ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.060
- Πόντοι
- 1.056
που να βρω εγω τωρα ατομα για invites
Και μονο που εβαλες email για username θα παρεις τα αρχιδια μου τυπε!!!Νομος!!!Καλησπέρα στους συναδέλφους...παίδες είμαι μεγάλος fan του κορασιου και αν παίζουν βίντεο θα το εκτιμούσα πολύ να στέλνατε και από εδώ υλικό...νέος σε ποστ και στο site ευχαριστώ πολύ όλους
Στείλε και σε εμένα φίλεΕυχαριστώ το φίλο για το Video
Πες το mail σου να στειλουμεΚαλησπέρα στους συναδέλφους...παίδες είμαι μεγάλος fan του κορασιου και αν παίζουν βίντεο θα το εκτιμούσα πολύ να στέλνατε και από εδώ υλικό...νέος σε ποστ και στο site ευχαριστώ πολύ όλους
Τυπε μπήκε από μαλάκια μου και προσπαθώ να το αλλάξω αλλά δεν με αφήνει...οποτε άσε τα ζοριλικια από την οθόνη και μιλά καλύτεραΚαι μονο που εβαλες email για username θα παρεις τα αρχιδια μου τυπε!!!Νομος!!!
Δεν γινεται τυπε...οποτε βλεπω οθονη αρχιζω ζοριλικια!Τυπε μπήκε από μαλάκια μου και προσπαθώ να το αλλάξω αλλά δεν με αφήνει...οποτε άσε τα ζοριλικια από την οθόνη και μιλά καλύτερα
ΟχιΓια χαρά, μπορώ να έχω και γω το βίντεο;
Πολύ δυνατή η γυναίκα αυτή...![]()
Χυστε υπεύθυνα![]()
![]()
Εδώ διαφήμιζε κάτι καλλυντικά και άκου τί λέει κάποια στιγμή στο τέλος η ξεκωλιάρα για το κραγιόν...Σε προηγούμενη εκπομπή δοκίμαζε κάποιο κομμάτι κρέας και είπε "είναι νόστιμο σα να κάνεις σεξ με το στόμα" !! Λέτε να κάνει τέτοιες πράξεις το κορίτσι ?![]()
Τυπε καλα που μας είπε να μην παει το μυαλο μας στο πονηρο γιατί το δικο μου ήταν έτοιμο να πάειΕδώ διαφήμιζε κάτι καλλυντικά και άκου τί λέει κάποια στιγμή στο τέλος η ξεκωλιάρα για το κραγιόν...![]()
Εδώ διαφήμιζε κάτι καλλυντικά και άκου τί λέει κάποια στιγμή στο τέλος η ξεκωλιάρα για το κραγιόν...![]()
Κι εμένα στο τσακ που δεν πήγε στο πονηρόΤυπε καλα που μας είπε να μην παει το μυαλο μας στο πονηρο γιατί το δικο μου ήταν έτοιμο να πάει![]()
![]()