεις ;οτι θελετε σε οτι αναλυση θελετε μονο με 3 bitcoin..προσφορα λογω εκπτωσεων!!!!τρεξτε...τα λιγουρευεστε?????????
οτι θελετε σε οτι αναλυση θελετε μονο με 3 bitcoin..προσφορα λογω εκπτωσεων!!!!τρεξτε...τα λιγουρευεστε?????????
Τυπε ευχαριστουμε για τη προσφορα.....Οποιοι θελετε βιντεακια απο Νικολετα,Ιωαννα κτλ καντε ενα ποστ στο νημα Φυλλο Μηδεν να το δω να σας τα στειλω.....
οτι θελετε σε οτι αναλυση θελετε μονο με 3 bitcoin..προσφορα λογω εκπτωσεων!!!!τρεξτε...τα λιγουρευεστε?????????