Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Παιδια λετε μεσα για γυναικες που ειναι μυγαδες αλλα που ειναι κοκκινομαλες και αλες που μοιαζουν με Ιταλιδες οσοι εχετε Φωτογραφιες θα μπορουσατε να μας βαλετε καποιες να δουμε για το υψηλο επιπεδο γυναικων που αναφερεστε ... Για να μην παρεξηγηθω οχι γυμνες φωτο κανονικες
Spiro εχεις δικιο.οσοι πηγαν τα ιδια λενε.δεν εχει τιποτα να δεις κανενα ενδιαφερον και ειναι πανακρυβα.σου ειχα στηλει Π.Μ. αλλα ξεχασες να μου απαντησεις.εσυ που εισαι ο ειδεικος για τη Λατινικη Αμερικη πες μου που ειναι καλητερα να παω?Αργεντινη?Παναμα?σου εχω γραψει τι θελω δεν με νοιαζιει η παραλια μονο τοΒρίσκω κάπως μονόπλευρο το ντοκιμαντέρ για την Κούβα αφού δεν αναφέρει τις συνθήκες που υπήρχαν πριν την επανάσταση, τα μεγάλα επιτεύγματα του κουβανικού λαού, και ούτε και επιχειρεί κάποια σύγκριση με τις υπόλοιπες χώρες τις καραϊβικής αλλά και ολάκερης της λατινικής Αμερικής.
Ξύπνησε όμως και αρκετές όμορφες αναμνήσεις. Θέλω να ξαναπάω.
φιλε αν ενοεισ επιτευγμα το κολοχαρτο να εχει 2 ευρω και ο βασικος μισθος να ειναι 10 τοτε τι να πω?
.
......
pame gia to tetarto

kai mata

13 θα σας πω και πω; θα περνατε τα πουρα απο το τελωνειο.
Αγοραζετε απο επισημο μαγαζι γκουανταναμερα των 25 επειδη ειναι μεγαλο και φτηνο κουτι(25 ευρω)
το αδειαζετε και το καργαρετε με πουρα που πηρατε απο την μαυρη(20 ευρω τα 25 κοχιμπα ρομπουστο)
το κουτι το επισημο εχει πανω του ολογραμμα ασφαλειας οποτε το βλεπουν στις ακτινες χ οταν τσεκαρουν τις βαλιτσες και δεν ασχολουνται μαζι σου.
οποτε ετσι φερνω 5-6 κουτια γκουανταναμερα γεματα με κοχιμπα που αγορασα απο την μαυρη,το καθε κουτι επειδη ειναι μεγαλο χωρα 40 κοχιμπα
MONO AYTO NA UYMASTE12 και μακρια απο τους μεσαζοντες που θα σε πλησιαζουν για οτιδηποτε(πουρα,γυναικες,δωματια.εστιατορια κτλ)οποιος αρχιζει λεγοντας σου απο που εισαι κατι θελει απο εσενα