Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.3 12 10
Γραφεία CT 69663
Γενική Εντύπωση
 
9.0
Με την ευκαιρία της συνάντησης με την Carol, κρίνω σκόπιμο να γράψω ένα καλό λόγο, αφού στο παρελθόν τους είχα πάρει απ’ τα μούτρα.
Ότι έχω πει βέβαια εξακολουθεί να ισχύει, για τις τιμές που παραμένουν ακριβές, για τα extra που είναι πολλά – άσχετα αν τα παίρνει όλα η κοπέλα – για τα κορίτσια με υπερβολικό Photoshop που γεμίζουν σελίδα τηλεφωνικού καταλόγου.
Στην επικοινωνία που είχα κάποια στιγμή με την Annet, μου είχε επισημάνει ότι καταβάλει προσπάθειες να ανανεώνει συνέχεια το δυναμικό του πρακτορείου.
Αυτό είναι αληθές, καθώς είναι το πρακτορείο με καινούργιο πρόσωπο σχεδόν κάθε εβδομάδα, ενώ ανά πάσα στιγμή έχει κοπέλα διαθέσιμη.Χαμόγελο
Στα συν επίσης ότι ο σταθμός ανεφοδιασμού του πρακτορείου δεν είναι μια συγκεκριμένη χώρα. Εκμεταλλευόμενοι αυτό το γεγονός, έφεραν εκ Ισπανίας στην Ελλάδα και την βραζιλιάνα μοντέλα.Χαμόγελο
Θέλω να θεωρώ ότι η «συνεργασία» μου με το πρακτορείο επαναπροσδιορίζεται.
Με την Carol να αποτελεί ορόσημο, περίπου σαν το Αλ Αλαμέιν, όπως το είχε προσδιορίσει -κατόπιν εορτής - ο Σερ Ουίνστον Τσόρτσιλ.
Ο Άγγλος, πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκόσμιου Πόλεμου, είχε πει: "Before Alamein we never had a victory, after Alamein we never had a defeat."
Τόσο καλής εμφάνισης κορίτσι από το Greece-escort-service δεν έχω ξαναπάρει και βέβαια και οι υπηρεσίες ήταν αξιόλογες.
Προφανώς είναι ουτοπικό να σκέπτομαι ότι μετά ένα χρόνο θα μπορώ να ποστάρω:
Πριν την Carol πότε δεν είχα γαμήσει μοντέλο, μετά την Carol ποτέ δεν γάμησα μπαζάκι.
Δεν περιμένω λοιπόν το μέλλον για να κάνω διαπίστωση όπως ο Τσόρτσιλ, αλλά επίσης είναι περιττό να κάνω πρόβλεψη σαν τον Νοστράδαμο.Κουλ
Θέλω να ελπίζω ότι τα καινούργια πρόσωπα που θα φέρει για tour στο μέλλον το πρακτορείο, να είναι αντίστοιχης εμφάνισης με την Carol, με αξιόλογες υπηρεσίες και κυρίως με real photos.
Γιατί από fake χορτάσαμε και από τα real χόρτασαν τα όνειρά μας. Ελπίζω στην επόμενη κριτική γι αυτούς να μπορώ να ποστάρω: «Η εκδίκηση των ονείρων ξεκίνησε...»
FANTOM12
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
335
Likes:
5.368
Πόντοι:
23.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, Kaloeros, ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού