Βαθμολογίες αξιολογητών

12 κριτικές
Γενική Εντύπωση
 
5.3(12)
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Πίσω στην καταχώριση
12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Γενική Εντύπωση
 
1.0
Παίδες γράφω την κριτική μόνο και μόνο για να σας γλιτώσω απο αυτούς τους μή επαγγελματίες.Κλείνω ραντεβού για τις 11 το πρωί με την Kerry στο ξενοδοχείο της στην Αθανασίου Διάκου για 1 ώρα 200 ευρώ,και μόλις τους στέλνω sms πώς είμαι απο έξω μου λένε 250 plus taxi !!!!! και ότι είναι outcall !!!!.Να προσπαθούν να μου φάνε παραπάνω λεφτά με ένα σωρό ψέματα.Δέν τσίμπισα και έφυγα.Αυτά πρός αποφυγήν.Απλά θέλω να ξέρω.Είχατε και εσείς τέτια εμοειρία ποτέ
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
31 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
39
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 satyrus, numpas
Σχόλια (2) |
Γενική Εντύπωση
 
7.0

Το γραφείο είναι από τα παλαιότερα στον χώρο και ενώ στην συμπεριφορά και την εξυπηρέτηση είναι επαγγελματίες δεν έχουν σήμερα ανάλογη πρόταση συνοδών.
Είναι το γραφείο, κατά την άποψή μου, με την μεγαλύτερη κίνηση στη Ελλάδα και είναι αλήθεια ότι αν φέρνεις 100 συνοδούς το χρόνο οι 10-15 θα είναι υψηλού επιπέδου και κάποιες θα αφήσουν εποχή.

Η γενική εκτίμηση είναι ότι φέρνει μετριότητες και οι τιμές είναι τουλάχιστο κατά 30% υψηλότερες απ' ότι θα έπρεπε σήμερα.
Πρέπει να διαχωρίσει τις συνοδούς τουλάχιστον σε δύο κατηγορίες με την αντίστοιχη τιμή για κάθε μία. Όλες οι περιπτώσεις δεν μπορεί να έχουν την ίδια ποιότητα, διάθεση, εμπειρία, ομορφιά, επικοινωνία, καθαριότητα!

Αν λάβει τα παραπάνω υπ΄όψη θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο τον επαγγελματισμό και την ποιότητά του.
NikitasI
Ανώτερος
Εγγραφή:
24 Απρ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
4.250
Πόντοι:
5.676
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Poetjokey
Σχόλια (0) |
Γενική Εντύπωση
 
9.0
Αλλοπρόσαλλο πρακτορείο με το οποίο έχουν ντεπουτάρει κατά καιρούς κορίτσια δυναμίτες όπως οι Daisy, Karina, Juliet, Irina μεταξύ άλλων, αλλά από την άλλη έχει φέρει και εξακολουθεί να φέρνει ένα σωρό μπάζα.

Η συγκεκριμένη αξιολόγηση δεν αφορά τα κορίτσια, αλλά ένα μεμονωμένο περιστατικό το οποίο εξελίχθηκε κατά την συνάντηση μου με την Yanna, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε και στη σχετική αξιολόγηση γι'αυτήν.

Το γραφείο στην συγκεκριμένη περίπτωση, επέδειξε έναν εξαιρετικό επαγγελματισμό και σεβόμενο την μακρόχρονη σχέση που διατηρώ μαζί τους σαν πελάτης, μεσολάβησε, και το θρασύτατο τσουλάκι μου επέστρεψε σαν βρεγμένη γάτα τα 50 ευρώ παραπάνω που είχε κρατήσει. Ειδικά η συγκεκριμένη operator που μίλησα μαζί της (στα Ελληνικά) ήταν άψογη, ευγενέστατη, και "μάζεψε" την κατάσταση σε πολύ λίγο χρόνο. Ζήτησε επανειλημμένα συγνώμη και ανέφερε ότι είχε ενημερώσει την κοπέλα πριν το ραντεβού ότι είμαι καλός πελάτης και να προσέξει, αλλά προφανώς δεν ίδρωσε το αυτάκι της.

busterd
Τιμημένος
Εγγραφή:
17 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
51
Likes:
6.540
Πόντοι:
10.617
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kostasm2005
Σχόλια (0) |
Γενική Εντύπωση
 
4.0
Έχοντας δει καμιά 10αριά κοπέλες,άνετα βγαίνει το συμπέρασμα πως μιλάμε για μεγάλη χοάνη μπάζων.
Ό,τι να ναι,κοντές,χοντρές,γύφτισες,εντελώς ξένες με την δουλειά.

Οι πιο πολλές συναντήσεις κατέληξαν σε τραγελαφικές εμπειρίες.

Η μία δεν μιλούσε,η άλλη δεν λαλούσε,η τρίτη είχε φύγει από το δωμάτιο και την ψάχναμε.
Οι πολλές δεν ξέρουν να συνεννοηθούν σε καμία γνωστή στον πολιτισμένο κόσμο γλώσσα.

Και από σέρβις,αρπαχτές εντελώς,να πάρουμε τα φράγκα να γυρίσουμε πίσω.
Γενικά δεν υπάρχει καμία επιλογή-διαλογή των κοριτσιών,όποια στείλει "αίτηση για δουλειά" βουρ για....τουρ!!!!

Tί να πρωτοθυμηθώ?
Ρίτα,Μπέλα,Ντάσα?
Νίνα,Χίλαρυ?
Σοφία?Πάμελα?Σαμπρίνα?

έλεος....
Μέγας
Εγγραφή:
18 Φεβ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
140
Likes:
421
Πόντοι:
3.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική
Σχόλια (0) |
Γενική Εντύπωση
 
1.0
Είκοσι τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Al Capone, 36 χρόνια από τότε που ο Βαγγέλης Παπάζογλου έγραψε τον «παπατζή» και 135 χρόνια μετά το Diary of a Madman από τον Nikolai Gogol, γεννήθηκε στην Ελλάδα ο νταβατζής του πρακτορείου.
Από ’κει ψηλά, ο Al,βλέπει πως δουλεύει ένας γκάνγκστερ στα χρόνια της on line πληροφορίας, ενώ ο Παπάζογλου σκέφτεται ότι δεν είχε την ευκαιρία να γράψει για τον «παπατζή του internet».
Μετά την απομάκρυνσή του από το Υ.Ε.Α. ξεκίνησε το έργο του.Θυμός
Εντυπωσιάζει το γεγονός, ότι έχει το γνώθι σ’ αυτόν και αυτοβαπτίστηκε BadMad.Χαμόγελο
Κακός επειδή σπρώχνει μέλη σε σαβούρες Θυμός και τρελός γιατί οι τρελοί έχουν το ακαταλόγιστο. Οπότε μπορεί να λέει και να κάνει ότι θέλει.
Όπως την εποχή που ο Δημήτρης Χορν, μόνος στη σκηνή στο «Ημερολόγιο ενός τρελού» μπορούσε να κρατάει το ενδιαφέρον του κοινού, στο site ενός τρελού ένας adminορας προσπαθούσε μόνος του να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού. Μια και τα post ήταν ένα το 24ωρο, με διάφορους κλώνους απαντούσε σ’ αυτά που ρωτούσε ο ίδιος.Θυμός
Το εν λόγω πρακτορείο που τώρα προμοτάρει το είχε στην μπούκα και στις 28 Φεβρουαρίου 2008 ποστάρει: ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΚΡΥΑ. (μακριά ήθελε να γράψει αλλά είναι ανορθόγραφος). Αυτή είναι η τακτική του, εκβιάζει και μόλις πήρε διαφήμιση θυμήθηκε τον Γιαννάκη Μελισσανίδη, κάνοντας ανακυβίστηση. Ξαφνικά όλες έγιναν Θεές.Θυμός
Διάσημος, όμως, γίνετε την άνοιξη του 2009, όταν μετά την κριτική μου για την Margo, αναλαμβάνει να την πάρει συνέντευξη για να αποκαταστήσει την χαμένη της αίγλη και να δείξει τι χάνουν όσοι δεν γαμάν πουρά.
Δυστυχώς, όμως, το βραβείο Pulitzer είναι για τις Η.Π.Α. και οι πούστηδες οι αμερικανοί δεν δέχτηκαν να κάνουν μια εξαίρεση. Από τότε, για να εκδικηθεί, προωθεί αβέρτα ρωσίδες που γεμίζουν τις τσέπες του.
Λησμονώντας την φράση του Ιρλανδού συγγραφέα Oscar Wilde: «Η απομίμηση είναι ο φόρος που πληρώνει η μετριότητα στην ιδιοφυΐα», κοπιάρει το πιο επιτυχημένο site για πληροφορίες στον αγοραίο έρωτα και κάνει ένα ίδιο, αλλάζοντας ένα γράμμα για να μπορεί να πλασάρει κορίτσια με fake reviews με αντάλλαγμα πληρωμένες διαφημιστικές καταχωρήσεις γραφείων και πρακτορείων.Θυμός
Εν τω μεταξύ, μετά τις φήμες ότι ο τρελοbad σκοπεύει να περάσει και στις έντυπες εκδόσεις, έχει κάνει πιπί στο βρακί του, ο άλλος γίγαντας των εκδόσεων ποιότητας, ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, καθώς η πρώτη τριλογία του τρελού θα περιλαμβάνει τις κριτικές Νικολάκη και Κωστάκη, των δυο αρχιερέων του δηλαδή.
Μιλάμε ανάρπαστα θα γίνουν, θα ξεπουλήσουν αμέσως. Best seller με το καλημέρα μόνο σε Αθήνα-Πειραιά, κι όλο κάτι θα πιάσουν απ’ την υπόλοιπη επικράτεια.
Επειδή όμως ο Λιακό με το M.I.B. (Men Ιn Black) είναι ακτύπητος, το βαρύ πυροβολικό της τριλογίας θα είναι η αυτοβιογραφία του. Τηλεφωνήστε τώρα: 210505050. Κάμερα στο Mad : M.I.B. (Mad In Βλαξ) φίλες και φίλοι.
Άλλωστε έχουν και πολλά κοινά, ο Δημοσθένης έχει την παγκόσμια αντιπροσωπία των Ελ και των συγγενών εξωγήινων δυνάμεων, ενώ ο mad την παγκόσμια αντιπροσωπεία πριγκιπισσών και θεοτήτων.
Ως γνωστόν, επίσης, ο Δημοσθένης είναι και πρύτανης της ανωτάτης ακαδημίας Πουτινολογίας, ενώ ο τρελός είναι πρύτανης της ακαδημίας πουτανολογίας.
Και μετά απ’ όλα αυτά τον βλέπω στην εκδήλωση «οι άντρες της χρονιάς», μαζί με Ψινάκηδες, Γαβαλάδες και δεν συμμαζεύεται. Κι όχι σαν απλός καλεσμένος να παρακολουθήσει. Όχι! Για το πρώτο βραβείο πάει, έκδοτης της χρονιάς. Το σουλούπι βέβαια δεν τον βοηθά για Παπιόν, αλλά δικέ μου θα σου στείλω έγκαιρα ειδικό ανάποδο πουκάμισο, απ’ αυτό που τα χέρια δένουν πίσω.
Ειδική παραγγελία, ζουρλομανδύα Artisti Pavaliari, θα φυσά ο καλός μου.Μεγάλο χαμόγελο
Για την ώρα πάντως, βάζει μπανεράκια σε διάφορα site που προσελκύουν το ενδιαφέρον των νέων και με δόλωμα free fuck μια σαβούρα του, ψάχνει νέα μέλη.
Η παγίδα είναι έτοιμη, 2 κορόιδα τσιμπάν και σπεύδουν να «ενημερωθούν».
Τα νέα πελατάκια είναι ποια μέλη. Ο koroidakias7 εντυπωσιάζεται, αφού ο μέσος όρος βαθμολογίας των κοριτσιών του Greece-escort-service είναι πάνω από 9,00.Θυμός
Οι αναγνώστες του promosite, ξέρουν ότι τα μισά κορίτσια του πρακτορείου έχουν ρίζες στην δυναστεία των Ρομανώφ με δυνατότητα να θεραπεύουν και την στυτική δυσλειτουργία, ενώ τα άλλα μισά έχουν συμμετάσχει στα καλλιστεία Miss Russia, ενώ μπορούν να περπατάν και στο νερό.
Εν τω μεταξύ, ο neoulis13 βλέπει ότι υπάρχει και thread που λέει: «Εμείς έχουμε καταφέρει εδώ μέσα να μην έχουμε ψεύτικες κριτικές».
Αυτό που δεν μπορούν να δουν, είναι τον χοντρούλη mad να κρατά την κοιλιά του απ’ τα γέλια.Θυμός
Ο koroidakias7 ρωτά για μια κοπέλα άλλου πρακτορείου. Είναι καλή, αλλά ο τρελός δαγκώνει τα χείλη του, ενώ ο υπουργός Εξωτερικών του site τον προτιμά να κάνει τον «Αλέκο».
Ο neoulis13 βλέπει την «Θεά» που την ποστάρουν αβέρτα στα thread. Μετά από λίγο μπαίνουν και τα promotion reviews.
Οι δυο νέοι μπαίνουν σε διαδικασία booking και λίγες ώρες αργότερα αποχωρούν λυπημένοι έχοντας γράψει μια περήφανη ήττα στο σιτουριστικό παλμαρέ τους, αφήνοντας πίσω τους δύο πολύτιμα συμπεράσματα.
Πρώτον, ότι όταν βλέπεις τίτλο «η ενημέρωση προστατεύει» την έκατσες την βάρκα, αφού το «προστατεύει» είναι ο φερετζές του «παγιδεύει».Θυμός
Και, δεύτερον, όταν βλέπεις να αναβοσβήνει σε link η φωτογραφία της κοπέλας δίπλα από την κριτική της, πρέπει να καταλάβεις ότι το μόνο που προστατεύεται είναι η τσέπη τους.Θυμός Ειδικά όταν δεν υπάρχει πολυφωνία για να γίνει ανταλλαγή απόψεων.
Ο koroidakias7 βγαίνει από το hotel και σηκώνει το βλέμμα του στον ουρανό. Τα 250€ έχουν πεταχτεί άδικα. Βγάζει το πακέτο με τα τσιγάρα από την τσέπη, την μόνη ανακούφιση που μπορεί να σκεφτεί αυτή την στιγμή.Λύπη
Σκυθρωπός εμφανίζεται στην έξοδο και ο neoulis13. Το βλέμμα του προδίδει ότι είναι ομοιοπαθής. Λύπη
Ο koroidakias7 κάνει τη χειρονομία που δένει τις ανδρικές φιλίες.Χαμόγελο Του προσφέρει τσιγάρο.Χαμόγελο Η ανθρώπινη ζεστασιά και το τσιγάρο παρέα, διώχνει τη θλίψη απ’ τα πρόσωπά τους. Ανοίγουν ο ένας στον άλλο τις καρδιές τους.Μεγάλο χαμόγελο Ανακαλύπτουν πως έπεσαν στην καλοστημένη παγίδα.Θυμός
«How many times must a man fuck…?»
Νo, no my friend, καλά το ξεκίνησες, μην ασχολείσαι άλλο με λαμόγια, πες το όπως ο Bob Dylan :
«How many times must a man look up before he can see the sky?».
The answer my friend is blowing in the wind…


Υ.Γ. Όσοι τον έχετε γραμμένο στα αρχίδια σας, κάντε ένα κόπο να ρίξετε μια ματιά τι γράφει, να δείτε το επίπεδο το δικό του και των κλώνων του.
Καλέ μου, επειδή μου είπαν ότι είχες μια χαλάρωση σφικτήρων, ελπίζω να ησύχασες.
Απ’ αυτά που μου εκμυστηρεύτηκαν Lolita και λοιπές για το ποιόν σου, δεν χρησιμοποίησα τίποτα. Απλά πράγματα έγραψα, αυτά που ξέρουν όλοι.
Θα σε πάρω μάτι και στο event πριν φύγω για γιορτές. Άντε καλά Χριστούγεννα και πούλα ελεύθερα όποια θέλεις, 2 εβδομάδες θα λείπω.
FANTOM12
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
335
Likes:
5.368
Πόντοι:
23.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Antonis78, Jim25jim, Kaloeros και 1 ακόμα μέλος
Σχόλια (8) |
Γενική Εντύπωση
 
8.0
Είδα τη Stephanie στα tour καια μου γυάλισε πολύ και αποφάσισα να κανονίσω, γενικά επειδή είναι ακριβοί (250+cim) δεν είναι οτέ η πρώτη επιλογή μου. Η συνεννόηση ήταν γρήγορη και ξεκάθαρη, το χοτέλ είναι το πολύ γνωστό citytourάδικο, βολικό και η κοπέλα σε ανακαινισμένο όροφο. Οι φωτό στο bourdela είναι πιστεύω παλιές, αυτές στο escortnews είναι διαφορετικές αλλά πιο καινούριες. Ήμουν συγκρατημένος, φοβόμουν μήπως την πατήσω επειδή η κοπέλα φαινόταν πολύ μοντέλο, αλλά τελικά είπα να τα ρισκάρω και δεν απογοητεύθηκα. Καλή εμπειρία. Θα'βαζα παραπάνω βαθμό αλλά πιστεύω ότι έχουν - γενικά - τις τιμές λίγο τσιμπημένες αν και η συγκεκριμένη κοπέλα - για να είμαι ειλικρινής - πρέπει να είναι στα επίπεδα αυτά.
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
65
Likes:
6
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική
Σχόλια (0) |
Γενική Εντύπωση
 
3.0
Λόγω ενός προβλήματος, δεν παρακολουθώ το thread τον τελευταίο μήνα.
Με ενημέρωσε όμως φίλος, πως γράφτηκε, ότι μετά τα new arrivals του πρακτορείου κανονικά πρέπει να γράψω για την Χιροσίμα.
Αφού ζητήσω πρώτα συγνώμη που δεν απάντησα, να πω ότι από την μάχη του Ελ Αλαμέιν μέχρι την ατομική βόμβα στην Χιροσίμα μεσολάβησαν τρία χρόνια.
Επειδή λοιπόν έχω καιρό μέχρι να κλείσω την σελίδα, θα γράψω κάτι άλλο.Κουλ
Η Anett στην προσπάθεια προσθήκης «νέου αίματος» σκουπίζει ότι πηδιέται.
Αν μπορούσε να δει τα new entries του πρακτορείου, ο Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον θα ήταν υπερήφανος που χάρισε στην ανθρωπότητα εν έτει 1886 τον διπλό χαρακτήρα του Δρ. Τζέκιλ και του κυρίου Χάιντ.
Απλώς, το σύνηθες είναι, το πρακτορείο δείχνει το κακό του πρόσωπο.Λύπη
Την περασμένη βδομάδα με την Carol είδαμε και τον Δρ. Dr. Jekyll.
Αυτή την βδομάδα με Adriana και Dafny μεταμορφώνεται ξανά σε Mr. Hyde.
Τα κορίτσια μπορεί να έχουν περάσει το όριο του μπαμπάτσικου και να είναι στην πάχυνση για αγελαδίτσες, αλλά βλέποντας τις καθημερινές κριτικές για την Sandra Blond μάλλον η κατηγόρια έχει πέραση. Όχι όμως τόση για να βάλουν real photos.
Αναγκαστικά Photoshopιάροντε οι φωτογραφίες για να προσελκύσουν κορόιδα.Θυμός
Μπορεί να γράφω αυτή την στιγμή στο προφίλ του greece-escort-service αλλά αυτά ισχύουν για την πλειοψηφία των πρακτορείων.
Το 80% των κοριτσιών που φιγουράρουν στην σελίδα του escortnews απέχουν έτη φωτός από το real.
Δυστυχώς είναι φως φανάρι ότι το «τέρας» των city tours εμείς το εκθρέψαμε.
Μένει μόνο να βγουν οι πρακτορίσκοι να μας πουν, τι διαμαρτύρεστε μαζί τις γαμήσαμε!
Διότι στην λογική «περί ορέξεως…» τίποτα δεν φεύγει αγάμητο.
Τις γαμάμε και τις πληρώνουμε. Άδικα σκέφτεται το πρακτορείο ότι είμαστε κορόιδα;
Και τώρα άπασαν η σιτουριστική κοινότητα βάζει τα χέρια μπροστά από τα μάτια και σκέφτεται την καριέρα στο πάλκο με μια μικρή αλλαγή στους στίχους του Πυθαγόρα.
Κι αντί «Κάθε λιμάνι και καημός...» να τραγουδά:

Είναι το sex απόλαυση
και όσοι το πληρώνουν
πρέπει να είναι τυχεροί
να τύχουν όμορφο μουνί

Κάθε κορίτσι και καημός
κάθε hotel και δάκρυ
κι είναι fuck του καθενός
θάλασσα δίχως άκρη

Πόσες φορές δεν γάμησα
χοντρούλικο κορίτσι
και χάθηκε η πούτσα μου
μες το παχύ μουνί της

Κάθε κορίτσι και καημός...

Όντως οι καημοί και τα δάκρυα, μαζί με τα ανάθεμα για την ώρα που έγινε το booking, πάνε σύννεφο όταν βγαίνει κάποιος από τα δωμάτια κοριτσιών.Money Mouth
«Lasciate ogne speranza, voi ch’ intrare» είναι η επιγραφή που αναφέρει ο Δάντης στην θεια κωμωδία και προειδοποιεί του επισκέπτες την κόλασης.
Σε απλά ελληνικά «όσοι εισέρχεστε εγκαταλείψατε πάσα ελπίδα», κάτι που ισχύει για όσους περιμένουν να δουν σε αυτές που αφίχθησαν τις κοπέλες των φωτογραφιών …
FANTOM12
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
335
Likes:
5.368
Πόντοι:
23.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, Kaloeros, ZeroTolerance
Σχόλια (0) |
Γενική Εντύπωση
 
9.0
Με την ευκαιρία της συνάντησης με την Carol, κρίνω σκόπιμο να γράψω ένα καλό λόγο, αφού στο παρελθόν τους είχα πάρει απ’ τα μούτρα.
Ότι έχω πει βέβαια εξακολουθεί να ισχύει, για τις τιμές που παραμένουν ακριβές, για τα extra που είναι πολλά – άσχετα αν τα παίρνει όλα η κοπέλα – για τα κορίτσια με υπερβολικό Photoshop που γεμίζουν σελίδα τηλεφωνικού καταλόγου.
Στην επικοινωνία που είχα κάποια στιγμή με την Annet, μου είχε επισημάνει ότι καταβάλει προσπάθειες να ανανεώνει συνέχεια το δυναμικό του πρακτορείου.
Αυτό είναι αληθές, καθώς είναι το πρακτορείο με καινούργιο πρόσωπο σχεδόν κάθε εβδομάδα, ενώ ανά πάσα στιγμή έχει κοπέλα διαθέσιμη.Χαμόγελο
Στα συν επίσης ότι ο σταθμός ανεφοδιασμού του πρακτορείου δεν είναι μια συγκεκριμένη χώρα. Εκμεταλλευόμενοι αυτό το γεγονός, έφεραν εκ Ισπανίας στην Ελλάδα και την βραζιλιάνα μοντέλα.Χαμόγελο
Θέλω να θεωρώ ότι η «συνεργασία» μου με το πρακτορείο επαναπροσδιορίζεται.
Με την Carol να αποτελεί ορόσημο, περίπου σαν το Αλ Αλαμέιν, όπως το είχε προσδιορίσει -κατόπιν εορτής - ο Σερ Ουίνστον Τσόρτσιλ.
Ο Άγγλος, πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκόσμιου Πόλεμου, είχε πει: "Before Alamein we never had a victory, after Alamein we never had a defeat."
Τόσο καλής εμφάνισης κορίτσι από το Greece-escort-service δεν έχω ξαναπάρει και βέβαια και οι υπηρεσίες ήταν αξιόλογες.
Προφανώς είναι ουτοπικό να σκέπτομαι ότι μετά ένα χρόνο θα μπορώ να ποστάρω:
Πριν την Carol πότε δεν είχα γαμήσει μοντέλο, μετά την Carol ποτέ δεν γάμησα μπαζάκι.
Δεν περιμένω λοιπόν το μέλλον για να κάνω διαπίστωση όπως ο Τσόρτσιλ, αλλά επίσης είναι περιττό να κάνω πρόβλεψη σαν τον Νοστράδαμο.Κουλ
Θέλω να ελπίζω ότι τα καινούργια πρόσωπα που θα φέρει για tour στο μέλλον το πρακτορείο, να είναι αντίστοιχης εμφάνισης με την Carol, με αξιόλογες υπηρεσίες και κυρίως με real photos.
Γιατί από fake χορτάσαμε και από τα real χόρτασαν τα όνειρά μας. Ελπίζω στην επόμενη κριτική γι αυτούς να μπορώ να ποστάρω: «Η εκδίκηση των ονείρων ξεκίνησε...»
FANTOM12
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
335
Likes:
5.368
Πόντοι:
23.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, Kaloeros, ZeroTolerance
Σχόλια (0) |
Γενική Εντύπωση
 
7.0
Η συννενόηση με το πρακτορείο έγινε με 2-3 SMS. Άμεση απάντηση, έκλεισα duo. Οι κοπέλες ήταν όπως στις φωτογραφίες (Karina και Wendy), οι υπηρεσίες που συμφώνησα τηρήθηκαν. Το ξενοδοχείο καλό, αλλά το δωμάτιο πολύ μικρό, θα έπρεπε να τις κλείνει σε καλύτερο με τις τιμές που ζητάει. Με χάλασε το +€50 για CIM / CIF που φαίνεται να είναι πρακτική του πρακτορείου.

Γενικά, αλμυρές τιμές, αλλά ότι λέει, δείνει, και ότι βλέπεις, παίρνεις. Τουλάχιστον από την δική μου εμπειρία μαζί τους.
Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
5.071
Πόντοι:
18.210
Ανάφερε αυτήν την κριτική
Σχόλια (0) |
Γενική Εντύπωση
 
3.0
Όταν έγραψα το review “Sushi Bar” για το πρακτορείο, η Αnnet που έστειλε p.m., όπου ευγενέστατα διαμαρτυρήθηκε ότι ήμουν λίγο άδικος, κι ότι προσπαθεί να βρει καλά κορίτσια και να ανανεώνει το δυναμικό.
Είχα απαντήσει τότε ότι το 6αρι δεν είναι κακός βαθμός, απλώς δείχνει ότι μπορούν να βελτιωθούν.Σπασίκλας
Πριν μερικά χρόνια, ο αμερικανός δημοσιογράφος Patrick Jake O'Rourke, σε ένα κείμενό του σχετικά με τον φεμινισμό έγραψε:
«Κάποτε αρκούσε σ’ έναν άντρα να δώσει σε μια γυναίκα τη θέση του στο λεωφορείο, αλλά στην εποχή μας θα ήταν πιο ευγενικό να της δώσει και τη δουλειά του»
Στο Greece-escort-service, πιστεύουν, ότι οι πελάτες των city tours είναι έτοιμοι να αδειάσουν το πορτοφόλι τους, σε οποιοδήποτε κορίτσι, για μια θέση στο λεωφορείο του sex που οδηγεί στην απόλαυση.
Τα κορίτσια απ’ την άλλη μάλλον έχουν καταλάβει ότι τα κορόιδα σ’αυτήν την χώρα είναι περισσότερα απ’ τις μύγες.
Παραφράζοντας την φράση της πρωθιέρειας του φεμινισμού Simone de Beauvoir :
«Δεν γεννιόμαστε γυναίκες, γινόμαστε γυναίκες», θα έλεγα ότι τα κορίτσια πιστεύουν ότι δεν γίνεσαι escort, βαφτίζεσαι escort.
Όλα τα παραπάνω με αφορμή τις νέες μεταγραφές του πρακτορείου.
Τα call girls των 140€, Cristiana και Madalina βαφτιστήκαν Mariana και Juliana αντίστοιχα και μπήκαν στην κατηγορία: σιτουρίστριες των 250€ την ώρα.Θυμός
Ρίγη συγκίνησης διαπερνούν τους πελάτες του αγοραίου έρωτα, που σπρώχνονται ποιος θα πρωτοδώσει τα 110€ παραπάνω.
Εν τω μεταξύ, οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας με ανακοίνωσή τους διευκρινίζουν, ότι τακτοποιήθηκε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από τα χιλιάδες sms που κατευθύνονταν προς το τηλέφωνο του πρακτορείου, δημιουργώντας μπλοκάρισμα.
Όσοι δεν είναι ψαγμένοι ή δεν είναι μέλη στο site μας να ενημερώνονται, μπορεί να σκέφτηκαν:
Μπράβο στο πρακτορείο που ανανεώνει το δυναμικό του φέρνοντας την Juliana.
Ξαναμπράβο στο πρακτορείο που φέρνει και την Mariana, που άμα λάχει μπορεί να σε κατουρήσει κιόλας, αν πληρώσεις extra.
Αν το ζητούμενο είναι να μαζεύει μπράβο προσλαμβάνοντας απλώς κορίτσια, βρίσκεται στον σωστό δρόμο.
Αν όμως θέλει να βελτιώσει την αξιοπιστία του και την θέση του στην αγορά, δεν μπορεί να πλασάρει με 250€ κορίτσια που αξία τους βάση Look + Service έχει ελεγχτεί κι είναι στο 100αρικο.
Στο πρακτορείο πρέπει να καταλάβουν ότι εμπίπτουν στους στίχους του Ηλία Λυμπερόπουλου που τραγούδησε ο Τόλης Βοσκόπουλος: «…Λάθος δρόμο πήραμε, λάθος μονοπάτι…»
Όποιος θέλει να καταπίνει αμάσητο, ότι γράφουν οι κράχτες στο escortnews, για τις νεομεταγραφέντες, δικαίωμά του κι όποιος διαφωνεί με τα γραφόμενά μου, μπορεί κάλλιστα να βάλει τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων.
Για τους υπόλοιπους, παραφράζοντας το αμερικανικό σλόγκαν : «ότι είναι καλό για την Τζένεραλ Μότορς, είναι καλό και για τις ΗΠΑ», θα πω ότι στην περίπτωσή μας ισχύει το αντίθετο: Ότι είναι καλό για το Greece-escort-service, δεν είναι καλό για τον «θεσμό» των city tours, όπως εμείς τον θέλουμε….
FANTOM12
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
335
Likes:
5.368
Πόντοι:
23.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, ZeroTolerance
Σχόλια (0) |
12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2